14.07.11
11:10
Здравейте!
Започнах една тренировъчна програма за отслабване,Beachbody ChaLean Extreme,която прецених,че би дала добри резултати.Идеята е,че мускулът изгаря мазнините.И наистина,видях доста хора,не от рекламните клипове на въпросните видеа,при които има зашеметяващ ефект.Тренировките са основно с тежести,малко повторения (максимум 12),бавни движения.Има включено кардио 2 пъти седмично + упражнения за корем,също два пъти седмично.
Проблемът ми е,че не знам как трябва да се храня.Сега съм в 4ти ден на прочистващата диета на Майкъл Търмънд (искам да се изчистя от водите и шлаките) - ядат се само протеини,зеленчуци,грейпфрути и малки количества ягоди,боровинки и т.н.Пия витамини,чайове,МНОГО вода,ям по 6 пъти на ден ,в малки количества,като последното хранене е в 6.Ако започне да ми става лошо,правя си кафе с лъжица мед.Но така не ми харесва,чувствам се отпаднала и усещам как енергията ми привършва.Имам още два дни от прочистващия режим ,а за после - не знам.
Искам да се храня така с тази програма,че да свалям килограми и обиколки,и да оформям мускулите си,а не да ги правя огромни.
Благодаря предварително за помощта :)
Нормално е да се чувстваш отпаднала без калории,твоето хранене се състои само от протеини,едвали консумираш такива количества,които да ти набавят нужният калориен баланс за деня.
Според целите ти може да резгледаш тези 2 типа диети като начало-Въглехидратна ротация и НВД.
14.07.11
15:37
Благодаря за скоростния отговор :)
Мисля,че най ще ми пасне балансираното хранене,но вероятно ефектът от него ще е по-бавен ?Какво мислите вие ?