последен месец-нещо за корема

BR

02.06.05
14:27

видях,че сте подхванали подобна тема,.....но аз да питам лично :D .
работата е следната:имам още 1 мес. силни тренировки и след това ми предстои 2 мес почивка.искам да акцентирам в/у корема.
сплита ми е от 5 трен. на седмица като във всяка отделям по 20мин за корема(общо 1ч.10мин) , но не върви нещо.искам да включа е велоергометър сутрин по 1/2ч(в тренировъчните дни).
въпроса ми е дали това идва в много.или ако не вело може би коремни преси(но така стават по 2 пати на ден).даите съвет!

P.S. не искам бягане

02.06.05
14:48

ОК, обаче не писа какво искаш да му направиш на корема.....

02.06.05
14:57

[quote author=“BillyRubin”]видях,че сте подхванали подобна тема,.....но аз да питам лично :D .
работата е следната:имам още 1 мес. силни тренировки и след това ми предстои 2 мес почивка.искам да акцентирам в/у корема.
сплита ми е от 5 трен. на седмица като във всяка отделям по 20мин за корема(общо 1ч.10мин) , но не върви нещо.искам да включа е велоергометър сутрин по 1/2ч(в тренировъчните дни).
въпроса ми е дали това идва в много.или ако не вело може би коремни преси(но така стават по 2 пати на ден).даите съвет!

P.S. не искам бягане

Претренираш брато. А така не само корем, ами и нищо няма да направиш като хората.

Иначе какво искаш, плочки ли??
Колко тежиш, ръст?

BR

02.06.05
17:43

188 см; 84кг; на 22год. съм
1.5 г стаж в залата, преди това плуване.
корема ми е много як т.е. стената на стомаха. но някакъв релеф и то минимален може да се забележи в края на тренировката.през останалата част от деня, особено след храна , се отпуска.пробвам тия вакумки, за които стана дума в форума-нищо.явно ми е разтегнат стомаха.за това започнах да ям по-малки порции,но по-често.
кои знае какви плочки за един месец няма да станат ,но поне да го прибера малко.

упражненията които правя:1 обикновени кор. преси
                            2 за долна част-на успоредка или по гръб на лежанка и с крака вдигнати на лоста
                            3 с фиксиран таз и въртиш едни тежести 1во наляво после надясно-за паласките

02.06.05
22:36

Еми значи според мен щом ти е здрав корема , апък не се вижда , просто ще трябва да направиш 1 леко изчистване на мазнини - мисля че 1 месец ще ти свърши идеална работа.

03.06.05
08:35

Според мен, започни да тренираш корема не повече от три пъти седмично и да се получава така, че след тренировката за корем да не ядеш 1 час. Или след кардиото сутрин прави корем, но после без храна, или в началото на тренировката.
Успех

03.06.05
10:27

[quote author=“BillyRubin”]188 см; 84кг; на 22год. съм
1.5 г стаж в залата, преди това плуване.
корема ми е много як т.е. стената на стомаха. но някакъв релеф и то м...........................

Ами ок, за упражненията, ще ти препоръчам следното.

Проблема е, че при теб, щом има ... как да го нарека “телесно изпъкване” само с упражнения няма да стане... Виждам доста хора с здрави преси, дори плочки изразени, но шкембажците им стърчат яко. Може би тези вакуумки ще ти помогнат, ако ги правиш повече. Виж там яденето как ти е... преяждането, не препивай с вода, защото и то разплувало... и каквото още се сетих...

За трен. обаче
Тренирай 3 пъти седмично с 3 упражнения, по 1-2 серии, по много повторения. Така като гледам, незнам защо доста хора травят малки повторения, от рода на 15-25-40… незнам защо ги правят по малко. Аз лично правя доста повече от това. Без тежест/което може би обяснява повечето повторения/

Та:
0) загрявка
1)Обща преса- аз лягам на земята и почвам да се сгъва/стандартна преса, но става и с умерено римско столче примерно/
2) Долна част, вдигане на краката от ЛЕГ, пак съм на земя и сгъвам, някой го правят на лежанка и т.н.
3) За горна част с крака свити в колената и прибрани към тялото/гъза/ Така че да товари най-горната част

И по мнгоо повторения, дори в началото може да опиташ да правиш близо до отказа. А после вече да регулираш.

Опитай успех.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1