12.07.11
15:38
6 седмици го пих по 3 капсули сутрин и следобед-никви проблеми, до преди 4 дена.. адски болки в главата и една колежка вика я да ти видим кръвното и гледа опулено “кво правиш бе човек имаш 200?!” веднага някви хапове, доктори глупости, излседвания- сърцето ми е перфектно, 53-58 пулс, без прескачания, не пуша, не пия, не ям мазно, не пия кафе, избягвам кока-колата, в родата никой не е имал сърдечни проблеми.. ама май развих хипертония-кръвното ми скача във всички граници от 160/90 до 90/45 и така 5-ти ден
само казвам, направете си добра сметка дали си заслужава да рискуваш здравето си, излиза че “безопасните” продукти, не са изобщо толкова безобидни
а и да добавя, свалих 10кг за 2 месеца, което съм го правил и без добавки, само че този път май получих и “бонус”
The Lipo 6 fat burner is an ephedra-free supplement designed to suppress the appetite and increase the heart rate. The product has become a top-selling nutritional and bodybuilding supplement, but may cause a number of adverse side effects including shortness of breath, insomnia, anxiety and high blood pressure.
Read more: About the Side Effects of Lipo 6 | eHow.com http://www.ehow.com/about_4684198_side-effects-lipo.html#ixzz1RtkkHYI7
Темата беше редактирана от CoolAsIce на 12.07.11 15:41.
По-скоро си предразположен към хипертония и това не е станало от Липото или поне не от 1-2-3 опаковки.
не разбирам, но пия и по 6 кафета, и кръвното не ми мърда :) вече се оправих, просто споделям че продукта не е толкова безопасен, при кръвно 200 има опасност за инсулт, а аз принципно дори имам постоянно ниско кръвно
Мнението беше редактирано от CoolAsIce на 15.07.11 10:42.
15.07.11
19:02
Всеки организъм реагира различно към дадена добавка!С въпросната добавка нямам опит,но преди време си бях купил креатин монохидрат (само за пример) и при мен никакъв ефект,после пробвах и един азотен бустър (ефект отново никакъв) докато при едно приятелче ефекта беше очеизваден!(Храненето ми е достатъчно добро,съня ми беше около 7часа и половина-8).Явно тая добавка не е за теб щом не ти понася,но да се правят заключения,че е опасна за ВСИЧКИ е крайно.То по тая логика и витамин Ц е опасен,защото историята познава няколко смъртни случая за които е “присъден” виновник витамин Ц :)
е те моите кафета колко да са кафе- 3в1 и фрапета (blush)
имам мн добро здраве и гени-нищо не ми е причинявало режеща и непоносима болка в главата и просто исках да предупредя други хора, за да не пострадат, но явно проблема е в моя телевизор
16.07.11
09:15
Не си играем с щитовидната жлеза (fubar)
16.07.11
13:22
казано от CoolAsIce на 16.07.11, 00:37:
е те моите кафета колко да са кафе- 3в1 и фрапета (blush)
имам мн добро здраве и гени-нищо не ми е причинявало режеща и непоносима болка в главата и просто исках да предупредя други хора, за да не пострадат, но явно проблема е в моя телевизор
Колега,аз приемам това,което си написал за вярно и ще си имам едно на ум за въпросната добавка,но мисълта ми беше,че при всеки е различно!Аз персонално ти благодаря за предупреждението,за сега нямам намерение да купувам въпросната добавка,но за в бъдеще,ако реша и пусна един гугъл за мнения ще видя твоето и ще ме откаже ;) Жив и здрав!