Даите мнение

01.06.05
21:18

Значи аз сам осще на4инаещ тренирам от около 3-4 месеца и бих искал да запо4на с хранителни добавки защото ми е доста трудно да ка4вам  в ръцете или гръб.Зна4и висок сум около 1,85 80килограма ,принципно качвам килограми лесно но в ханша или корема и бих искал да ка4а пове4е в горната 4аст и сашевремено да се доиз4истия в ханша казвам доиз4истя зашото до около преди 6 месеца тежах около 105 килограма.зна4и галвно вупроса ми е какво да съчетая и възможно ли е да качвам в горната част и да свалиам в долната.Молия кажете ми точно какво да вжимам и как много ще съм ви благодарен.Мерси предварително!!!

02.06.05
00:51

С правилно хранене и тренировки всичко се постига.Мини на белтъчинена диета вземи си протеин,ако трябва и имай търпение.

02.06.05
06:59

мерси за отговора сега ще се запозная по добре с този вид диета

02.06.05
15:40

Днеска разгледах по обстоино диетата в страницата каквото пише за нея и стигнах до закючението че се нуждая от 240 г белтъчени на ден а това ми се струва много как мога да поема толкова на ден тоест как да си  го набавя едба ли става с месо след като то съдържа около 25гр.240 белтъчини на ден са около 960ккал а на мен са ми нужни според формолата в страницата около 2728 /тежа 80кг нешо да не съм объркал/,,как да разпредиля мазнините и въглихидратите ?

02.06.05
17:26

еми да тряя мн ядене незнам дали са толкова но няма да се учудя...ама то няма само месо...мляко яйца извара риба ако не я броиш и нея...яж и ще си доиде сичко

02.06.05
19:33

[quote author=“go6o_bs”]Днеска разгледах по обстоино диетата в страницата каквото пише за нея и стигнах до закючението че се нуждая от 240 г белтъчени на ден а това ми се струва много как мога да поема толкова на ден тоест как да си  го набавя едба ли става с месо след като то съдържа около 25гр.240 белтъчини на ден са около 960ккал а на мен са ми нужни според формолата в страницата около 2728 /тежа 80кг нешо да не съм объркал/,,как да разпредиля мазнините и въглихидратите ?

е как бе пич ? кви са тия 240 грама ?нали си сега 80 кила ? 240 грама са ти ако си 110 кила :P

сметат се по 2.2 грама протеин на кило по 3.7 грама въглехидрати и по 1.3 грама мазнини на кило 8)  са пак го сметни

02.06.05
20:27

[quote author=“aide_na_kafe”][quote author=“go6o_bs”]Днеска разгледах по обстоино диетата в страницата каквото пише за нея и стигнах до закючението че се нуждая от 240 г белтъчени на ден а това ми се струва много как мога да поема толкова на ден тоест как да си  го набавя едба ли става с месо след като то съдържа около 25гр.240 белтъчини на ден са около 960ккал а на мен са ми нужни според формолата в страницата около 2728 /тежа 80кг нешо да не съм объркал/,,как да разпредиля мазнините и въглихидратите ?

е как бе пич ? кви са тия 240 грама ?нали си сега 80 кила ? 240 грама са ти ако си 110 кила :P

сметат се по 2.2 грама протеин на кило по 3.7 грама въглехидрати и по 1.3 грама мазнини на кило 8)  са пак го сметни

добре де на НВД за запазване пишеше да се смиатат по 2,5-3 на кило за мъж и за тва толкоз ги изкарах нали ушкум за тва е белтъчна диета

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1