08.07.11
11:55
Има и още 1 снимка която брат ми не дава да се качва :D Групата знае за какво става на въпрос :D
08.07.11
12:27
А с клиповете и снимките на групата какво става?
Ба...що сте толкова яки бе??
Венци..ти голямо набиране праиш, още малко и ще обърнеш за мъсъл ъп : )
10.07.11
22:23
Валка викам да не кажете no rep :D
Хехе...браво бе....много мускули, много нещо
Теране...ти си само едни ръце чоек...и дебел тумбак....и голям гъз....трябваше да се обърнеш с гръб за снимката....
Мнението беше редактирано от Valleri на 13.07.11 04:09.
Терана би Стели на комплекса...така че...тихо там зад океана...
Аз тук бързам да похваля инженер Маринов(Freelancer) за първото момиче на стадиона...и то какво момиче!!!!!...аз лично след Венци Атилова не вярвах, че ще има пак някой така да ми направи впечатление, но наистина останах силно втрещен!!!!
Момичето се казва Марина, от Плевен е(по наст. живее в Бургас), тренира функционално, дърпа тяги, кляка, прави по 5+(!!!!!!) пистолета на крак, набира се...на ВМ е...циклично хранене(тук усещам дългата ръка на Марин)...изобщо с много хубава двигателна култура!!!
С нея понаправихме малко суингове...никога не беша правила...ама на втората минута изглеждаше все едно се е родила с пудовката...
Пуснахме я на една кондицийка
12 мин. AMRAP :
2 набирания (на халки)
5 суинга с 16кг.
5 лицеви
10 клека
-резултатът й : 10 рунда + 2 набирания + 5 суинга + 2 лицеви...ГОЛЯМА машина, никакво спиране...много хъс и здраво дупе...накрая малко духа й напусна тялото, но ми направи впечатление че за 4-5 минути повъзстанови...което си е ОК за първи път, при положение, че сме имали такива, които след комплекса направо заспиват:)))
ПАК...адмирации за Марин и скоро ще си получи заслужената награда...
p.s. аз също намазах...Марина ми подари resistance банд(зелен, много твърд)...най-накрая си имам истински ластик за трениране и ще пробвам 100-ците неща, които зяпам из нета...благодаря Маринче:)...накара ме отново да повярвам, че има жени-роботи...:)
13.07.11
10:20
казано от valerious на 13.07.11, 04:08:
Хехе...браво бе....много мускули, много нещо
Теране...ти си само едни ръце чоек...и дебел тумбак....и голям гъз....трябваше да се обърнеш с гръб за снимката....
Валкааа,тихо бе,ща бия накрая :D К’во да напраа д’ге тука пресата ми не е излязла кат хората,ама съм я напрайл ся много яка!Ти па кво ревеш кат и гъз ,и ръце нямаш :D:D:D
Довечера, със Сашко ще ходим в Заимов да повдигаме...ако има желаещи, в 18.30 ние сме там...
Марина е голяма машина и мен ме впечатли супер много:) да се похваля че онзи ден направих 3 стриктни мусъл ъпа на халкики :) вчера пък 4 :D и после 7 възлизания в серия без да завършвам с кофичка да за отработя самото обръщане на ръцете и грипа. Днес почивам. В четв. нещо?
Хехе, благодаря ви за признанието! И много се радвам, че ще влезне в употреба ластика. :)
14.07.11
23:24
http://www.youtube.com/watch?v=f7aCYdDaf20
http://www.youtube.com/watch?v=5MjVms71PU0
15.07.11
07:36
Ей....големи гимнастици сте станали ....и много яки!
Вчера ми дойде на ума една кондиция и реших да я пробваме на стадиона...
Значи
5 работни интервала по 3мин. всеки
Във всеки един трябва да направиш 15 бърпита+400м. бягане или 5 суинга+10 бърпита+400м. бягане...
Аз и Стели правихме варианта с 15-те бърпита.
Дани и Марина машина правиха с 5-те суинга и 10-те бърпита.
Всичко на макс., за да можеш да си почиваш повече до края на третата минута...
Всички се справиха много добре...имахме по 30-35секунди почивки до изтичането на третите минути...
Аз го правих с по 1.75кг. на всеки глезен и ми гръмнаха краката...на 4-ия интервал завърших 10сек. преди да завърши 3 мин.-ия лимит и без почивка продължих...ужас...5-ия го завърших на 2:58…2 секунди преди накзанията...
Стели-справи се отлично, тръгваше преди мен на бърпитата, но бягането му още бе е като миналогодишното...
Марина-имаше вариант да бие Стели на последното бягане...иначе стабилни суингове...малко бутаща сила й трябва да се изправя бързо на бърпитата и всичко ще е наред...
Дани-първи тръгваше да бяга...стабилно бягане...не видях да се измаря особено...
Славко-прасците и ето този мускул(http://en.wikipedia.org/wiki/Tibialis_anterior_muscle) ми се одървиха жестоко от тия тежести...едвам завърших последното бягане...
Преди тренировката, много мачкане с тенис топка импровизиран фоам ролер:) и малко ластици...
http://www.zing-studio.com/crossfit_final.jpg
я да видим, одобрява ли се..?
това ще е! :)
ето ги и тениските
Мнението беше редактирано от Дилян на 22.07.11 16:29.
22.07.11
16:37
.
Мнението беше редактирано от Венцислав Игнатов на 22.07.11 23:40.
ако някой иска да се мърчъндайзне с тениска, в неделя ще дойда да разкажа как стоят нещата с парите, така или иначе ще могат да стант след 30ти юли!
+ special edition за ергени :)
Мнението беше редактирано от Дилян на 22.07.11 17:31.
Всички искаме, но се появиха правни драми. Задокеанските братя имат ® в името.
Тук пише, че само за дрешки и обувки била регистрирана http://www.trademarkia.com/crossfit-85196654.html
ама знаеш ли, може да стане прецедент и да ни забранят да тренираме (swear)
Тогава ще трябва да минаваме на сляпа баба и чилик :)
Аз официално свърших със всички изпити, класирания, глупости, оправи ми се рамото, ходих на море...
Абе всички глезотии приключиха иииии ще идвам и аз да досажда вече :р
Кога ще е следващата сбирка?
И аз се забивам при вас , готини са ви комплексите. Браво на тоз който ги мисли ;)
Ето и моето участие макар и на 170 км. от вас
5 работни интервала по 3мин. всеки
Във всеки един трябва да направиш 15 бърпита+400м. бягане
Моят резултат 5 рунда, 4 рунд го изкарах за 02:50 и Айде давай.
Другият вариант е : 5 суинга,10 бърпета и 400 м. така ли ? за 03:00 мин ?
ДА...той май е по лесния...
Не знам де...не съм правил със суингове...
Аз също имах проблеми на 4-ия рунд...
Бригада...свърши се почивката...
Кой студент, кой не...кой в чужбина, кой не...
Събираме се другата седмица-ВТОРНИК...пиша отсега, че да си го планувате...!!!
Ще гледаме да се съберем най-много хора, водете приятели, познати да видим как ще процедираме за нататък...
Също скоро очаквайте да си основем спортен клуб, идеята на Freelancer-a, или по известен като инженер Марин Маринов...
Така че, сезона ще е интересен...
Стегайте се и да се запретваме!!!
Чакам ви другия вторник...27.09. в 18ч. горе на наш’то си игрище:)))
Никой няма да бяга от час...
Както съм казвал винаги и ще казвам : 1.Обучение, 2.Мацки, 3.Тренировки...второто и третото си ги въртете както искате, но първото не мърда!!!
Влади, нямаш грижи...после ще напиша всичко тук...
27.09.11
19:11
Ей,машини.....къде се губите бе? Събота или неделя няма ли да се събирате на сгурта? Слави,май нещо се скатава,а? :))))