16.07.11
10:51
Аз съм на 16 год. и почнах да ходя на фитнес приблизително 7-8 месеца, преди това съм се занимавал с плуване 2 години.Стремя се към релеф, но проблема е че имам много мазнини(4 съм на корема, по-малко на ръцете и краката).Какво бихте ми препоръчали за горене на тези мазнини в рамките до края на лятото(или по-малко) и възмножно веднага след това да се заема с тренировка за релеф?
16.07.11
10:53
Тренировка за релеф ,а ? :D Подобно нещо няма..
Препоръчвам ти да напишеш как тренираш и как се храниш първо,защото квото и да ти кажем - говорим наизуст в момента !
16.07.11
19:34
5 Дена в седмицата.
Понеделник- Тренировка за Гръб и Бицепс
Вторник- Тренировка за гърди и трицепс
Сряда- Почивка
Четвъртък-Рамо и трапец
Петък-Ръка
Събота или Неделя-крака,кардио тренировка(бягам с найлони около кръста, чух че помагали за горене на мазнини)
Гледам да ям по 4 пъти на ден умерено, имам 1 високо калоричен ден в седмицата, за да поддържам метаболизъм.
Вечерта ям само плодове, а понякога омлет.Сутрин пълнозърнести храни.Отбягвам пържените храни.Сладко не ям, пия газирани напитки.
Сега ми кажете кое е пълна глупост, че го върша и с какво да го заменя?
Мнението беше редактирано от Antonii Georgiew на 16.07.11 19:38.
16.07.11
20:00
казано от Antonii Georgiew на 16.07.11, 19:34:
5 Дена в седмицата.
Понеделник- Тренировка за Гръб и Бицепс
Вторник- Тренировка за гърди и трицепс
Сряда- Почивка
Четвъртък-Рамо и трапец
Петък-Ръка
Събота или Неделя-крака,кардио тренировка(бягам с найлони около кръста, чух че помагали за горене на мазнини)Гледам да ям по 4 пъти на ден умерено, имам 1 високо калоричен ден в седмицата, за да поддържам метаболизъм.
Вечерта ям само плодове, а понякога омлет.Сутрин пълнозърнести храни.Отбягвам пържените храни.Сладко не ям, пия газирани напитки.Сега ми кажете кое е пълна глупост, че го върша и с какво да го заменя?
Еми това,че ядеш плодове вечер и то САМО плодове,по-добре вкарай омлета от 4-5 яйца или вземи 200 грама извара!
Опиши как се храниш,не просто някакви принципи,говорим за ГРАМАЖ,опиши примерно меню,да речем днес!
Опиши тренировките си,това нищо не ни говори! Всяко упражнение пиши по колко серии / колко повторения / колко % от макса ти е /какви почивки оставяш между сериите и как изпълняваш самото упражнение (бавно / бързо / експозивно и тн..)
Както ти казаха - промени последното хранене. Яйца, извара или също е добре ядки преди сън. Също така това в петък “ръка” какво ще рече? Отново бицепс и трицепс? Ако е така можеш спокойно да махнеш тази тренировка и да преместиш краката на нейно място. Можеш да правиш кардио поне още веднъж-два пъти (да речем понеделник и сряда). Газираното можеш да го ограничиш. Повторения от рода на 10-12 също смятам, че са добре в период за чистене (аз, в какъвто и период да съм, гледам да не падам под 10).
16.07.11
20:36
Сутрин-Мляко като тези на активиа
Обяд-Пилешко месо 600 грама
След обяд-Сандвич със сирене и кашкавал.
Вечер-4 Яйца без жълтъци(вечерите не всеки път ям само плодове)
Всичките ми упражнения са по 3x12.
Понеделник-Придърпване на долен скрипец/Пек-Дек(като съм седнал обърнат към машината)/Придърпване на скрипец към гърди/За бицепс използвам дъмбели.
Вторник-Лежанка,Лежанка под наклон за долна част на гърди.,Пек-Дек(обърнат с гръб към машината/Трицепсово разгъване на горен скрипец/Повдигане на дъмбел зад главата с ръце/Повдигане на щанга от легнало положение(Имам предвид не като на лежанка, а повдигане от глава докато ръцете ми са изцяло изправени.
Четвъртък-Не мога да ви опиша упражненията, не мога да ги намеря дори и във сайта където са всичките упражнения.
Петък-Бицепсово сгъване с надхват/Пронирано разгъване в китки за предмишници, Като заедно с тях и изпълнявам упражнения за бицепс и трицепс
Тренировка за деня.
Бягане 40-50 Минути по 2-3 минути почивка(понякога спортно ходене), когато просто не мога да продължа повече