НВУ "Васил Левски"

16.07.11
00:23

Здравейте ! :)
Твърдо решен съм да пробвам да вляза в НВУ “Васил Левски” с„Мотопехотни и танкови войски” Разбрах че физическия изпит е : 1 мин. лицеви , 1мин. коремни , 10*10 совалки , 1км крос пресечена местност. Въпроса ми е в какви бройки и време трябва да вляза в първите 3 за да бъда перфектен? От доста време търся информация в интернет , но така и не можах да намеря резултати по които да сравня сегашното си физическо ниво. Също така до колкото разбрах от сайта, мога да вляза с матура по математика , география и още нещо което ми изскочи от ума.След това ми остава тест по Английски, физическия изпит и медицинска проверка. Правилно ли съм разбрал всичко? Има ли още нещо което пропускам и/или трябва да знам ?

АЧ

16.07.11
13:50

И аз съм подал за НВУ, само че граждански специалности - национална и регионална сигурност, защита на населението от бедствия,аварии и катастрофи, стопанска логистика и компютърна технология. Е Анатоли, пожелавам ти да се засечем с теб :)

16.07.11
13:59

Ачо, аз имам още една година в училище. А мисля че тебе след една година ще те пратят в Шумен. Дано се пак и двамата ни приемат :)

АЧ

16.07.11
14:23

И аз така съм чул, че ги пращат по Шумен, но това зависи от специалностите. Например национална сигурност, знбак немогат да ги пратят в Шумен, в сайта си пише, че са във В.Търново. Компютрите са в Шумен. Всичко зависи от специалностите как са разпределени.

Мнението беше редактирано от Ачо на 16.07.11 14:33.

16.07.11
15:55

Аз пък сега разбрах че физическия бил : лицеви за 1 минута ( минимум 50 ) , набирания (минимум 15) , коремни , и бийп тест. Някой знае ли какво е бийп тест и как мога да се подготвя ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1