13.07.11
18:05
Здравейте драги съфорумници ! :)
Преди време бях постнал още една тема тук и останах с доста добри впечатления. Моля да ми помогнете още 1 път :). Захванах се на фитнес от няколко седмици като преди това не съм ходил толкова сериозно и треньорът ми изписа режими, по които да се храня и да тренирам ( само да дам информация, че съм 187 см и 56-7 килограма и целта ми е да кача маса и да развия цялото тяло). Останах доволен от тези режими и ги спазвам, но се притеснявам, че корема ми не го тренирам достатъчно добре и затова разгледах сайта ви за програма за стягане на корем и се спрях на тази - http://www.bb-team.org/workout/1422_programa-za-styagane-na-korema#axzz1Ovmher3L :). Та въпросът ми е проблем ли ще е ако си тренирам по програмата, която треньорът ми е изписал, храня се по изписания режим и отделно съчетавам в дните, когато почивам тази програма за стягане на корема. :). И още 1 въпрос за да не поствам нова тема - за 4 месеца сериозно трениране (а сигурно и за по-малко) без никакви добавки (протеин, креатин и т.н) в режима ми за хранене, възможно ли е да постигна някакъв дори и малък видим резултат, било то в ръка или където и да е ? :) Това не означава в никакъв случай, че след тези 4 месеца ще прекъсна тренировките във фитнеса, просто искам да знам информативно след колко време бих очаквал някакъв резултат със следването на режима, който включва само натурална храна.
ПС: Мисля Понеделник, Сряда и Петък да правя програмата за корем, а Вторник, Четвъртък и Събота да ходя на фитнеса за цялото тяло ( без корема ).
Темата беше редактирана от Insane M на 13.07.11 18:28.
Според мен няма никакъв проблем да си тренираш и по двете програми. За 4 месеца сериозно трениране при хубав хранителен режим, богат на белтъчини, и хубава тренировъчна програма, не много тежка, за да не претренираш, но и не много лека, можеш да постигнеш МНОГО, особено ако тези 4 месеца са ти “начални” (да не си тренирал преди това). Би трябвало да дръпнеш с масата доста, тъй като гледам, че си доста слаб. На тази височина 75-80кг. са добре и ако тренираш и ядеш както трябва няма начин да не постигнеш целите си. Първите 5-6 месеца от фитнеса очаквай най-голям напредък! Но най-добре напиши програмата и хранителния си режим, за да могат да бъдат критикувани и да ги подобриш!