13.07.11
07:43
Здравейте! Въпросът ми е възможно ли е да се качат 1 или 2 кг., когато си в ПМС. Притесява ме защото само за 1 ден качих 1 кг. без да развалям НВД-то и тренировките.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 13.07.11 08:55.
13.07.11
07:47
Независимо дали си в ПМС или не +/- 1-2 кг теглото ти варира винаги. Така че няма повод да се притесняваш - не си качила. Утре като се изтеглиш може да си пак 1 надолу
Мерси! На мен са ми важни тези килограми, защото имам да влизам в категория! Иначе знам, че не е нещо особенно!
14.07.11
12:38
казано от Desislava Yordanova на 13.07.11, 07:52:
Мерси! На мен са ми важни тези килограми, защото имам да влизам в категория! Иначе знам, че не е нещо особенно!
:)
Когато става въпрос за влизане в категория, това едно от нещата, което жените състезатели трябва да вземат допълнително предвид. Т.е. хубаво е да си видят календар кога горе долу им се пада месечния цикъл и това колко близо е до състезанието, за да могат да си планират адекватно свалянето на килограми, в коя категория ще се участват и т.н.
Защото сваляш за категория и знаеш, че цикъла ти идва около състезанието, е хубаво да си “подготвиш” 1-2кг надолу “запас” (като ми е ясно, че колкото по-малко подкожни мазнини имаш и колкото по-малка категория си, толкова по-трудно е това.
Колко време имаш до състезанието и по какво?
поздрави
Лазар