14.07.11
00:33
A
Темата беше редактирана от nO naMe на 15.07.11 23:56.
казано от Hristiqn Chavdarov на 14.07.11, 00:33:
Здравейте искам да ви попитам как може да кача около 10 кг мускулна маса до два месеца . Висок съм 180 см и тежа 74 кг вече тренирам 1 година приблизително и има резултат но искам да кача 10 килограма това лято по бързо ! Може ли да ми кажете как е възможно :} Благодаря предварително !
Ако става въпрос за чиста маса за 2 месеца, си купи ********
Избягвайте даването на такива съвети в този форум, моля.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.07.11 15:14.
14.07.11
01:55
Вссичко става постепенно с много труд и жертви не може просто ей така за два месеца да качиш 10 кила мускули.Не става така.
14.07.11
08:04
казано от igra4o на 14.07.11, 00:50:
Здравейте искам да ви попитам как може да кача около 10 кг мускулна маса до два месеца . Висок съм 180 см и тежа 74 кг вече тренирам 1 година приблизително и има резултат но искам да кача 10 килограма това лято по бързо ! Може ли да ми кажете как е възможно :} Благодаря предварително !
Ако става въпрос за чиста маса за 2 месеца, си купи стероиди..
Със стероиди за 2 месеца и 3 кила ма съмнява чиста мускулна да видиш :D
14.07.11
08:42
Да,да :D 10 кг мускулна маса за 2 месеца,я по-добре слез на земята , ник’ви медикаменти няма ти дадат 10 кг мм за 2 месеца,вие т’ва мускулната маса,като топъл ‘ляб го сакате ,бе бро tc
Нещо, което ще ти помогне е да пиеш една студена вода и пак да помислиш какви глупости ръсиш. ;)
14.07.11
10:48
казано от Dimzata на 14.07.11, 09:28:
Нещо, което ще ти помогне е да пиеш една студена вода и пак да помислиш какви глупости ръсиш. ;)
Ще те допълня само: да добави лед към водата и да си наплиска очите, че явно сънува :D
п.п. Мамин сладък - той иска за лятото бре :D Като видя такъв пост и ми иде да му хвърля едно пожелание “Ега не качиш 10 кг., а да спаднеш с 15” :D :D :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 14.07.11 10:50.
14.07.11
11:10
казано от Никола Николов на 14.07.11, 08:04:
казано от igra4o на 14.07.11, 00:50:
Ако става въпрос за чиста маса за 2 месеца, си купи стероиди..
Със стероиди за 2 месеца и 3 кила ма съмнява чиста мускулна да видиш :D
ТИ пийч пил ли си някога през живота си стероиди,камо ли 8 седмичен цикъл правил ли си,че да се изказваш толкова категорично?
Колкото до автора...момче,радвай се че ЯВНО мистър ХХ днес е изморен,иначе какво щеше да ти чуе главата за тия 10 кила мускул за 2 месеца......щом тренираш една година вече,радвай се ако следващата година трупнеш 5-6 килца,при този ти режим на трениране хранене и лайстайл
Модерация: Мнение без връзка с темата!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.07.11 15:16.
14.07.11
12:20
Какво се заяждате с момчето :( Просто му кажете че не може за 2 месеца да качи 10кг. ММ
14.07.11
12:38
Подиграваме му се, че с тая тема какво друго да заслужи?
Влез във форума на Mercedes и пусни тема да ти продадат Mercedes-Benz SLR McLaren за 5 лв. в обявата можеш да добавиш, че ти трябва спешно и да ти поемат разходите по него след това ;)
14.07.11
12:54
казано от Dean Petrov на 14.07.11, 11:10:
ТИ пийч пил ли си някога през живота си стероиди,камо ли 8 седмичен цикъл правил ли си,че да се изказваш толкова категорично?
Колкото до автора...момче,радвай се че ЯВНО мистър ХХ днес е изморен,иначе какво щеше да ти чуе главата за тия 10 кила мускул за 2 месеца......щом тренираш една година вече,радвай се ако следващата година трупнеш 5-6 килца,при този ти режим на трениране хранене и лайстайл
Аз не , много мои познати да :) Хора които разбират далеч повече от мене :) Стероидите не са магическа отвара , която ти прави раката от 30 на 40 за 2 месеца :D + това стероиди е много общо , но няма стероид на планетата земя дето да качваш с него толкова бързо , не мислиш ли , че всички щяхa сa Рони Колман ако за месец се качваше по 2-3 кг mm? :D
Искам да те вида с ******* да качиш 2 кила за 1 месец (Ама чиста мускулна маса :) ):D
Няма нужда от такива километрични цитати, моля.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.07.11 13:02.
казано от Никола Николов на 14.07.11, 12:54:
Аз не , много мои познати да :) Хора които разбират далеч повече от мене :) Стероидите не са магическа отвара , която ти прави раката от 30 на 40 за 2 месеца :D + това стероиди е много общо , но няма стероид на планетата земя дето да качваш с него толкова бързо , не мислиш ли , че всички щяхa сa Рони Колман ако за месец се качваше по 2-3 кг mm? :D
Искам да те вида с винстрол да качиш 2 кила за 1 месец (Ама чиста мускулна маса :) ):D
По-добре ни спести разсъжденията си!
Мнението беше редактирано от Valdis на 14.07.11 13:01.
14.07.11
13:01
Само да спомена,че може точно за 1 месец да уголомиш доста доволно ръката си с един медикамент,говорим за 20 до 30 см , доколкото знам..
14.07.11
13:02
казано от Никола Николов на 14.07.11, 12:54:
Искам да те вида с ******** да качиш 2 кила за 1 месец (Ама чиста мускулна маса :) ):D
Явно твойте приятели не са ти обяснили добре :) нещата :) за 8 седмици със стероиди и добро хранене можеш да качиш 12-14кг :) съответно ако стероидите са придружени и с добра суплементация протеини HMB и прочие ,Така че както каза колегата не се изказвай така категорично а ръката от 30 на 40 може и за 1 месец да ти стане има един ******* казва се ******* (pump and pose малко нарушавам правилата на форума ама просто няма как) това което ти казваш че със стероиди за 2 месеца се качват 2-3кг това 1во е недоизпипан цикъл и после са слаби стероидие или слабо яденето или слаба суплементацията ако някой твой приятел е качил само толкова ясно колко и разбира :)
Няма нужда от километрични цитати и коментари за стероиди, МОЛЯ!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.07.11 13:13.
казано от The Next на 14.07.11, 13:01:
Само да спомена,че може точно за 1 месец да уголомиш доста доволно ръката си с един медикамент,говорим за 20 до 30 см , доколкото знам..
Ей го тоз, пак се изцепи!!! Първо Синтола нито е медикамент нито е стероид, като си нямате понятие ми е чудно що трябва да ръсите мозък наляво и надясно? Дори със Синтола резултатите не са толкова бързи, и масата получена при употребата му е по-скоро съединителна тъкан отколкото ефективен мускул.
казано от emzo на 14.07.11, 13:11:
Що се хабиш да обясняваш ми е чудно ?
И ний това се чудим :D :D :D
14.07.11
13:12
Айде да се изкажа и аз. Доколкото знам синтола застава между мускулните влакна. Растеж ще има само ако се тренира и то здраво, но тогава пак 30см никога няма как да се добавят. За няколко месеца може би 5-6см, но повече не. Друг вариант е, ако не се прави нищо - синтола да се изхвърли от организма след време.
казано от ImmortalSportFreak на 14.07.11, 13:12:
Айде да се изкажа и аз. Доколкото знам синтола застава между мускулните влакна. Растеж ще има само ако се тренира и то здраво, но тогава пак 30см никога няма как да се добавят. За няколко месеца може би 5-6см, но повече не. Друг вариант е, ако не се прави нищо - синтола да се изхвърли от организма след време.
Явно и ти нямаш понятие за механизмът чрез, който работи Синтола. Тренираш-нетренираш ефекта при него е един и същ.
14.07.11
13:41
Е, как ще е един и същ. Като си го боцнеш - ще порасне ръката с 5см, но после трябва периодично да се боцка пак, а и тренировки трябват, за да се запази ефекта.
14.07.11
14:10
Защо не опиташ, на първо време да качваш пре зимата и да сваляш лятото.
Другото, което си мисля, че качването само на чиста ММ ми е малко не понятно.
Като качваш ММ се омазняваш, после следва процес на орелефяване и това се повтаря.
Ако някой знае да качваш чиста ММ без да се омазняваш нека сподели опит.
Естествено не говоря за първите 6 месеца-:).
14.07.11
14:33
Пич, от сега ти казвам - ЗАБРАВИ! :-) Аз тренирам от около година и половина (в последните 7-8 месеца по-сериозно и активно), не правя диети, но пък започнах да се храня по 2-3 пъти дневно,тъй като бях свикнал да ям по 1 път,а дори и по някога забравях. Когато започнах да тренирам тежах някъде около 72 кг ( висок съм 185 см) и в процеса на тренировки и т.н стигнах до 77 кг ( като пак подчертавам,че ям всякакви глупости като сладки работи,джънк фуудове,чипсове, пържени картофи, обичам бира , преяждам от време на време и т.н ),но все пак всеки организъм си е самостоятелен - едни се движат по-бързо,други по-бавно и така. Ако държиш да качиш 10кг мускулна маса и това ти е целта единствено мога да те посъветвам да седнеш 1 седмица,да почетеш малко във форума кое,как,какво и защо и да решиш дали ще си правиш диета за покачване на ММ и в следващите 5-8-12 месеца ще си скъсаш четирибуквието от тренировки и ще си спазваш диетата като хората или да ходиш,да се нагълташ с всичките възможни химии,спринцовки и т.н и да си поредния “ЯК ПИЧ” (което крайно НЕ препоръчвам, дори бих се радвал и ако не го направиш).
Успех.
Мнението беше редактирано от Николай Георгиев на 14.07.11 14:36.
14.07.11
15:08
Мисля, че изяснихме положението.