12.07.11
23:55
Здравейте, тренирам от 2-3 месеца и не съм качил нито 1 кг.Искам да качвам мускулна маса,но не става...Сутрин хапвам макарони или нещо от тоя вид.,преди тренировка гледам да хапвам въглехидрати а след пилешки пържоли и т.н.
Тренирам 5 дни в седмицата като:
Пон.-гърди ,корем
Вторник-гръб
сряда-почивка
четв.-рамо,трапец
петък-ръце
събота-крака
неделя-почивам
Много ще се радвам,ако ми кажете по прав път ли съм тръгнал...висок съм 173 и съм 70кг на 20 год...виждам разлика в тялото си,но мисля ,че може да е повече за толкова време...да ми препоръчате някоя програма или хранителен режим...
Чакай бе.. 2-3 месеца само тренираш,спокойно!
Да качиш мускулна маса е най-трудното нещо .. :) А щом виждаш резултат всичко е ОК! Остави ги мерките.. :)
15.07.11
18:27
Не бързай. Процеса е бавен. Много бавен. Има много изследвания, в които начинаещите трениращи не променят теглото си през първите месеци, но това е само показаното от кантара.
Всъщност, трениращите са изчистили част от подкожните си мазнини, като същевременно с това са качили мускулна маса. Има наистина голяма вероятност и при теб да се е случило това, особено след като виждаш промяна. В краен случай, хапвай още малко в повече.
Поздрави!
16.07.11
07:08
Много е прав Велев, аз примерно бях се сланина бях с 30 наднормено висяха цици и т.н после яко тренировка, не фитнес ами бойни изкуства, но всеки си знае, сега пиша примерно тука за рамене, понеже са ми зле и си трябва фитнес за някои неща, та обърнах и сега съм с 5 кила по лек обаче почти само мускул.. А до пилето дето ядеш не се надявай много много да качиш от него.. освен да ядеш кожата също ама пак ме съмнява с пиле да вдигнеш, защото все пак пиле ядат хората дето искат да отслабнат, защото е високо на протеин и ниско на въглехидрат. Караш ли колело и други подобни не си казал.. ако караш колело, аз знам че от колелото 60-70% се гори мускул.. и едиснтвения начин да запазиш мускула докато караш колело е като изпиеш едно протеинче готово, преди началото на тренировката.
Мнението беше редактирано от Тайна Майна на 16.07.11 07:09.