28.02.11
17:59
Ахой земляни :)
Има ли футболни надежди в нашия форум, освен бодибилдърски такива ?
От доста време ми се върти идеята да сглобим един футболен отбор от бб тийм, да разцъкваме уикендите и да участваме във форум лигата.
Аз самия съм участвал в такива лиги през годините и гарантирам, че организацията е на топ ниво. По стечение на обстоятелствата не съм намерил още отбор, който да подхожда на класата ми :D
Има ли хора, които играят редовно и имат желание да напляскаме слаботелесните форуми ? :P
За повече инфо за самата лига : http://forumsleague.org/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=56
Оставям темата отворена за въпроси, идеи и предложения.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 28.07.11 12:06.
28.02.11
18:13
Аз съм навит...Спрях с футбола от както се занимавам с фитнес(6 месеца) и в момента вероятно няма да мога да оцеля вратата :D ,но сега като стане по-топло съм навит да се събираме.Не знам дали ще има достатъчно навити за цял отбор чак...
Аз бих се включил с кеф в отбора :). И аз съм участвал в такива лиги, а за тази специално знам, че всичко е добре организирано и няма да ни потрошат краката разни нечовеци.
Бих участвал,но не отговарям на всички точки от регламента на лигата(иначе съм добър)
Засега няма да се спираме на регламента, докато се види колко хора горе-долу са мераклии :) В последствие ще мислим варианти за развитие и сглобяване на боеспособен отбор. Очаквам още ентусиасти, пролетта идва :P
казано от korpusito на 28.02.11, 18:26:
Засега няма да се спираме на регламента, докато се види колко хора горе-долу са мераклии :) В последствие ще мислим варианти за развитие и сглобяване на боеспособен отбор. Очаквам още ентусиасти, пролетта идва :P
Тогава бих участвал:D
28.02.11
19:26
Това си е като нормален футболен сезон нали ? Смисъл,не можем сега пролетта да се набутаме и да си играеме ;д Трябва от есента за новия сезон ? Не съм запознат с тази лига изобщо и ме мързи да чета всичко,за това питам. :D
28.02.11
19:31
аз съм бивш универсален футболист.. аз и Галас сидяхме на един чин :D играл съм в официални мачове ляво крило,дясно крило,десен бек,ляв бек, централен защитиник в отбора на класа се подвизавам с целия си ръст от 163см като таранка отпреде, вратар също съм бил :D най-неоткрития талант за 21 век съм :D :D
казано от Torres9 на 28.02.11, 19:26:
Това си е като нормален футболен сезон нали ?
Да.
Може да ви покажа някои неща, които съм показвал и на Видич в Сърбия и вижте сега какво ги прави съперниците на МАН УТД :Д
01.03.11
09:17
Май липсва изявен плеймейкър с афинитет към атаката така че се кандидатирам за позицията :)
Между другото новият сезон започва средата-края на август доколкото разбрах, което е след 6 месеца. Можем да доведем във форума няколко звезди, които да се включат в мачовете от втория месец натам (доколкото видях потребител с по-малко от 8 месеца във форума няма право да участва в среща, но пък май може да бъде картотекиран...)
вече съм дъртичък да ритам с вас, но си представям отбора - 7 човека на терена с обща маса 700+кг и под 10%BMI ;)
01.03.11
13:27
Той сезонът започва август, тогава ще сме с под 10% BF ;)
Btw къде са мачовете, в София ли задължително?
01.03.11
17:18
Аз мога да се включа като поредното крило ;д Предимно там играя,но понякога и обичам да изнасям топката...Гледам,че май нямаме централен нападател...Винаги съм искал да пробвам тази позиция като идолът ми,ноооо ще ми трябват тренировки там !! Нека се съберем хора пък тогава ще видим кой къде ще се нагоди. :D
01.03.11
17:55
С тия 15 кг за 5 месеца спринтовете ти по крилото малко ме съмняват :D Нищо де, за таран си идеален ;)
П.П. Да не се обидиш нещо :)
01.03.11
19:01
казано от FRANKO1 на 01.03.11, 09:33:
вече съм дъртичък да ритам с вас, но си представям отбора - 7 човека на терена с обща маса 700+кг и под 10%BMI ;)
Хахаха в този случай залагам на спечелен сезон със служебни победи :D
Съмнявам се и съдията да свири за противниковия отбор ;)
хахаха аз предлагам да се съберем само младежи над 90кг,пък да видим кво ще излезе :D
Мнението беше редактирано от Padre на 01.03.11 19:15.
01.03.11
19:36
казано от Padre на 01.03.11, 19:15:
хахаха аз предлагам да се съберем само младежи над 90кг,пък да видим кво ще излезе :D
Добре.. тогава ще минем на американски футбол :D
Хаха,ами не ,ама аз напоследък като играя,всички мои съотборници са над 110 кг :D
01.03.11
23:44
казано от Martin Tomov на 01.03.11, 17:55:
С тия 15 кг за 5 месеца спринтовете ти по крилото малко ме съмняват :D Нищо де, за таран си идеален ;)
П.П. Да не се обидиш нещо :)
Не съм съгласен обаче ! Днеска като ритахме издържливостта ми не беше на ниво ама скорост имаше горе долу. :D Трябва са като стане по-топло да си потренирам спринтове все пак,надали съм като преди...Но то нормално,че на 57кг взимах 50 метра за 6.5 сек(не че е некъв световен рекорд. :D)
Слаба активност нещо, всички още качват и не смеят да се разтичат :D Ще трябва да караме таланти да се регват във форума :)
Мнението беше редактирано от korpusito на 02.03.11 11:15.
02.03.11
14:15
Може да привлечем 5-6 човека от гохард за всяващи респект резерви :D
Пролет пукна, ние не :D Почвам да подритвам с приятели 1-2 пъти седмично аз, ще пускам ъпдейт в тая тема за дата и час, та ако някой се престраши да дойде :)
аз до миналата година тренирах (3-4 год) и редовно ритам ;]] ама няма да ви вляза в категорията ако сте само 90+ :D:D
15.03.11
20:06
казано от Петко_Тодоров на 15.03.11, 16:10:
аз до миналата година тренирах (3-4 год) и редовно ритам ;]] ама няма да ви вляза в категорията ако сте само 90+ :D:D
Засега само работим по въпроса. Без изгледи за скорошен успех така че спокойно :D
казано от korpusito на 15.03.11, 17:29:
Спокойно, ритам с нетрениращи :D
Пък аз ритам предимно с пияници :D
Владо, и аз почвам да поритвам с мойто отборче кажи речи всяка седмица, че имаме да се сработваме. Може да направим някоя контрола :)
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 15.03.11 20:07.
18.07.11
17:18
Питали са ни преди време, дали може да подкрепим отбор, но на този етап нямаме официално създаден такъв. Може ли да разкажеш малко повече за изискванията?
18.07.11
17:32
колкото повече футболисти, толкова повече пациенти *ехидно потриване на меркантилни ръчички*
казано от yakiya на 18.07.11, 17:16:
.... питам дали има форума отбор...
Няма отбор! Страх ги е да играят срещу нас (grin)
19.07.11
17:31
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/51231#p-597367
Тук обсъждахме идеята, като цяло се посъбрахме няколко човека, но недостатъчно и нещата останаха за по-натам...
19.07.11
19:57
За футболен отбор не знам, но пък има невероятен кросфитерски :)
19.07.11
22:44
е...те кросфитърите може да са развити, но играта с топка не е от 10тте им качества...което ги прави мега нефункционални....
28.07.11
11:54
Момчета аз също съм навит да се включа във футболния отбор , ако има място разбира се. :)
Даже може , ако има навити (12-14 човека) да се събереме и да направиме един мач на някое платено игрище в София.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.07.11 13:25.
Има турнирни мачове организирани от “Форумна лига” .С правила ,екипи ,съдии и т.н. Потребител съм ,но не влизам често и питам дали има форума отбор или дали има съмишленици за такъв. Мачовете са само Събота или Неделя -Есента и Пролетта
Как да се направи списък с навитите за пробно мачле. Аз съм в Надежда и ритаме често на двете Обелски игрища (на Ломското и до метрото) и мога да звъня за час като се наложи.
28.07.11
22:57
Еми тука да пишат , ако има навити хора и ако се събереме ще се обадиме да запазиме. Ако искате може и в центъра в Борисовата градина ,,спортен комплекс Колодрум,,.
1.yakiya
2.Димитър Михайлов
3.Martin Tomov
4.inception
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Всеки да се записва..... да не изпуснем премиите.