Преса последна ?

13.07.11
18:59

Здравейте искам да попитам задължително ли е да се прави корем накрая след другите мускулни групи тък като имам тренировка кояето е рамо,трапец,крака и корем и се чудех дали мога да правя корема преди краката защото за корем правя някой упражнения които натоварват и краката и след като съм ги “напомпал” ми е трудно да си правя упражненията за корем .

13.07.11
19:37

Като ти е трудно да си завършиш тренировката за корем, просто го премести в друг ден.

13.07.11
19:42

Да бе обаче тренирам 3-пъти седмично и искам да правя корем 3 пъти

13.07.11
20:26

казано от Pavel Dimitrov на 13.07.11, 18:59:

Здравейте искам да попитам задължително ли е да се прави корем накрая след другите мускулни групи

Да,задължително е.

13.07.11
21:54

Коремът става и за загрявка, само че не знам кои ще са тия упражнения за корем, от които се товарят краката. Нещо в техниката куца по-скоро, но иначе можеш и като загрявка да го правиш, стига да не прекаляваш с обема.

13.07.11
22:26

Ето ми ги упражненията http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
доста са ефикасни но има някой в които се напрягат и краката затова питам дали е задължително да е накрая на тренировката

13.07.11
22:38

Тая 8 минутната глупост вече като я видя и лошо ми става :D
Иначе, натоварването което влиза в краката е в най-добрия случай минимално, така че ако то е проблем най-вероятно има по-важни неща от пресата, върху които човек да се съсредоточи.

13.07.11
23:28

Ако ще правиш сериозно клек, тяга и други такива базови упражнения, по-добре остави пресата за края.

14.07.11
09:55

Не мога да разбера защо не тренираш корема във вас в отделни дни с 2 приоритетни тренировки. Ще ти отнема 30 - тина мин.
Няма да се тормозиш от това дали ще си уморен от други упражнения, а и си мисля че ефекта ще е по-добър.

Успех-:)

АЧ

14.07.11
10:46

Ако тренираш тая 8 мин програма, по-добре я прави у вас преди тренировка или след нея ;)

14.07.11
11:07

Допреди месец не тренирах корема сериозно, но започнах моя си измишльотина, която да ви кажа дава неочаквам резултат. Правя 10 серии х 15 повторения 3 пъти в седмицата. Различното е че правя сериите за корем мецду сериите на мускулната група, която тренирам съответния ден. Едния ден правя гърди+коремни от лек наклон с усукване в кръста-ляв лакът докосва дясно коляно и обратното. Когато правя гръб-повдигане на краката на лежанка. С рамото правя къси сгъвания с подигнати крака на лежанката(тва не знам дали се разбра :D). Само с ръцете не правя корем защото ги правя суперсерии и ще ми доиде много ако забия и 15 сгъвания за корем между тях, но пък правя HIIT кардио тогава ;).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1