19.07.11
09:57
нов съм в форума, така че 1во Здравейте
имам нужда от малко съвети, понеже съм и малко невеж в темите за фитнес, ходя отдавна, но предимно за тонус и за релеф, ходя на фитнес 2 пъти в седмицата, и затова съм си разделил програмата на :
гърди ( лежанка, дъмбели от полулег и pectoral) + средно рамо + предно рамо+ трицепс 2-3 серии
гръб ( 3упражнения) + понякога задно рамо + хиперекстензии + бицепс - 2упр
междувременно всяка тренировка докато си почивам правя крака или за бедро сгъване и разгъване или пръсец и накрая правя коремни преси или вдигане на крака - за корем
Напълно съм на ясно че програмата ми не е много добра, но предвид факта че ходя на седмицата 2 пъти, мисля че това е оптималният вариант, според вас дали някъде може да се промени или да се подобри нещо или каквито и мнения да имате съм готов да ги чуя
и 2рият ми въпрос засега е имам малко проблеми с бедрата в никакъв случай не съм дебел, нито дори пълен - 182 см. съм и 70кг, дори съм малко слаб, но имам големи бедра и задържам мазнини в тях и в долната част на корема ( за разлика от горната част ) как мога да се справя с това ? Също да отбележа, че ходя да бягам 2 пъти в седмицата някъде по около 30 минути.
Благодаря предварително