16.07.11
22:12
Мнението беше редактирано от Николай Георгиев на 16.07.11 22:12.
А за Лий Хейни и Пол Дилет нещо да кажете? (giggle)
Яяя, дайте по-добре да си говорим за зодии! :D :D :D
http://www.vbox7.com/play:d9e0a1744a
Нещо се отказах от кола.
Мнението беше редактирано от dr jack на 16.07.11 22:31.
16.07.11
22:33
казано от Синдел . на 16.07.11, 22:26:
А за Лий Хейни и Пол Дилет нещо да кажете? (giggle)
Яяя, дайте по-добре да си говорим за зодии! :D :D :D
И какво да си говориме за зодиите ? :-)
Ми кво? Има значение в коя декада си роден, Луната в кой дом е, кой ти е асцендентът...:D
Мъжете и жените от една и съща зодия имат различни характери...(giggle)
...и да си нямате работа с мъже Близнаци...:D :D :D
казано от Николай Георгиев на 16.07.11, 22:12:
Е*ати големия голф братле (rock)
16.07.11
22:46
казано от e_s_n на 16.07.11, 22:43:
мъж рак жена скорпион бива ли? уж трябвало да е обратното
С жена рак не съм пробвал,но не мисля,че бих се съчетал. :-)
Иначе бива,но внимавай,защото скорпионите сме подли. :-)
Мнението беше редактирано от Николай Георгиев на 16.07.11 22:46.
Изумително е, че има хора, които могат да си напишат сами името, но говорят сериозно за астрология, зодии и зодиакални знаци. :)
казано от Boby_ на 16.07.11, 22:56:
Изумително е, че има хора, които могат да си напишат сами името, но говорят сериозно за астрология, зодии и зодиакални знаци. :)
Хората се връзват на какви ли не безсмислици, ти за едни зодии се чудиш ;)
казано от e_s_n на 16.07.11, 22:58:
Водните зодии се разбират по принцип. За мъжки познанства имам примери, рибите ми се струват повече подмолни, скорпионите изглеждат по праволинейни. За женски - въртяха се някакви скорпионки. Риби не, ама майка е риба и си бичим айляк, рядко има нерви, всеки смята че е крайно неуместно да се бърка в пространството на другите и да им дава тон как да живеят (за разлика от други роднини :)).
Имаше в книгата на линда гудман нещо от сорта че рака можел да се довери само на скорпион, а пък скорпиона можел да прости само на рака, или подобно
Ще ме умориш! :D Ти знайш, че тая книга на Линда Гудман май и аз я имам? :)
И каквото е написано за жените Близнаци - все едно за мен е писано! Едно към едно. :P
Боби, чадо мое, към кого беше насочен този твой коментар? (dull)
16.07.11
23:14
Како Како... кажи за едно 17 годишно Козирогче - спорШче каква зодийка да си търси за половинка :( на ръба съм вече :D
казано от Петко К на 16.07.11, 23:04:
казано от Boby_ на 16.07.11, 22:56:
Хората се връзват на какви ли не безсмислици, ти за едни зодии се чудиш ;)
Мдам, така е. :) Но астрологията всъщност е една от големите дивотии. А най-интересното е, че има хора, които с огромна убеденост вярват в противоречащи си неща - например религия и астрология. :)
Както отдавна е известно, общата интелигентност на човечеството е константа, която не се променя. Увеличава се само броят на хората. :D
@Синдел: Чадо мое?!? :D
Колкото до коментара, насочен е към всички, които смятат, че позицията на планети, звезди и спътници в предполагаемия момент на нечие раждане може да окаже каквото и да било влияние върху въпросния някой, характера или живота му. :) Изключвам, разбира се, взрив на свръхнова или пряко попадение на астероид върху мястото, на което се намира нещастният човечец. :D
Аааааа, не знам. :x Виж, колегата е доооста по-запознат от мен, той да те насочи...:P
НО, ако си търпелив по природа ( ама търпелив до безобразие), жена Близнаци си вземи! :P
...и да сме наясно, не предлагам себе си! (giggle) Както вече стана ясно в трети том на изданието Лаф моабет - много съм дърта за теб. (giggle) :P
Крис, нали разбра, че за теб се отнася тоя пост?
Мнението беше редактирано от Ирка на 16.07.11 23:23.
16.07.11
23:22
В момента се заражда един спор,който не му се види края. Нека си говорим за балет... Някой наскоро да е спал с балерина ?
16.07.11
23:26
ама се узърта :D :D хах не си дърта бе на 30на годинки... все повече стават на мода MILF-ките така, че :D :D :D аз съм много търпелив човек дори когато майка ми крещи насреща я гледам (dull) <—така като тъп бик :D :D :D
та някой ако може да помогне по астроелогическия ми въпрос ще съм му благодарен :D Любимото ми число е 9 ако това с нещо помогне... ммм абе имаше една програма Zetinfo е от нея научих интресни неща за себе си там плането щастливи и нещастни числа :D
По въпроса на Ники... Не съм ама искам ! :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 16.07.11 23:28.
казано от e_s_n на 16.07.11, 23:13:
Прочетете за основните характеристики на зодиите (най-вече за зодиите на хора, които познавате отдавна или ви интересуват, вкл. за вашата) и после само наблюдавайте..
Не е 1:1 но логика има
Който търси, намира. :) Убедените в това хора намират съответствия, а несъответствията игнорират, без дори да се замислят.
Обаче ти вземи се запознай с основните характеристики на родителите и средата на хора, които познаваш отдавна и си направи проста съпоставка дали генотипът и фенотипът не определят доста по-точно бъдещите качества на дадена личност, отколкото зодията му. :D
Иначе говорете си за астрология, не ми пречите. Аз така или иначе вече си лягам. Приятни сънища! :)
казано от Николай Георгиев на 16.07.11, 23:22:
Нека си говорим за балет... Някой наскоро да е спал с балерина ?
:D :D :D :D :D
Аз лично не съм, ама ако е много засукана, бих пробвала! (giggle)
И като стана дума - Маша Илиева кефи ли ви? (giggle)
Последно ходих на балет преди 6 години, гледах “Лешникотрошачката”, хареса ми много, но незнайно защо, не можех да откъсна поглед от “пакетите” на балетистите...
:D :D :D :D :D
Боби, сички сте “чада мои”, предвид, че някои от вас са мнооого по-малки от мен. ;) :P
Мнението беше редактирано от Ирка на 16.07.11 23:31.
Компютъра ми забива вече два пъти за половин час и тъкмо да напсувам жегата, се оказа, че кабела на един от хард дисковете се е оплел във вентилатора на видеото и съответно той не върти. Изгорих се, като докоснах радиатора :D
казано от e_s_n на 16.07.11, 23:13:
Прочетете за основните характеристики на зодиите (най-вече за зодиите на хора, които познавате отдавна или ви интересуват, вкл. за вашата) и после само наблюдавайте..
Тези неща съм ги чел, когато се интересувах от тях, т.е., когато бях на 15-16 години. Ама от тогава порастнах малко ;)
казано от Boby_ на 16.07.11, 23:26:
Който търси, намира. :) Убедените в това хора намират съответствия, а несъответствията игнорират, без дори да се замислят.
И аз това бях тръгнал да пиша, ама се отказах, че пак ще има обидени ;)
казано от Синдел . на 16.07.11, 23:30:
Боби, сички сте “чада мои”, предвид, че някои от вас са мнооого по-малки от мен. ;) :P
Мислиш ли? :D Иска ми се да съм по-малък от теб, но за съжаление някак са се объркали нещата и съм по-дърт. :D
Хайде вече наистина лека нощ, макар че не ми се спи много - пак пих Hot Blood твърде късно привечер и ще ми държи влага до 2-3 посред нощ. :)
казано от Синдел . на 16.07.11, 22:39:
Ми кво? Има значение в коя декада си роден, Луната в кой дом е, кой ти е асцендентът...:D
Мъжете и жените от една и съща зодия имат различни характери...(giggle)
...и да си нямате работа с мъже Близнаци...:D :D :D
Аз съм близнаци... сега? :D
Сега пък кабелната ми спря, това ще е от пълнолунието сигурно :D
Науката бачка с факти (реални), експерименти (възпроизведими) и теории (доказуеми).
Вярно, малко е консервативна и новите идеи не винаги се приемат добре, но пък е сигурно, че действа. За разлика от хороскопите ;)
Айдееее, намесихме генотипа и фенотипааа, уйде коня в ряката.(giggle)
Николай, забравих да питам - само да е спал с балерина или...? :D
По този повод, така веднъж затапих един олигофрен в техникума, който искаше да ме злепостави - разминаваме се, пълно с народ и той на висок глас, сочи с глава към мен: :”Ей с тая съм спал!”
Аз, съответно: “Ми да не си спал! Да си ма е...л!”
Андриан К - ако не си роден на 31 май - няма, ама ниииикакъв проблем! :D :D :D
Да ми са честити първите 3 чисти силови набирания (party) С хубав хват и двете ръце едновременно :) И общо 5 бройки на една серия (последните 2 с доста зор) :D
е_s_n, нормално е, ако търсиш съответствия, ще откриеш някакви. Въпроса е, какво правим с останалите, при които които няма такива? ;)
П.П. Разбрах защо нямам кабелна.... дръпнал съм си без да искам кабела, докато си оправях компютъра :D
Не, беееееееее, нееееее, що споменахте пълнолуние? И тая нощ няма да се спи...:(, но поне ми беше много забавно с вас.:)
В интерес на истината, на шега написах да си говорим за зодии, защото по принцип мъжете реагират много остро като се спомене нещо подобно и въобще не съм очаквала, че ще се заформи интересна дискусия.:)
Така, остана тази вечер да обсъдим кой какви прийоми използва при шиенето на гоблени, използвате ли бода “зад игла” или предпочитате английския ластик и смятате ли, че плетенето на две куки е демоде?
П.П. Сега вече наистина се шегувам. (giggle)
“6 неща, които е абсолютно невъзможно да кажеш, ако си пиян:
1. Няма да стане, женен съм...
2. Не, не, стига ми толкова, не ми сипвай!
3. Сори, ама не си мой тип...
4. Предлагам да не се бием, а да поговорим...
5. Абсурд е да пикая до дървото. Няма ли тоалетна някъде тука?
6. Ще тръгвам, че сутринта съм на работа...”
Потвърждавам от опит за някои от тях ;)
Спите ли на климатик? Над 28 градуса е в стаята ми без клима... :(
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 17.07.11 00:45.
Спим... ама нямаме :D Тук е 30 ;)
e_s_n, лъв съм. Не че има значение.
Като говорим за инциденти, днес за малко да затрием два сървъра. Ама така е, като ме карат да работя в събота и то в тая жега :D
П.П. Мислех си, че аз паркирам зле :D
http://www.vbox7.com/play:7d2a1c3b
Мнението беше редактирано от Петко К на 17.07.11 01:01.
Някой от Пловдив да знае къде по дяволите продават (или от нета да си поръчам), изчистени чисто черни/бели.. дори и друг цвят потници, с тъмна презрамка разбира се, като летните билдъри ;Д
e_s_n, Синдел, Синдел...не е от гара Синдел. :D Виж, за тва не бях се сещала.:P
Пак някъде в третото издание на Лаф моабета обяснявах за решението, което взех, при избора на ник - има една игра - Мортал Комбат, която като ученичка много обичах и играех всеки ден. Та там, имаше няколко женски персонажа - Милена, Китана, Соня и Синдел, с които предимно играех. Игнорирах Соня и Милена, защото рискувах да си помислите, че така се казвам в действителност. Останаха Китана и Синдел, но Синдел ми звучеше по-добре, освен това беше жена на императора Шао Кан, на всичкото отгоре и вещица. :D И те така. :P
Можеш да ми казваш Ирка, ако ти звучи по-добре.;)
Мнението беше редактирано от Ирка на 17.07.11 01:12.
@Петко - как издържаш, брат?! Аз постоянно се будя от жегата.
@Синдел - и Китана е яко ;)
17.07.11
01:20
При мен е 26 градуса(без климатик) и ми е добре. :) :P
Айде лека от мен.
Абеее, голяма дилема беше кое от двете да избера. :)
Шшш,няма ли да спите, бе момци? (wasntme) Пълнолуние, пълнолуние...ама аз ще се пробвам все пак.
Aйде, лека от мен, беше ми драго да си побъбрим.:P
Спа си нямам ядове, иначе климатика го спирам като си легна, или го настройвам да се изключи след 1 час примерно, когато вече съм заспал.
17.07.11
03:18
Видели сте вие..Тук имам някви прозорци глупости дограма,ала бала,нямало да става горещо,а то само изолира когато влезне и после край,на западната тераса е като сауна,а аз спа близо до нея на 33-34 градуса,навън 27-28 :X
17.07.11
06:05
А добро утро.
Хайде и от мен едно поздравче. :)
Мнението беше редактирано от Jewelz на 17.07.11 09:20.
Да е добро, да е добро...колко да е добро? :D
Не знам за вас, при мен е кофи тайм. (party)
казано от The Next на 17.07.11, 03:18:
Видели сте вие..Тук имам някви прозорци глупости дограма,ала бала,нямало да става горещо,а то само изолира когато влезне и после край,на западната тераса е като сауна,а аз спа близо до нея на 33-34 градуса,навън 27-28 :X
i know that feel :/