18.07.11
12:37
Значи деня почна супер, прибрах се от тренировка към обед и излязох в градината. Ала изведнъж леко ми прилоша...устата почна да ми се пълни с някаква течност (прозрачна,на външен вид като вода но със странен вкус) стана ми още по-зле и повърнах 3-4 пъти. Всичко това се случи за няма и 1-2 минути. След случилото се пак си бях супер...та се чудех това дали е заради неправилно комбинирана храна, някакъв вирус или нещо друго?
18.07.11
13:30
Доста оскъдна информация даваш, за да очакваш обяснение на явлението. Какво си приемал да обяд (храна, течности, добавки)?
Течността в устата ти пяна ли беше или началото на повръщането?
Какво друго усети?
Случвало ли се е преди?
18.07.11
14:30
Храна:
Преди тренировка: нямах време една лъжица протеин и няколко перли рибено масло.
Като се върнах: ориза от 3 пиперки(печени), едно баунти, киткат, мед и витамин С разтворим(УПСАВИТ).
НЕ се е случвало преди.
Течността се събираше като слюнка беше като вода но с странен вкус(не пяна) като се появи ми прилоша и ми се повдигаше и то доста
И след като повърнах ми нямаше нищо и заради това мисля, че цялата тази история се дължи на неправилно комбинирана храна.
Като съм ял храните по отделно ми е нямало нищо...само рядкост с разтворимата таблетка понякога дискомфорт или ако съм ял мед на гладно.
18.07.11
21:56
Не мога да си обясня случилото се, възможно е някой от продуктите да е бил развален.
Е, дано не се случва повече.