14.07.11
17:13
Здравейте, предварително се извинявам ако има такава тема вече, но съм малко като индианец по отношение на форумите.
Регистрирах се тук, защото чета форума от известно време и ми е много полезен :)
Искам да ви попитам дали е възможно да сваля мазнините от корема и бедрата ми само с упражнения за корем, примерно коремни преси и упражнения за мускулите на краката.Мазнините никак не са много, просто се натрупват там.Висока съм 1.60, 44 килограма, на 25 години съм.Повече от доволна съм от тялото си, но просто тези мазнинки на любовните дръжки и долната част на корема ме побъркват.На вие съм с всички диети, защото не ми се е налагало досега.Тъпчех се със сладко и тестяно всеки ден, сега разбирам колко грешно е това и от 2 седмици рязко съм намалила приема на всякакви храни от този тип.Малкото въглехидрати и силовите упражнения достатъчни ли ще са или ми е нужно и кардио?
Благодаря ви предваерително и отново се извинявам ако въпросите ми са глупави или съм сбъркала раздела.
Темата беше редактирана от Иглика Тодорова на 14.07.11 17:22.
Здравей,
Правейки коремни преси ще развиваш мускула. Мазнините ще си стоят там, дори и да имаш плочки няма да се виждат.
За премахването на мазнините са много важни правилното хранене и кардио тренировката.
На този ръст и килограми не знам къде виждаш толкова мазно...
Както и да е, ти си знаеш.
На въпроса ти за това дали може номера да стане без кардио... Според мен е постижимо (трудно), но при условие, че се храниш изключително чисто. Също така ще трябва доста повече време.
Лично аз съм на мнение, че:
Правилно хранене + кардио + тренировка на мускулите = резултати.
казано от Jewelz на 14.07.11, 17:28:
На този ръст и килограми не знам къде виждаш толкова мазно...
.........
Правилно хранене + кардио + тренировка на мускулите = резултати.
Ами много интересно, но ми се случва да наблюдавам телата на слаби жени, които въпреки слаботата си, имат мазнини отстрани (любовни дръжки, паласки, както и да ги наричаме). И като цяло човек може да е с ниско тегло, но а още по-ниско активно тегло и повече мазнини.
За здраво и хармонично тяло, абсолютно подкрепям формулата, която си написал/а.