17.04.05
23:25
Някакъв положителен ефект от L-Carnitine на някоя конкретна фирма усещали ли сте? Освен това някой има ли идея защо има такава фрапираща разлика в цените между този на JC Nutrition и останалите? Дали този на JCN е супер некачествен или и той става? Също каква е дозата за ден, че гледам хората са писали по 2 грама поне на ден... Изобщо, ако може някой, който е пил и е видял ефект да каже!
Поздрави!
П.П. Попрочетох малко темите и видях добри отзиви за този на Нутрим. Странно, той даже е и по-евтин от този на JC. Става ли, ползвали ли сте го? Моля ви да ме посъветвате :)
ами аз сега пия този на Нутрим ама още не мога да ти кажа какав е ефекта щото го пия втори ден вече но може би се усеща лека разлика. и аз го купих щото тука доста хора го препорачаха а и честно казано не ми се даваха мног повече пари още повече че пия за пръв път. сега ще го видим тоя как действа + кардио и ще мога да пиша тук след 10 дена. а аз го пия 2 сутирн на гладно след което или отивам да бягам или не :wink: и ако по късно сащия ден имам тренировка в залата пия едно хапче 40 минути преид тренировката ако не вечер преид лягане пия едно
тоест при 3 хапче на ден 2 сутирн на гладно (40 минути сле тожа или ходя да бягам или не) и о6те едно преид трен в залата ,а ако нямам трен преди лягане но не жеднага след като сам вечерял, хубажо е да са минали поне 2 4аса от последното ядене
аре успех с чистачката :) скоро пак ще пиша за резултати
Ще се радвам, ако пишеш скоро, да кажеш какъв е ефекта! То ти като правиш и кардио (ако спазваш и диетка) няма да може да се каже точно от кое е дошъл ефектът, но все пак това какво си постигнал ще е добър ориентир.
Поздрави!
01.06.05
16:02
[quote author=“Jester”]ами аз сега пия този на Нутрим ама още не мога да ти кажа какав е ефекта щото го пия втори ден вече но може би се усеща лека разлика. и аз го купих щото тука доста хора го препорачаха а и честно казано не ми се даваха мног повече пари още повече че пия за пръв път. сега ще го видим тоя как действа + кардио и ще мога да пиша тук след 10 дена. а аз го пия 2 сутирн на гладно след което или отивам да бягам или не :wink: и ако по късно сащия ден имам тренировка в залата пия едно хапче 40 минути преид тренировката ако не вечер преид лягане пия едно
тоест при 3 хапче на ден 2 сутирн на гладно (40 минути сле тожа или ходя да бягам или не) и о6те едно преид трен в залата ,а ако нямам трен преди лягане но не жеднага след като сам вечерял, хубажо е да са минали поне 2 4аса от последното ядене
аре успех с чистачката :) скоро пак ще пиша за резултати
А откъде си купи карнитин на Нутрим - има ли го в аптечната мрежа
01.06.05
18:39
Няма го търсих на доста места в София не го намерих има аптеки в които можеш да си го поръчаш и да ти го донесат след 2-3 дена.Ама аз не издържах та си взех на Adifarm скоро ще кажа има ли ефект