ретро зоб???

Темата е заключена.

02.06.05
02:53

некои има ли представа с какво са зобали щтангистите преди години{по онова време} . Имам на предвид хап4енцата дет сам им давали на вратата предии да жлязат в залите????? :?

02.06.05
03:04

Бионабол? Само предполагам ;)

02.06.05
09:51

[quote author=”Петко К”]Бионабол? Само предполагам ;)

тогава се е казвал дианабол и си е бил ветеринарен стероид

02.06.05
12:20

и аз мислех 4е е несхто такова но ми казаха 4е хаповете са вили вая големсшки

02.06.05
12:36

Ако ви кажа в какви дози са зимали Бионабол едвали някои ще ми повярва но нека да разкажа!

Значи бащами е бил в ВИВ а неговия приятел е бил Щангист обаче искал да разбере с какво го тъпчат и нещо се скарал с тренораси Абажиев и решил сам да се подготви и да му покаже че ще стане 1-ви и без негова помощ значи зимал е по 3 кутки сегащни Бионабол на ден.Значи бащами ми разправя вика давами ги аз ги зимам сипвам ги на 1 весник и с едно шише ги мачкам и тои ги пие. Аз викам ами добре де не се ли чисти с някви протектори а тои ми вика ами да с Леворал вика взимаше постояно на хапчета на мармалат на какво ли не !

П>С това знам !

05.06.05
01:55

Миле: Dianabol е едно от търговските имена на Methandrostenolone, както и Бионабол. Не знам да го има в България, но в САЩ си зобят с него и сега.

06.06.05
12:05

хехе абе d-bol,bioanabol и metan и tn е едно и също просто едното е американско другото българско третото руско

за ретро зоба...ако незнаете повечето химии са измислени преди доста години и няма голяма разлика с какво са се зобили...ако става въпрос за чуждестранните състезатели най добрите комбинации са били видовете тестостерон и най вече краля на стеройдите ..параболан

07.06.05
15:57

ми нямам представа какжо е било но е било бая добро штом е довело до лично тегло на баща ми до 170 кила.казаха ми че са им дажалуи на вратата в залите ,но не ми се вяржа да е бианабол:?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1