01.06.05
15:59
Та искам да Ви питам нещо вече тренирам 3 седмици.Маса имам в смисъл тежа 63 кг. и съм висок 170 см. и съм на 14 г. искам да Ви питам дали да почвам вече релефа?
01.06.05
16:49
80 аааааааа не мислиш ли че ми е малко множко аз сега се виждам колко съм дебел пък тогава ще съм направо свиня.
Еми пич, те килограмите трябва от мускули да ти дойдат, то това е идеята. И въобще няма да изглеждаш дебел. Ако си мазничък, то най-добре ограничи някои храни и си тренирай нормално за стажа.
Какъв релеф при стаж 3 седмици?!?! Потренирай първо, качи малко кила, постави една стабилна основа, пък после сваляй и орелефявай.
01.06.05
21:11
Аха ок.Ами на диета да се подлагам ли?
[quote author=“mircpolice”]Аха ок.Ами на диета да се подлагам ли?
Аз предпочитам термина “хранителен режим”. :D Не е лошо, даже е препоръчително (ако можеш) да спазваш горе-долу някакъв режим.
[quote author=“Martin”]Еми пич, те килограмите трябва от мускули да ти дойдат, то това е идеята. И въобще няма да изглеждаш дебел. Ако си мазничък, то най-добре ограничи някои храни и си тренирай нормално за стажа.
Много съм съглсен с това мнение!
Дори си задавам въпроса, защо хора, слаби, тоест със сериозна отрицателна разлика в килограми/ръст, мислят за сериозно правене на релеф. Той си идва един вид естествено, с тренировки най-вече за маса и евентуално за сила.
мислят за релеф защото гледат че имат някакво малко мускулче,което като го стегнат не изскача,и мислят че ако тренират за релеф че изчистят ръката и ще им се откроява
02.06.05
19:22
Да freakster донякъде си прав щото аз се смятам за дебел :oops: и затова мисля за релеф защоот не искам да съм такъв какъвто съм сега :) макар че другите ми казват че не съм чак толкова дебел а иначе за мускулите имам мускуклче което изкача :) ръката ми е 36см. а имам около 3-4 см. мазнина на ръката :) посъветвай ме някой “хранителен режим” :)
02.06.05
20:03
Е как пък разбра че имаш 3-4 см мазно?А не вярвам да изглеждаш дебел.Ти с каква цел започна фитнес?За да отслабваш ли?
02.06.05
20:38
Не точно да отслабвам главно заради това да се стегна за лятото да ми поизпъкнат мускулчетата неискам да ставам като Рони Колман примерно искам да имам мускули да съм стегнат да изглеждам добре
02.06.05
20:56
Няма да станеш като Рони, не се притеснявай. Тренирай си нормално, намали сладките и тестените неща и ходи да бягаш 2-4 пъти в седмицата по 25-40минути. Хем мускул ще направиш, хем ще се позаформиш. :wink:
Изобщо не съм съгласен с тезата че 14 годишен трябва да се ограничава с такива “хранителни режими”.Възтастта е такава че че започва тепърва да се оформя тялотои най-вече тестостерона започва да се вдига доста както и много други хормони,най-общо казано.Ако започне да тренира правилно,без да мисли как изглежда Рони Колман и да се храни качествено след година може да е 80 кила и поне с 10 см по-висок.За тези 3 седмици е нелепо да се мисли за релефи за проценти мазнини
С това и аз съм напълно съгласен. На 14 години не трябва да се спазват диети за чистене - в тази възраст развитието на тялото е най - активна и се нуждае от много и качествена храна.
03.06.05
12:28
Ok няма да съм с хранителен режим :) аз иначе за бягането всеки почивен ден ставам сутрин рано в 6 и бягам около 1200 метра :) щото в 7:30 трябва да съм вкъщи да се приготвям за даскало :) а иначе мога да Ви дам и програмата с която тренирам
колкото до храната всеки ден си правя салата и хапвам :) Много Ви благодаря
03.06.05
15:58
[quote author=“mircpolice”]Ok няма да съм с хранителен режим :) аз иначе за бягането всеки почивен ден ставам сутрин рано в 6 и бягам около 1200 метра :) щото в 7:30 трябва да съм вкъщи да се приготвям за даскало :) а иначе мога да Ви дам и програмата с която тренирам
парво - извинявам се за офф топик-а!
Ае брато ела направи 1-2 салати и на мене, че много ме мързи.
Колкото до килограми, сега ше ви дам идеалната формула, обаче рискувате да качите 90 % мазнини - секи ден поркате до припадак паржени картофи и маионеза на Краси (ама не от леката)!
Другия вариант е има една салата Зеле, Моркови и Маионеза на Кенар - за един месец от туи сигурно ше качите 10 кг :), лично аз като я опитах си пропуснах 2 хранения после!
Аре чао ви.
03.06.05
22:21
[quote author=“LuckyTeam”][quote author=“mircpolice”]Ok няма да съм с хранителен режим :) аз иначе за бягането всеки почивен ден ставам сутрин рано в 6 и бягам около 1200 метра :) щото в 7:30 трябва да съм вкъщи да се приготвям за даскало :) а иначе мога да Ви дам и програмата с която тренирам
парво - извинявам се за офф топик-а!
Ае брато ела направи 1-2 салати и на мене, че много ме мързи.
Колкото до килограми, сега ше ви дам идеалната формула, обаче рискувате да качите 90 % мазнини - секи ден поркате до припадак паржени картофи и маионеза на Краси (ама не от леката)!
Другия вариант е има една салата Зеле, Моркови и Маионеза на Кенар - за един месец от туи сигурно ше качите 10 кг :), лично аз като я опитах си пропуснах 2 хранения после!
Аре чао ви.
Да брат аз всеки ден ям картофи ама от тия баланширани ли к’фи бяха направо ги слагам във фиртурника и съм готов ям ги със много сол и много кетчуп и със салата от домати и крастависци :) Ям докато ме заболи корема