Тренировъчен режим за стрийт фитнес

Здравейте
Ако можете да ми направите някакъв тренировъчен режим в домашни условия и трениране на открито + хранителен режим за отслабване ще сам ви много благодарен. На 13 години съм, тежа 70 кг, и съм висок 165-170 см.
Мерси предварително. :)

Темата беше редактирана от Атанас Апостолов на 18.07.11 22:48.

Ето няколко фитнес програми, които да разгледаш. Избери една и да коментираме.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 18.07.11 22:46.

Спрях се на Тренировка ПГТ-3 но едвали ще мога да я изпълнявам цялата тъй като до сега нинога не сам тренирал. Нито на открито, нито във домашни ословия. Ако можете да изготвите програма като тази но за напълно начинаещи ще сам ви много благодарен. Не че се оплаквам, но просто знам възможностите си и знам че няма да мога да изпълнявам цялата тренировка...

Във форума не правим индивидуални програми, а съветваме по вече създадени такива. Аз все пак ти препоръчвам да опиташ гореспоменатата, дори да не е изпълнена цялата - виж кои упражнения може да правиш и започни с тях.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1