Няколко въпроса за OXYElite Pro

17.07.11
10:38

Имам няколко въпроса относно следния фатбърнър .
Някой който в момента го пие ,да снима едно хапче в ръката си (за да се ориентирам за големината) и да ми изпрати снимката на лс или направо тук ?
С какво да го комбинирам - протеин и аминокиселини , или само аминокиселини (бцаа) ?
В случай , че не мога да гълтам капсулите , може ли да ги “отворя” и направо да погълна прахта ?
Благодаря ;)

П.П Окси-то не е за мен, аз съм си на ввд ;)

Темата беше редактирана от dorianyates Borisov на 17.07.11 11:43.

Интересно!!! Хем ти ще го комбнираш, хем не е за теб. Хем ти се чудиш дали ще можеш да гълташ капсулите, хем пак не е за теб???

17.07.11
13:42

Просто така съм формулирал въпроса ;) Какво да напиша “може ли да гълта прахта”, “може ли да го пие с аминокиселини и протеин” ?? А и това ще е пълна малоумщина да съм на ввд и да пия оксито ;) Капиш ?

17.07.11
15:03

Хапчето е изключително малко. Няма да нужда да се притесняваш дали ще можеш да го преглътнеш (или там, другия човек).
Не ми се занимава да снимам (то няма и смисъл), но те уверявам, че хапчето е миниатюрно. По големина не е като другите хапове.
Това са най-малките хапчета, които съм виждала до сега.

Може да го комбинираш и с протеин, и с бцца. Не нека някой друг ти даде съвет за това, нямам опит с тези неща.

Мнението беше редактирано от Jewelz на 17.07.11 15:04.

17.07.11
15:14

Добре благодаря ти много :)

П.П Сега намерих следната снимка http://www.oxyelite-pro.com/content/themes/oxyelite/images/OxyELITE_Pro-Review4.jpg

Мнението беше редактирано от dorianyates Borisov на 17.07.11 15:19.

17.07.11
19:27

Тези центове реално не знам колко са големи, но оксито е горе-долу колкото 2ст. на дължина.
Много лесно се преглъща.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1