мнение за креатина на Ultimate Nutrition

MI

02.06.05
21:07

Значи искам да разкажа случката на един мой приател.Бях му препоръчал креатин на Ултимейт Нутришън , защото нямаше креатин на Оптимум , та за 3 седмичен прием ефект нямало , човека си се храно доста добре , даже много добре бих казал , кафета не пие, тренира правилно , но има следните проблеми от креатина , чувства болки в главата и му се е получило няккаво странно кашляне.След което е спрял за 1 , 2 дена креатина , и всичко се е оправило .До колкото ми е известно
от същата опаковка , от този креатин , е почнал да пие още един билдър , та и той  почнал да кашля , много странно нали , според вас , като изключим съветите ви за ходене на лекар , правене на иследвания на кръв и урина и изследване на креатина , как ще коментирате ситуацията?
мерси много , каквито и предположения да имате , няма да е лошо да ги споделите.
по-здрави

02.06.05
21:11

Тази фирма е отвратителна! Савсем нормално е креатина им да не е чист и да поемат яко креатинин, който е отровен!!! Просто прави сметка за каква отрова става на въпрос от този креатин
по-здрави

02.06.05
21:13

пфуу аз си поручах от интернет такъв креатин по твоя препоръка арт оф паин:)са да се чуда на кои да го продам...

MI

02.06.05
21:25

Нека да се обоснова защо му препоръчх точно Ultimate Nutrition:
- от доста време е в бранша
- отговаря на всички стандарти на САЩ , които са ного по високи от тези в БГ
- Ползват го много известни атлети ор фитнес средите
- това е една от най-големите фирми производителки на суплементи
- всеки можеда види че ги хвалят в форумите за фитнес в САЩ
Исках да му предложа както се казва най-доброто , защото нямаше оптимум , но... за съжаление не се получи:(
по-здрави

02.06.05
21:30

ем са моя кат пристигне се чудя дали изобщо да го отварям ако получа нещо от тези симптоми ще има трупове 8)
пък и шанса да го продам след тва ще е минимален...

LU

03.06.05
22:20

Interesno i az piq kreatin i imam absolutno sashtite problemi,nai veche ne sam bolen, a kashlq stranno ot vreme na vreme se edno sam, i az go piq ot 2-3 sedmici :(
mnoo gadnu!
btw i pri mene efect nqma nikakav!
:(
bye!

[quote author=“art_of_pain”]Значи искам да разкажа случката на един мой приател.Бях му препоръчал креатин на Ултимейт Нутришън , защото нямаше креатин на Оптимум , та за 3 седмичен прием ефект нямало , човека си се храно доста добре , даже много добре бих казал , кафета не пие, тренира правилно , но има следните проблеми от креатина , чувства болки в главата и му се е получило няккаво странно кашляне.След което е спрял за 1 , 2 дена креатина , и всичко се е оправило .До колкото ми е известно
от същата опаковка , от този креатин , е почнал да пие още един билдър , та и той  почнал да кашля , много странно нали , според вас , като изключим съветите ви за ходене на лекар , правене на иследвания на кръв и урина и изследване на креатина , как ще коментирате ситуацията?
мерси много , каквито и предположения да имате , няма да е лошо да ги споделите.
по-здрави

08.06.05
21:22

от утре започвам въпросния креатин 300гр платиниум серия...и ако имам и аз такива проблеми ще ви кажа...моя е от сащ и се надявам да не е така...

ааа и да ви питам вашия същност от тази серия ли е?!и дали има некъф обикновен?!

09.06.05
13:37

Откакто прочетох темата се уплаших и аз..От 15 дни пия креатин(уидър), ама и кашлям яко. аз го отдавах на алергията си, щото постоянно ми е запушен носа от нея, ама сега се замислих. Почти съм убеден , че не е от креатина, но нали съм си хипохондрик, взех че се притесних. Никъде не съм чувал досега подобни симптоми, някой може ли да го потвърди това със сигурност?
Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1