Лаф моабет - том пети

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от kristiancho на 18.07.11, 11:37:

там е уловката да :D и аз мога да направя бенч преса с 300кг на 50% и то.... от горе до долу.... ама от долу на горе работя по въпроса :D :D :D

300 кила няма да можеш да ги отлепиш на 5 милиметра от стойката :D

18.07.11
13:37

За тая работа си има партньори :D

Ти изваждането го остави.... дето вика Гордан си има помагачи за тази работа :D както и на състезанията по трибой им помагат в началото :P друг е проблема при 300кг лег :D :D

SP

18.07.11
13:48

Да видиш как болии... йеее :D :D

много сцепва саундтрака е да си и*еееее :D :D :D (rock)

18.07.11
13:57

казано от Стоянчо на 17.07.11, 21:46:

@Franko1 - мерси за отговора ;) Относно подложката - ако това е от ония, дето уж правят работата с лаптопа по-удобен, моето мнение е по-скоро негативно, защото съм пробвал, но явно трябва време за да се свикне, а не ми ли е удобно в самото начало, някак не ми се нрави. Какво се има предвид под подложка за мишка (сещам се, но надали е това)? :)

Кои вериги магазини са 24h? Аз се сещам за 3-4-5. Чудя се за ПикадиУи?

имам предвид тези, който охлаждат (с вентилатори вътре). гледах едни, ама са точно като за лаптопа и мишката трябва да я разхождам на друго място по/около мен :)

SP

18.07.11
14:39

Какви са тея “промо точки” в СИЛА БГ ?

18.07.11
15:39

В началото Бог сътвори небето и земята. Земята бе покрита с броколи, карфиол и спанак, и плодове най-различни: червени, жълти, оранжеви и всякакви, и животът на Адам и Ева бе здрав и дълъг.
И сътвори Сатаната сладоледа „Делта” и кашкавала.
И попита Сатаната Адам: „Искаш ли да си хапнеш?”
И Адам му отговори: „Да!”
И добави Ева: „И аз искам! Два сладоледа!”
И наддадоха Адам и Ева всеки по 3 килограма.

И сътвори Бог киселото мляко, за да съхрани Ева фигурата си такава, каквато я харесва Адам.
И сътвори Сатаната бялото брашно, маята и захарта, и ги смеси.
И Ева мина от размер 42 на 50.

И каза Бог: „ Яж с апетит тази зелена салата от моята райска градина!”
И каза Сатаната: „ И добави дресинг с майонеза и синьо сирене, хапвай чеснови питки и пий Coca-Cola.”
И след вечерята Адам и Ева отпуснаха коланите.

И каза Бог: „Давам ви свежи зеленчуци за здраво сърце и зехтин студено пресован.”
И сложи Сатаната на масата капама, печено прасе и панирано пиле.
И подскочи холестерина на Адам и Ева до небесата.

И сътвори Бог картофи, запечени без масло, с повишено съдържание на калий и други полезни ингредиенти.
И обели Сатаната картофи, наряза ги на тънки резенчета, изпържи ги в маслена баня, посоли ги щедро и ги нарече „чипс”.
И качи още килограми Адам, а Ева получи целулит.

И сътвори Бог маратонките и ги даде на децата си, за да стопят излишните килограми.
И даде Сатаната на Адам и Ева кабелна телевизия с дистанционно, за да не се напрягат като превключват програмите.
И Адам и Ева се смееха и плачеха срещу светещият екран, и си обуха анцузи с ластик на корема.

И даде Бог на Адам и Ева постното месо, диетичните продукти, и кълновете, за да не приемат много калории.
И сътвори Сатаната McDonald’s, и бургери Big Mac.
И попита Сатаната Адам: „ Искаш ли и пържени картофи, и бира?”
„Да ! – отговори Адам – Голяма порция! И няколко бири!”
И получиха Адам и Ева инфаркт!

И въздъхна Бог, и създаде байпаса.
И усмихна се Сатаната, и създаде здравната каса.

18.07.11
15:44

Следтренировъчно хапнах: 180грама печено пилешко филе+100грама печен дроб+2 яйца+350гр. варен ориз.Гладен съм :X :X :X

Днес жегата ви е уморила,гледам не пишете.

Мнението беше редактирано от Димитър Иванов на 18.07.11 16:11.

18.07.11
16:19

Вчера гледах Смело сърце за първи път от няколко години насам.. бях забравил този велик филм..

18.07.11
16:25

казано от Rikoo на 18.07.11, 16:19:

Вчера гледах Смело сърце за първи път от няколко години насам.. бях забравил този велик филм..

Чак пък велик.

18.07.11
16:44

:) Всеки си има мнение :) :) Филма е от 1995, а нищо не отстъпва на днешните, то даже старите филми са си по-добри..

18.07.11
16:50

казано от Димитър Иванов на 18.07.11, 16:10:

Днес жегата ви е уморила,гледам не пишете.

Щото четем. :P Не форума, де...
Rikoo, филмът наистина е велик, ама аз още не мога да се престраша да го изгледам целия, прекалено е тежък за мен...като “Студената планина” и “Патриотът” - пак със Смел Гипсов. :D
Не знам, който е опериран от чувствителност - да си ги гледа! (giggle)

Мнението беше редактирано от Ирка на 18.07.11 16:52.

не е ли The Goodfather не ми го хвали :D

18.07.11
17:45

Абе, гледам, че имате няколко Емил-овци в тоя форум, пък неска  били имали имен ден...ми айде да им е честито! (party) (beer)

18.07.11
20:03

казано от Rikoo на 18.07.11, 16:44:

:) Всеки си има мнение :) :) Филма е от 1995, а нищо не отстъпва на днешните, то даже старите филми са си по-добри..

Ей тук вече си ужасно прав! Напоследък и аз гледам филми от 80-те години на миналия век, най-добрите години на Ал Пачино и Робърт Де Ниро примерно.

18.07.11
21:00

Отвратителна жега!
75% тренировка и съм RIP.
Поне след това, така съм прегрял и охладил, че и по дълъг ръкав мога да стоя.

Мнението беше редактирано от 6th на 18.07.11 21:00.

изправяте се хващате с едната си ръка носа си, изпълвте бузите с въздух и с другата ръка правите движения наподобяващи вълни :D :D :D тва е танца за тази песен просто :D:D

18.07.11
22:35

Поздрав за всички натурални! (Не-ползващи климатик)  :D :D :D

http://www.webcafe.bg/id_1164909965_Dnevnikat_na_edin_plajen_kiflyo - ей тука е истината :D

18.07.11
23:19

Един човек влиза в някаква тоалетна. Сяда на седалката и чува глас:
- Здрасти!
- Здрасти! - отговорил неуверено.
- Как си?
- Добре съм.
...- Какво правиш?
- Ами... опитвам се да се изходя. - отговорил малко смутено.
- Айде, ще те оставям, че един тъпанар от съседната тоалетна ми отговаря, после ще ти звънна

TN

18.07.11
23:27

Едно циганче влязло в хранителен магазин, видяло замразено пиле и го сложило в гащите си. Продавачката го пита:
- Взе ли си нещо?
- Не! - казало циганчето.
През това време охраната му свалила гащите и го попитала:
- А това какво е?
- Снощи имах температура и ми се е излюпилo едното яйце.

19.07.11
01:41

Станах преди 5 минути и ми се спи още.

Мнението беше редактирано от Димитър Иванов на 19.07.11 11:43.

19.07.11
12:04

Някой може ли да свали тази песен от някъде? :/

мда Аз я свалих вече :D

19.07.11
15:33

Дайте някакви добри надъхващи филми подобни на ROCKY? :)

Приемам всякакви предложения за снимки.В момента няма какво да права и си права снимки.

19.07.11
16:38

Ейй 2ри ден съм като парцал, ша ги еба и вирусите .....

Работата е зле щом пред носа ми има шоколад и сладолед и не съм ги опитал дори ...............

19.07.11
16:58

казано от kristiancho на 18.07.11, 23:17:

http://www.webcafe.bg/id_1164909965_Dnevnikat_na_edin_plajen_kiflyo - ей тука е истината :D

Тва твоят дневник ли е? :D :D :D :P
Колкото до това, че не тренирам - не си прав, ама никак!
Тренирам тичане - 2 пъти годишно, след някой автобус от линиите за обществен превоз на пътници.
Също така тренирам 5 X 100 водка, мастика или джин с мента, в зависимост от настроението.
От време на време практикувам 100м. вита баница, без препятствия.

Не е моя дневник не съм толкова заблуден и не смятам, че момичетата ме харесват докато лиричния герой тук си мисли, че всички го харесват а то реално не е така :D :D Моля ви аз съм здраво стъпил на земята освен когато правя силово обръщане :D

19.07.11
17:18

Моля ви? Ама на “Вие” ли ми говориш? Айде нема нужда...:D
Трябва да има и такива като тоя, иначе светът ще е скучен и безинтересен. ;)

19.07.11
17:22

Абе хора,някой да е пил Syntrax whey shake и да го е болял леко корем и да е имал газове?Пия от няколко дни по 4 дози на ден и направо не се живее :D ,промяни в храната не съм правил и подозирам протеина...Досега не съм имал такива проблеми,само от един на нутрим преди няколко години,но то е ясно.Не го пия с мляко,а с вода.По принцип много рядко имам газове и ме боли корем-по 1-2 пъти в месеца максимум,а от няколко дни направо...Да не е от времето нещо?Моля за мнение.

TN

19.07.11
17:35

Пил съм,ама съм нямал тези проблеми,имал съм други де,но газовете като ям по 12-13 яйца на ден , не се диша :D :D :D

19.07.11
17:52

Ще изчакам още 2-3 дни и ще видя.То и без това остават още 20тина дози.Ако е от него,като свърши взимам протеин с ензими.

19.07.11
17:59

Уаза пичУе и пички :D. Имаше един филм, който много ми харесваше гледал съм го преди 2-3 години, но забравих името, актьорите и т.н, ще ви напиша едно малко резюме, ако някой се сети да каже плс :( (не че ще ме разберете какво ви говоря ХХАЬХАХ :D).

Двама приятели в истинския живот-боксьори, на тренировка единия без да иска контузва приятеля си в крака и остава инвалид за винаги, след тази случка и той се отказва от бокса, след време идва нов шампион(мисля че беше така :D), и човека с инвалидната количка идва при другаря си и започва да го укуражава да започне да се бие отново (Знаеш ли как искам сега да съм на твоето място), и оттук започват усилени тренировки.
Филма си ме искефи деа готин е, ама не мога да го намеря не знам нищо ;(. Някой ако  знае име нека пише :).

19.07.11
18:11

Мда, и аз съм го гледал, ама до колкото помня беше супер смотан.:D:D

19.07.11
18:27

казано от Гордан Ненковски на 19.07.11, 18:11:

Мда, и аз съм го гледал, ама до колкото помня беше супер смотан.:D:D

След като го разказа и аз съм на същото мнение и без да съм го гледал :D

19.07.11
18:36

Не знам колко е старо. Дано ми излезе от главата :).
Текста и клипа са... нема такива :).

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1