04.07.11
14:07
Не се сетих ама, като тръгна за Русе ще бъдеш подложен на по-обстоен разпит :D
Цитирам те : “която има мерак за мене тя плаща кафето” - евала (rock) :D
04.07.11
14:14
тва’ са си мои бисери и изцепки... някой от форума не разбират шегата и затова някой ме мислят за такъв какъвто не съм... :D не, че се оплаквам, че някой ме мислят за голям сваляч де то лошо няма просто не е вярно :D утре след практика с класния ще ходим на кафе ама аз нямам пари и им казвам и класния вика, че ще ме черпи.. е се пак някой иска да ме черпи макар и да е 55 годишен мъж :D :D :D :D :D не е като мацка на 19 ама се трябва да се почне от някъде нали така :D
Последни кросфит напъни за измисляне на комплекс... :D :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 04.07.11 14:18.
04.07.11
14:22
Абсолютно си прав важното е че някой ще черпи :D
Приятно размазване аз пък ще ям ... :D
04.07.11
14:45
казано от kristiancho на 04.07.11, 14:14:
тва’ са си мои бисери и изцепки... някой от форума не разбират шегата и затова някой ме мислят за такъв какъвто не съм... :D не, че се оплаквам, че някой ме мислят за голям сваляч де то лошо няма просто не е вярно :D утре след практика с класния ще ходим на кафе ама аз нямам пари и им казвам и класния вика, че ще ме черпи.. е се пак някой иска да ме черпи макар и да е 55 годишен мъж :D :D :D :D :D не е като мацка на 19 ама се трябва да се почне от някъде нали така :D
Последни кросфит напъни за измисляне на комплекс... :D :D
Де да можеха и мене да ме почерпят с по 15-20 кила протеин , па ако ще да е някой дядка на 90 години,дето не различава дърво от надървен инструмент :D
04.07.11
16:58
Некст i love you внасяш свежест в дневника непринудената простотия е едно от най-големите загадки за науката :D
04 Юли 2011 - Crossfit ( WMG )
6min: пътека
~15min: заучаване на клек с изпънати ръце, изхвърляне с две ръце на щанга, изхвърляне с една ръка на дъмбел
20min: Clean/Jump/Burpee - 8 рунда и 1/3
- Силово Обръщане с 60кг, 5повт.
- Скачане на въже, 55повт.
- Бърпи+скок напред, 5повт.
Възможно най-много рундове за 20минути.
повдигната тежест за тренировката без загрявката и заучаването - 2 700кг
Такаммм отидох на тренировка с леко разтежение и мускулна треска на прасците както и леко дисконфорт в предмшницит.. :D клека с изпънати ръце и изхвърлянето тръгват да придобиват форма с до 30кг ги правех ама какво да правиш... изхърлянето с дъмбел го правих пак да го затвърждавам един вид. Отностно комплекса завърших скачането на 20:13мин. за това махам скачането и стават 8 и 1/3 рунда мисля, че може и над 10 рунда да се направят от по-опитните и здрави Кросфитъри :D внимавах с обръщането като за пръв път в състезателен вариант... и това разтежение се засили предмишниците се пръснаха, защото не хвърлях щангата надолу ами я поставях за да няма излизшни проблеми с ръководството на фитнеса :D Техниката на обръщането можеше и да е по-добра ще се донагажда с времето :) прасците и те се смазаха с тва’ скачане накрая трябваше да съм по-бърз но просто не ставаше слабо играх на въжето днес. Вчера си казах, че бърпита аз повече няма да правя след тази болка която ми причиниха но днес си викам ‘’ ари уе бърпи днес съм по-подготвен за теб от вчера’’ :D и сякаш не ми бяха проблем при скока прескачах едно килимче с дължина от метър някъде. Като цяло май това е по-интересното за днес храненето е мощно и анаболно :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 04.07.11 17:45.
05.07.11
17:14
05 Юли 2011 - Почивка
Почивен ден но има какво да се каже... :D бяхме на практика прекарахме кабелите в няколко апартамента на бъдеща кооперация :D беше забавно след това си харесах едно клинче спортно за бягане но нямах пари в мен.. един приятел го купи с уговорката утре да му дам парите... след това обаче каза, че трябвало да се подстригва аз предложих услугите си и така подстригах го и си изработих един вид клинчето много е готино дупето ми е яко в него (wasntme) :D :D :D :D и тоз моя приятел и той си взе и сега ще ходим да бягаме ама кога ще е не се знае... искам да си купя и клин с подплата на слабините за ( колоездене ) така да карам по-конфортно колело пък и ще изглеждам някакъв професионален такъв :D :D :D
ПП: имам синана на ключицата от вчеращните орбъщания с щанга сега съм сложил лед дано мине и утре съм на 100% :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 05.07.11 17:28.
05.07.11
17:47
казано от kristiancho на 05.07.11, 17:14:
05 Юли 2011 - Почивка
Почивен ден но има какво да се каже... :D бяхме на практика прекарахме кабелите в няколко апартамента на бъдеща кооперация :D беше забавно след това си харесах едно клинче спортно за бягане но нямах пари в мен.. един приятел го купи с уговорката утре да му дам парите... след това обаче каза, че трябвало да се подстригва аз предложих услугите си и така подстригах го и си изработих един вид клинчето много е готино дупето ми е яко в него (wasntme) :D :D :D :D и тоз моя приятел и той си взе и сега ще ходим да бягаме ама кога ще е не се знае... искам да си купя и клин с подплата на слабините за ( колоездене ) така да карам по-конфортно колело пък и ще изглеждам някакъв професионален такъв :D :D :D
ПП: имам синана на ключицата от вчеращните орбъщания с щанга сега съм сложил лед дано мине и утре съм на 100% :D
Много се хвалиш с задника си,ама не го показваш , да видят дамите тука :D Ако се цепи както задника на Колман http://www.prikachi.com/images/895/3533895s.jpg щИ станЪ фен xaxax :D
Мнението беше редактирано от The Next на 05.07.11 17:48.
05.07.11
17:50
не отваря никой линк редактирай малко да не се излагаме пред чужденците... :D ще направя каквото мога да сложа снимка :D
Некст - моя не е баш такъв но определно се разделя от бедрото :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 05.07.11 18:01.
05.07.11
17:51
Човек, кат те гледам по снимките мислех, че си некъв лош фешън, па като гледам как пишеш си пълна шушумига (не в лошия смисъл) :Д
Тоя клин 2-3 лева ли е оО
05.07.11
17:53
Сега отваря!
05.07.11
18:00
казано от Dique на 05.07.11, 17:51:
Човек, кат те гледам по снимките мислех, че си некъв лош фешън, па като гледам как пишеш си пълна шушумига (не в лошия смисъл) :Д
Тоя клин 2-3 лева ли е оО
с намалението по-малко :D :D въпроса е да има емоции :D :D :D шушумига, шушулка, шушляк се там :D :D
Некст - написах мнението си за ронито в горния си пост... обърках се нещо пиша с една ръка, защото с другата държа леда и така.. ще простите на ранения !
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 05.07.11 18:05.
06.07.11
15:13
06 Юли 2011 - Crossfit ( M )
~15-20min: заснемане на клипове
15min: интервално вело - 7,8км
( 5min ) - вработване
( 10min ) - интервали ( 15сек. висока интензивност и 45сек. средна разпускаща интензивност )
Такамм по идея на Вик реших да се заснема днес на основните упражнения с щанги и дъмбели в Кросфита да видим каква е техниката и да коригираме където трябва :) След това реших да прасна едно вело набързо но не през пръсти доста добре се движех над 1км за 2минути е средното ми темпо което е добре миналия път беше по-бавно но пък тогава карах 30мин... ест. много ми ръбеше тая седалкаа :D :D :D ааа синината на ключицата поминава но още усещам натоварване затова обръщанията по 3 повторения :) Чакам мнения Кросфитъри и Билдери
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 06.07.11 15:31.
06.07.11
15:15
мамка му нещо се обърка сега ще опитам да го оправя... ако някой знае как да го оправя ще е супер явно кода на клипа не се приема нещо трябва да махна като във в-бокс...?
ПП: ЙЕС БЕ.. :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 06.07.11 15:32.
Хайде поред на номерата:
1. Push Jerk - Не виждам добре, но вероятно щангата “виси” над рамената. Ако можеш, нека щангата легне на рамената и изтласкай с цяло тяло. Движението на тялото е ОК.
2. Thruster - добра дълбочина на клека, но не заключваш над главата. Постарай се да изпъваш ръцете, главата да минава напред, така, че да се виждат ушите пред ръцете.
3. Squat Clean - отскачаш назад. Бързаш да влезеш под щангата, но не разгъваш торса напълно преди това и губиш част от силата. За да оттренираш момента, започни движението със щанга подпряна малко над колената (и по-лека щанга, разбира се). Дърпай нагоре, близо до тялото, като движението започне с таза и бедрата и завърши с трапеца. Ръцете са въжета с куки накрая, т.е. те не дърпат щангата нагоре, а само те издърпват да се наместиш под нея, когато напълно се разгънеш и дори се повдигнеше на пръсти и отскочиш, леко разширявайки разстоянието между краката. Защо от позиция малко над коляното - защото до тази позиция щангата върви като при нормална тяга, а започва да се ускорява над коляното.
4. Power Clean - не е добре. Прави същото, което описах по-горе. Започни движението с лост подпрян малко над коляното (Hang Power Clean). Някак огъвъш торса назад като поемаш щангата в горна позиция. Щангата “виси”, вдигни лактите максимално напред и тя ще си легне както трябва.
5. Power Snatch с една ръка - добре, може още малко експлозивност, но ще се получи естествено, като добавиш повече тежест.
6. Squat Snatch с една ръка (правилно ли съм го разбрал?) - малко бързаш с изправянето, но ще се получи.
7. Squat Snatch - учудващо, но сначът ти изглежда доста по-добре от обръщането. Движиш щангата далеч от тялото, не изпъваш тялото докрай, бързаш да се изправиш. Отлепяш петите и леко залиташ напред. Ще стане.
8. OHS - добре. Малко се опитваш да тръгнеш с коленете в началото, но на последните повторения го оправяш това. Бутай нагоре с рамената и се опитай да се “запушиш ушите” с трапеца. Така ще имаш възможност да балансираш щангата по-добре, когато си в най-долна позиция. Натискай с петите.
Бързо напредваш, браво!
06.07.11
16:45
1. Push Jerk - Не виждам добре, но вероятно щангата “виси” над рамената. Ако можеш, нека щангата легне на рамената и изтласкай с цяло тяло. Движението на тялото е ОК. - тук тежеста беше малка когато го правех с 40кг щангата си лягаше сама, защото неможех да я държа на рамена през цялото време.
2. Thruster - добра дълбочина на клека, но не заключваш над главата. Постарай се да изпъваш ръцете, главата да минава напред, така, че да се виждат ушите пред ръцете. - тук малко бързах така е... затова не заключвах иначе съм наясно с критиката ти... това с глава през ръцете ще го отиграя !
3. Squat Clean - отскачаш назад. Бързаш да влезеш под щангата, но не разгъваш торса напълно преди това и губиш част от силата. За да оттренираш момента, започни движението със щанга подпряна малко над колената (и по-лека щанга, разбира се). Дърпай нагоре, близо до тялото, като движението започне с таза и бедрата и завърши с трапеца. Ръцете са въжета с куки накрая, т.е. те не дърпат щангата нагоре, а само те издърпват да се наместиш под нея, когато напълно се разгънеш и дори се повдигнеше на пръсти и отскочиш, леко разширявайки разстоянието между краката. Защо от позиция малко над коляното - защото до тази позиция щангата върви като при нормална тяга, а започва да се ускорява над коляното. - наясно съм с критиката .. дърпах с ръце незнам защо но нямам навика на това упражнение да дърпам с тяло... ще се тренира и тук. Ще пробвам Ханг варианта още утре.. когато дръпна много силно нагоре и успея да активирам тялото щангата излита много и като пада ме удря направо в ключиците при което усещам болка...
4. Power Clean - не е добре. Прави същото, което описах по-горе. Започни движението с лост подпрян малко над коляното (Hang Power Clean). Някак огъвъш торса назад като поемаш щангата в горна позиция. Щангата “виси”, вдигни лактите максимално напред и тя ще си легне както трябва. - по принцип е по-добре движението не го казвам, защото беше най-критичен тук но просто болката в ключицата някак си ме плашеше да се изправя напред... утре ще се опитам пак
5. Power Snatch с една ръка - добре, може още малко експлозивност, но ще се получи естествено, като добавиш повече тежест. - тежеста е лека така е
6. Squat Snatch с една ръка (правилно ли съм го разбрал?) - малко бързаш с изправянето, но ще се получи.- не това е същото движение просто в първия клип ( 5 ) не се вижда горната част на движението само долната
7. Squat Snatch - учудващо, но сначът ти изглежда доста по-добре от обръщането. Движиш щангата далеч от тялото, не изпъваш тялото докрай, бързаш да се изправиш. Отлепяш петите и леко залиташ напред. Ще стане. - да тук е същото дърпам с ръце инстинкивно иначе това упражнение ми допадна още от първия път в който го правех
8. OHS - добре. Малко се опитваш да тръгнеш с коленете в началото, но на последните повторения го оправяш това. Бутай нагоре с рамената и се опитай да се “запушиш ушите” с трапеца. Така ще имаш възможност да балансираш щангата по-добре, когато си в най-долна позиция. Натискай с петите. - да тук имах голям проблем с клякането и баланса но като започнах да стискам лоста здраво и да навеждам глава напред таза добре влиза но както казваш малко тръгвам на колене
Бързо напредваш, браво! - Благодаря старая се... когато няма кой да ти покаже на практика как става е доста трудно и така някой движения ги карам на спомени от клиповете който си пускал и в Ютуб
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 06.07.11 16:51.
07.07.11
16:20
07 Юли 2011 - Crossfit ( GW )
~15min: заучаване на клек с изпънати ръце и изхвърляне на щанга с клек
Заден клек
3,3,3,3,3,3,1 х 60,70,80,90,100,110,120кг
6:13:00 - PT
20 лицеви опори
10 тръстъра с 40кг
18 лицеви опори
8 тръстъра
16 лицеви опори
6 тръстъра
14 лицеви опори
4 тръстъра
12 лицеви опори
2 тръстъра
за време
повдигната тежест за тренировката без загрявката и заучаването - 2 850кг
Не бях подготвен за тренировката като цяло.. времето на комплекса слабичко... краката на тръстърите ме предадоха може би заради клека преди това... рамената не бяха на 100% след клека с изпънати ръце и изхвърлянето доста им дойде още след лицевите опори в началото разбрах, че ще е по-трудно от очакваното все пак важното е,че завърших комплекса :) При изхвърлянето мисля, че започвам да дърпам с тяло а не със ръце :) трудно се намествам обаче под щангата и залитам напред иначе ако се наместя добре не стъпвам на пръсти и се изправям добре :) клека с изпънати ръце още го дооформям но мисля, че е добър за сега.. обрщането е за утре искам да ми мине синината за да няма опрадвадния както вчера... тръстърите затова и ги държах на рамене и това допълнително ме скапа.
Мамка му немога да докарам голям обем от щанги... до момента най-много 7700кг.. :D трябва да направя нещо по въпроса
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 07.07.11 16:29.
07.07.11
17:20
не мен пак ми се тренира незнам защо :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 07.07.11 19:10.
07.07.11
19:09
ee баси ;дд хубу махам снимката :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 07.07.11 19:12.
08.07.11
16:22
08 Юли 2011 - Crossfit ( MGW )
~15min: заучаване на Hang Power Clean, Hang Squat Clean
20min: JJS - 3рунда + 50скока на въже и 40 скока върху box
- Скачане на въже, 50повт.
- Скачане върху 60см box, 50повт.
- Суинг с 25кг. до вертикала, 25повт.
AMAP 20min.
повдигната тежест за тренировката без загрявката и заучаването - 1 875кг
Има някакви подобрения в обръщанията мисля, че започвам все по-често да дърпам с тяло а не с ръцете... Силовото обръщане отново не се получава много се навеждам назад незнам защо... при Скуат Обръщането ако изтегля добре с тяло и трапец после щангата пада точно където трябва и движението придобива вид но при силовото ме удря в клюците все още е до никъде това движение :) Комплекса беше зверски от всякъдеее.... исках нещо обемно и го получих на 100% :D утре мислех да ходя да бягам на стадиона с две сладурани ( то толкова и бягане ще е де ) но май ще остана да почина, чее след днешния комплекс лежах на пода 2-3минути да се освестя :D (rock) Яка работа... в други ден ще пробвам комплекса заръчан ми от Вик още преди седмица някъде :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 08.07.11 16:24.
09.07.11
16:19
09 Юли 2011 - Почивка
Днеска спокоен почивен ден... леко опечен от фен турнира ‘’Ариана’’ но какво да се прави :D :D Храненето бива :P някаква странна мускулна треска на корема... може да е от скоковете вчера :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 09.07.11 16:48.
09.07.11
19:13
казано от kristiancho на 07.07.11, 17:20:
не мен пак ми се тренира незнам защо :D
и смятай, тая зузана е на 35 години О.О ебаси п..приятелката
10.07.11
16:59
10 Юли 2011 - Crossfit ( G )
~15min: заучаване на Hang Power Clean и Hang Squat Clean
19min: Body Vic 4/4/3/3/3 рунда = 17 рунда
- Бърпи+набиране, 3повт.
- Бърпи+коремна преса, 3повт.
- Лицеви опори, 6повт.
- Клекове, 9повт.
AMAP 3мин. Общо пет 3минутни цикъла разделени с 1мин. почивка.. Играе се за рундове
Страхотен Кросфит ден ! Невероятен напредък на обръщанията.. по-загрети китки много добра мобилност всичко ставаше сякаш с лекота... дърпането изцяло с тялото а не с ръцете.. щангата достатъчно близо до тялото ( имаше и опити при които щангата завличаше потника нагоре но повечето опити според мен бяха на много добро ниво ). Щангата падаше в 99% от случаите на раменете а не на ключиците въобще сякаш схванах как се прави това. Ще го репетирам седмица-две може би и ще пусна отново клипове да видим дали напредъка който виждам е реален. Комплекса ми беше предложен от Vic и той каза, че няма име та реших аз да взема нещата в свои ръце :D стрхотен комплекс... за съжеление аз не се представих добре на общия план ( като се сравнявам с другите кросфитъри ) все пак дадох всичко всичко от себе си - толкова мога за сега... ЗА ДНЕС, утре ще съм по-силен и издръжлив :D така се надявам :). След ударните 4 рунда за 3минути в началото после ми оставаха по ~20сек. което не ми беше достатъчно да завърша един цял рунд затова така се получи другия път ще атакувам 5 рунда в началото :). Засякохме се с един приятел във фитнеса - отдавна не бяхме се виждали и като ме видя как си взимам душицата ми каза да му дам линк за Кросфита да се поинтересува и той :) И той се надявам да ме отвори за едни щуротии :D Абе готин ден си е днес.. Почивния ден вчера освен възстановяващ ми дойде и зареждащ явно :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 10.07.11 17:00.
11.07.11
15:37
11 Юли 2011 - Crossfit ( WM )
4min: пътека
~15min: заучаване на Hang Power и Squat Clean, Power Clean и Squat Clean
27:00:39 - OHS/SHP/Jump
- Клек с щанга над глава, 10повт.
- Сумо хай-пул, 10повт.
- Скачане на въже, 30повт.
10 рунда за време. Щангата е с тегло 30кг
повдигната тежест за тренировката без загрявката и заучаването - 7 500кг
Отново силно представяне на обръщането. Мисля още утре да направя клипове и ако получа зелена светлина да ви включа вече в комплексите. Направих и няколко дърпания от земята освен Hang да видя дали ще е така добре... е добре беше мисля, утре по всяка вероятност ще видите. Яд ме е на комплекса не е тежък изобщо но се изисква въздух тука доста... а аз все още го нямам. Отначало тръгнах много бавно и предпазливо с този клек и това ме забави много...Не съм сигурен дали направих 10 или 11 рунда но ги писах 10 :) След 5-6 рунд започнах доста по-енергично да клякам и техниката беше добра. Отначало просто подходих предпазливо но другия път по-силно представяне. То и от това по-енергично клякане ми се губят няколко минути от тренировката :D :D Накрая ми бодеше цялата глава от тоя хай-пул се напълни с кръв... както ме съветва Юли не отдавна дърпах с гъз а не с кръст... кръста беше като чисто нов след края на комплекса но дробовете ги нямаше никакви ( мускулите стабилни все пак тежеста не е сериозна ) .... Като цяло още един обемен и тежък Кросфит ден - доволен съм :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 11.07.11 15:39.
12.07.11
15:31
12 Юли 2011 - Crossfit ( GWM )
6min: кростренажор
~15min: клип на Power Clean, Squat Clean Squat Snathc
12min: B/P/J - 7 рунда
- Гръбни екстензии, 20повт.
- Пуш Джерк с 40кг, 10повт.
- Скачане на въже, 20повт.
Възможно най-много рундове за 12мин.
~15min: Преден клек
3,3,3,3,3 х 40,50,60,70,80кг
Общо повдигнато тегло за тренировката без заучаването и загрявката - 3 700кг
Третия ден от кросфит цикъла ми е най-тежък и най-много изпитва волята ми... при Пуш упражненията имам проблем с китките лесно се напрягат и след 3-4 рунд вече трябва да стискам зъби доста.... но с времето ще заякнат надявам се. Много ми се напомпиха и краката от Пуш Джерка а реално просто прикляках незнам как стана така.. :D Имаше време затова си викам да не си ходя рано рано ами да пробвам един преден клек и така... Дано успея да сложа успешно видеото на новите ми Кросфит напъни.. :)
много кофти изхвърляне... нямах никаква стабилност в раменете. Вчера от клека имам мускулна треска на раменния пояс и трапеца като цяло абее... Обръщането е важно да разбера дали вече има зелена светлина :) Абстрахирайте се от факта, че съм с гащи на мечета :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 12.07.11 18:36.
Момче, бързо напредваш!
Обръщанията ти са се подобрили значително. Имаш още да работиш върху тях, но можеш спокойно да ги включваш в комплекси.
Върху каква да работиш:
- Грешка - щангата все още виси, а не ляга на рамената. Лактите не сочат напред.
Отдели време да научиш правилната rack position.
- Грешка - дърпаш експлозивно още от пода.
Правилен подход- до малко над коляното, щангата се движи като при нормална тяга. Над коляното започваш да дърпаш експлозивно и се пъхаш под щангата едва след пълно изпъване на тялото (включително вдигане на пръсти и отскачане). За целта чукни лоста в бедрото над коляното и тогава тръгни мощно нагоре.
Залиташ напред при поемането на щангата в овърхед позиция при изхвърлянето. Причината вероятно е, че щангата е пред теб, а не над теб и се опитваш с избутване на колената напред да компенсираш. Съвет - остави засега изхвърлянето с клек, съсредоточи се над овърхед клек и силово изхвърляне. Включи Snatch Balance в заучаването на техника.
Успех!
13.07.11
18:47
13 Юли 2011 - Почивка
Днеска цял ден на басейн... целия съм като рак утре дано съм добре за кросфита :) храненето е 4 стабилни хранения с две малки хранения на басейна :)
14.07.11
10:28
14 Юли 2011 - Почивка
Днес пак почивка.. изгаряния на всякъде плюс натъртен кръст... ебати басейна :D утре ще направя всичко възможно да тренирам :) макар, че днес ми се тренира вече на 110% реших да не рискувам
Завърших с 5,62 :D :D :D (party)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 14.07.11 10:32.
14.07.11
20:19
Значи яки трицепс и гърди,правиш някви бърпита и си завършил с 5.62 , да не си се объркал с този пич тук :D :
Мнението беше редактирано от The Next на 14.07.11 20:19.
14.07.11
20:22
:D :D :D :D :D :D :D брау бе некси... пак ме разсмя яко :D :D сега мисля някаква супер стратегия според която да мога да си докарвам доход от около 150лв. на месец за да си зема протеин и БЦАА някви идеи имате ли :D
оф тоя кръст много ме мъчи вече... май утре ще правя лежанка да не го натоварвам много ужас тоя басейн ще ми излезе през носа (dull) :@
14.07.11
20:38
Еми намери си някое ***** (сещаш се) и й кажи да ти плаща по 150 лева на час , за друга опция в момента не се сещам !
14.07.11
20:40
Стига ме къде ме хвърли на 60 годишните богаташки :D :D :D :D за сега имам една малка работка да го наречем дори... ако имам късмет може и да успея :D
14.07.11
20:48
Хвърлям те на 20 годишни богаташки,за да можеш да си правиш 2 пъти на ден кардиото с удоволствие и да ти плащат 300 кинта ;)
И аз в момента си мисля някъв начин да спестя някъв лев за хранителни добавки,протеин/амино няколко кила , щото наще не ми дават,па вече съм ехееее на 17 години,дърт дядка ;(
14.07.11
20:55
:D и аз съм на 17 и половина маафака :D какво да се прави годините растът тежестите падат :D :D
14.07.11
20:58
Важното е ТОЙ да ръсте! :D
15.07.11
14:43
15 Юли 2011 - Crossfit - W - 6 880 кг
|. пътека - 6мин.
||. лежанка
5,5,5,3,3,2,1,3,3,5,5,10 х 40,50,60,70,80,90,100,80,70,60,50,40кг.
|||. мъртва тяга
10,10,10,10,10 х 60,70,80,90,100кг.
Днеска Вик ми предложи чудесна идея с 1-10-1-20-1-30 за лежанката но като отидох във фитнеса не бях готов за сериозно натоварване. Реших просто да отида да запиша някаква щанга и толкоз. Една раздвижваща тяга направих.... абе следващите два кросфит дни едвали ще са на 100%... мамка му :)
15.07.11
14:46
Колко ти е макса от лег? :)
15.07.11
14:51
ем днеска бутнах 100.. това ми е официалния макс :) не съм пробвал повече... ако напълня гащите може да бутна 105 ама 110кг към днешна дата си е мираж. Слаб лег си имам от край време... силна тяга ии приемлив клек на който може да дръпна още имам резерв там :)
15.07.11
14:58
Щото гледам
казано от kristiancho на 15.07.11, 14:43:
Реших просто да отида да запиша някаква щанга и толкоз.
Викам си колко дига тоя Кристиянчо бе? :D 100 кила не е малко за твойте кг. Браво! :)