Терзанията на Крисчо..

Прескочи до:

а... ами 100кг но нито бях мотивиран на макс нито нищо да ти кажа и аз незнам как ги вдигнах :)

Днес се мерих 67кг съм в момента :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 15.07.11 15:11.

16.07.11
00:29

ай ай ай...
от кой град си, малко братче...че не успях да намеря...
НЕДЕЙ да правиш олимпийски движения...или намери някой, който да ти покаже, преди да се самоубиеш...
Ако си от София-лесно...там ще оправим нещата...ако си близо до Плевен, пак лесно...
Но...аз лично не се навивам да коментирам...ако искаш на лични...но наистина СПРИ оли-тата...

16.07.11
00:43

казано от slavko на 16.07.11, 00:29:

ай ай ай...
от кой град си, малко братче...че не успях да намеря...
НЕДЕЙ да правиш олимпийски движения...или намери някой, който да ти покаже, преди да се самоубиеш...
Ако си от София-лесно...там ще оправим нещата...ако си близо до Плевен, пак лесно...
Но...аз лично не се навивам да коментирам...ако искаш на лични...но наистина СПРИ оли-тата...

От Русе е наш Кристиянчо :)

16.07.11
12:26

Здрасти, а колко си висок и колко килограма си?

едит: видях колко килограма си :D

Мнението беше редактирано от trancemater на 16.07.11 12:27.

~165см :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 16.07.11 12:31.

16 Юли 2011 - Crossfit - GM ( W ) - 1800кг

|. пътека - 6мин.
||. PDSJ - 12:23.38
    - Набирания, 10повт.
    - Кофички на успоредка, 20повт.
    - Клекове, 30повт.
    - Скачане на въже, 40повт.
    5рунда за време
|||. Мъртва тяга
10,10,10х 60,60,60кг

За около 30минути всичко.. нямаше заучаване и допълнително загряване. Много слаби скокове на въже... Кофичките ми подействаха добре отдавна не ги бях правил. Проблема с набиранията ми е, че ги правя сравнително чисти и немога да вкарам цялото тяло в движението... бързо се умарям. Мъртвата тяга отново раздвижваща нещо не ми се правеха повече серии затова само 3 и то с 60кг. Има известно подобрение с кръста :)

TN

16.07.11
16:09

За скокове на въже ти препоръчвам да вземеш да метнеш някоя мацка на гърба си и да скачаш с нея  ;)

SP

16.07.11
16:15

Ходи ти тренирай с момичетата. Обикновените хора(мъже и не само :D) правят друго.

TN

16.07.11
16:20

Сори ;( Ще взема някой 150 килограмов на гърба си и ще почна да скачам ;)

Без негативизми в дневника моля :D искам само хумур, простотия и тренировки... отностно ‘’допълнителната’’ тежест която предложи Некст... аз сега се оплитам пък с тежест на гърба още по-зле... като напредна и това е вариант :D Без това докато бягам на пътеката днес две момичета си тръгваха и като ме видяха стояха на стълбите 2мин. и ме гледаха едната даже ме посочи с пръст :D :D Аз понеже имам огледало до мен и като се обръна към него и ги виждам зад мен какво правят :D :D Та те сигурно няма да имат против да са Съпротивление :D :D

ПП: отново забравих да си взема банани за след тренировка... та сега ще ги изям въпреки, че разрушавам по този начин всяко хранително правило в сериозния спорт :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 16.07.11 16:34.

TN

16.07.11
17:15

Не забравяй,че е лято,тези две момичета могат да ти помогнат доста да орелефиш,вън - вътре с голямо съпротивление,нали се сещаш :D

не смесвам тренировките ( работата макар, че изобщо не е работа за мен това а удоволствие ) с личния живот ! :D

16.07.11
17:23

казано от kristiancho на 16.07.11, 16:29:

Без негативизми в дневника моля :D искам само хумур, простотия и тренировки... отностно ‘’допълнителната’’ тежест която предложи Некст... аз сега се оплитам пък с тежест на гърба още по-зле... като напредна и това е вариант :D Без това докато бягам на пътеката днес две момичета си тръгваха и като ме видяха стояха на стълбите 2мин. и ме гледаха едната даже ме посочи с пръст :D :D Аз понеже имам огледало до мен и като се обръна към него и ги виждам зад мен какво правят :D :D Та те сигурно няма да имат против да са Съпротивление :D :D

ПП: отново забравих да си взема банани за след тренировка... та сега ще ги изям въпреки, че разрушавам по този начин всяко хранително правило в сериозния спорт :D

Колкото не ти върви с момичетата , толкова и не си на брутална зоб :D Ейй момче ! :D

ПП: Бях забравил колко е объркан тоя град, скоро пак ще идвам че не можах да мина през пазара за хронометър :)

Мнението беше редактирано от Anatoli Ivanov на 16.07.11 17:27.

апфу... изобщо нито гълтам зоб нито ми върви с момичетата... това са някакви инцидентни случаи в които привличам някакво внимание в представителка на другия пол :P Абе какви истории има за разкзване ако знаете ще се смеете с всичките си части които се отварят  :D :D :D

Мда Русе е малко такъв град аз сега искам или в София или във Варна да отида ама да не си остана с искането... гледам ти си се запътил към Велико Търново там ималко големи мацки разправят Анатоли ( знам аз, че не те блазни военната служба за друго отиваш ти ) :D :D :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 16.07.11 17:31.

16.07.11
17:40

Да, имам фетиш към жени с униформи :D Абе не са лоши търновчанки, че и са бая перверзни ама имат още мнооого години еволюция докато настигнат софиянки и плевенчанки :D

ПП: Уффф днес не можах да тренирам направо полудявам от яд....

Мнението беше редактирано от Anatoli Ivanov на 16.07.11 17:55.

Аха... за София и Плевен се носят легенди от десетилетия :D :D :D Една от Плевен ми вика, че ако отида там какъвто съм бил секси ( това са нейни епитети ) нямало да си лягам на сухо нито една вечер :D какво значи това един бог знае :D

Винаги можеш да направиш 50 бърпита и да изчезне този яд който си насъбрал.... :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 16.07.11 17:46.

16.07.11
17:54

Почнах с лицевите че нали имам да се готвя... :D Сигурно всяка вечер ще те подмива .. :D не разбирам от жени не знам :D

казано от Anatoli Ivanov на 16.07.11, 17:54:

не разбирам от жени не знам :D

Ставаме двама :) .... И аз гледах темата ти за физическия изпит... 15 набирания ?! тея се шегуват сигурно :D А аз като гледам за НСА някаки писмени изпитвания по биология (whew) А ти няма ли да имаш някакъв писмен изпит ?

ПП: не мисля, че лицевите ще са ти проблем

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 16.07.11 18:01.

16.07.11
18:04

Ще правя по география , но ако на матурата съм изкарал по-хубава оценка , ще се ползва тя. Другото е тест по английски , физическия и медицинския преглед където бях предупреден от няколко хора в други форуми че ще ми стискат топките и тн.. (за какво им е ?!? :D ) А иначе мене набиранията ме мъчат ужасно много , все още не мога да направя и едно като увисна хубаво, имам чувството че рамената ми ще се откъснат. Бяганията и лицевите не са ми проблем , от коремните се опасявам заради хернията , но съм сигурен че с Вик ще оправим всичко през тази година и ще им покажа как се прави :D

ПП: За НСА с кинезитерапия нали ти казах как стоят нещата? По-добре си измисли хубав резервен вариант...

Мнението беше редактирано от Anatoli Ivanov на 16.07.11 18:08.

Ако ти излезе некоя разгърдена сестра тип ‘’Памела Андресън’’ хич нито ще питаш защо им е да ти бутат топките нито нищо :D - даже може да дадеш и една мостра сменна течност  от ... незаинтересованост  :D :D :D ми така де като ще ти правят Генитален Профил да е всичко като хората :D :D

Тест по чужд език - загубен съм тук :D И коремните ще минеш ...

Мда но кой да е резервния вариант на Кинезитерапия... евентуално Фитнес и Културизъм ? или цялото НСА е шуробаджанатщина :D :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 16.07.11 18:10.

16.07.11
18:12

Да не е само някой 60 годишен дядка приличащ на доктор Ливайн с уши които да му падат върху очилата ... :D

За фитнес и културизъм , трябва да си в почти състезателна форма и дори животно като тебе ще трябва доста да се потруди :D

Мнението беше редактирано от Anatoli Ivanov на 16.07.11 18:14.

Е Ще направя всичко по силите си :) ... сега остава и спортна натура като мен ( цял живот тренирам нещо ) да не го приемат в спортен университет :( ... другия ми вариант е Варна но там за сега нищо не ми харесва като специалност ...

ПП: Ако им изляза 165см и 80кг с 7% бодифат дали ще ме върнат :D :D като дойде време ще пусна тема ‘’Имам Креатин трябва да кача 10кг чиста мускулна маса за 1 месец ако може съвети по колко да пия креатина ‘’ :D :D

Е бъди оптимист... Памела ШЕ ти бута топките ... решено е ! :D :D :D

И за Симеоново разправят, че се влизало с връзки но едно момче влезе там и грам връзки нямаше... се пак може да се разбие тая шуро.. какво беше нататък немога да го напиша втори път ! :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 16.07.11 18:20.

16.07.11
18:20

Мене вчера ме измериха 15 , а съм с два реда плочки. Миналата година бях със 12% и имах само една едвам забележима не знам как става тоя номер :D

И за НВУ казват че е с връзки , ама ако успея да взема добре медицинския и другите изпити и им взема акъла на физическия едва ли да могат да ми откажат... на чело с Памела :D

Мнението беше редактирано от Anatoli Ivanov на 16.07.11 18:22.

и аз незнам колко % мазнини съм :) ... има един тест ме показва 15% пък ми се струва много това :D :D а на око сам като се меря ще съм субективен много :D :D трябва да си взема какво беше онова клептомер или нещо от сорта май той бил доста точен :)

Във всички пичовски университети в които приемат малко хора се влиза лесно с връзки ама не е невъзможно и без трябва да покажем, че сме талантливи... :P

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 16.07.11 18:25.

16.07.11
18:29

Така е , пък ако видя че не става ще си търся гадже с баща командир.. :D

тва’ е май най-доброто мнение от сегашния ни спам :D а пък аз ко’ да правя като културисите немат дъщери или поне незнам да имат :D

16.07.11
18:50

Имаш една година да намериш културист с дъщеря ! :D

ПП: Беше ми много приятно да оспамя дневника ти. :D Сега отивам да накупя яйца и тем подобни ;) ;d

Мнението беше редактирано от Anatoli Ivanov на 16.07.11 18:52.

и на мен ми беше кеф :D Немога да намеря категориите по културизъм нещооо :( .. искам да видя в моята категория как изглеждат състезателите

TN

16.07.11
19:16

http://www.google.bg/search?hl=bg&sugexp=gsih&xhr=t&q=alexey+lesukov&cp=6&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1440&bih=738&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi

тоя съвсем не е в мойта категория  :D и говорим за България все пак :P

16.07.11
19:28

TN

16.07.11
19:29

http://www.google.bg/search?hl=bg&q=xristomir+xristov&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1440&bih=738&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi#um=1&hl=bg&tbm=isch&sa=X&ei=abwhTsjlK8-WOvvjlfEO&ved=0CDYQBSgA&q=христомир+христов&spell=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=4b015d7397e56799&biw=1440&bih=738

е здрави са момчетата... макар, че този най-открая ( не Христомир ) не е кой знае какво... то той е висок де може би и за това... ам некоя по-ниска категория нямате ли момчета, че тея са много яки :D до 75 или до 70кг :D и незнам защо във визитките на състезателите не пише дали имат дъщери :/ тва си е съществен проспуск според мен ! :D

Сега намерих до 75кг...е те излгеждат по-лабави :D :D :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 16.07.11 19:44.

16.07.11
19:44

Ето ги и 75 килограмовите :D

Мнението беше редактирано от Anatoli Ivanov на 16.07.11 19:44.

току що го намерих Анатоли мерси, че ми се водиш по акъла :D :D :D е така де по-лабави са според мен от 80 килограмовите :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 16.07.11 19:50.

16.07.11
19:48

Е то тебе и сега да те намажат ще изглеждаш по-добре от някой образи , ама все пак не се отказвай от търсенето на дъщери :D

особенно задника ми изглежда много по-добре от на 90% от тея на сцената... ама то там опира до сексапил повече не до тренировки :D :D :D търся сега щерки търсяя.... :D :D :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 16.07.11 19:51.

TN

16.07.11
19:54

Кристанчооооо водиш нечестна борба с тия,тия са по на 30 и отгоре години,а ти са на 17 :D

Чакай малко още някоя година и се готви за Mr.Olympia , остави ги тия пропадналите :D

Ако стана Mr.O. дали ще искат да полагам писмен тест по биология за НСА... ? чудната работа а ? :D :D :D

ПП: ама като ги видят тея до 75… много се надъхах и то на Европейско ниво са тия представям си на наще турнири какви ще са да ме е срам да се показвам до тях :D :D :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 16.07.11 19:57.

16.07.11
19:57

Не , ама ще ти отменят изпита по химия :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1