Scitec HOT BLOOD и Attack

30.11.09
07:59

Впечатления от продуктите , след по-дълъг прием  ?

30.11.09
10:24

HotBlood е добро, помпи мигновенно и направо ти стопля групата която работиш

30.11.09
11:37

Разрови дневника на @ Георги Николаев. Той прави цикъл с HOT BLOOD и описа впечатленията си.

30.11.09
12:10

HotBlood за парите си е доста добър бустър.
Аз пих една кутия - 25 дози, само в тренировъчни дни.
Пих по една доза, не съм ги увеличавал - имах чувството, че ще ми дойде в повече двойна доза.
Усеща се добре, дава енергия и добро напомпване. Задължително на гладно, иначе ефекта се намалява значително.
Но при този вид продукти тези неща са доста индивидуални - при едни действа добре този, други изобщо може да не го усетят.

30.11.09
13:24

Атака е супер, в момента искам да си взема голяма разфасовка, но няма :(

30.11.09
16:01

Чел съм му дневника,ако не бях бая ровене трябваше :D, виж сега аз не мога на базата на 1 човек да напрая сравнение ,и основно се чудя кое от двете да пробвам.(hot blood го чакам да дойде в залата в сашета ,да го пробвам,на бройка,ама говоря за дълготрайния му ефект.))

30.11.09
17:01

Дълготраен ефект от азотен буустър не можеш да очакваш. Такива са ми наблюденията след като съм пробвал доста азотни буустъри.
Харесва ми ефекта относно енергията,фокуса и напомпването, но за съжаление е само това. Имат адски малко влияние върху покачването на мускулната маса. Цаката е да приемаш INTRA workout БЦAA или аминокиселини докато тренираш и си приел буустър преди това. Иначе почти НИЩО не правиш. Помпиш се в залата, пред огледалото си супер и час по-късно няма и помен от мускулите и вените :)
Няма по-добро от FOOD PUMP , да си напомпиш мускулите с въглехидрати, а не от аргинин. каrlo знае какво имам предвид ;)

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 30.11.09 17:02.

30.11.09
17:38

Оо аз от азотен буустер не очаквам никакъв дълготраен ефект ,имам опит с такива ,но специално за тези двата се чудя,и все пак в Attack има 5 вида креа ,в Hot има бета аланин ,нз точно в каква доза де ,хубавото е че са на приемливи цени .

30.11.09
20:57

Лично мое мнение - Атака е пълен БОКЛУК. Никога не бих си го купил повече.

13.10.10
11:30

Модерация: нарушена точка 1.0 от условията за ползване.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 13.10.10 17:21.

Щом сваляш, а не качваш, значи се храниш като за човек който сваля. Какво ли се мъча да ти отговоря като така или иначе ще ти затрият поста.

13.10.10
14:16

аз съм след средата на по-голямата кутия на Hot blood, а по време на тренировка пия Xtend и съм доста доволен. Само да спомена че тва ми е първи бустер.

13.10.10
14:33

Модерация: нарушена точка 1.0 от условията за ползване.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 13.10.10 17:21.

16.10.10
11:21

По принцип ролята на бустерите не е ли по-скоро психологическа? Напомпваш се в залата, кефиш се и имаш мотивация за слеващите пъти?

CI

16.10.10
11:26

Енергията ти се увеличава, възтановяваш се по-лесно по време на тренировка и така пада времето нужно за почивка. Тренировката става по-качествена.

ГН

16.10.10
12:12

Още веднъж да кажа: Естествено, че ИМА дълготраен ефект от буустърите! Ако тренираш по-дълго, с по-малко умора и с повече тежести и повторения, с две думи - по-добра тренировка - ДОРИ това да е от самовнушение, то ефектът е ясен! Друг ефект не може и да се търси, но този ни трябва да се отрича! Последната ми тренировка за ръце, час и половина не усетих умора, и тъй като знам как е със и без такъв продукт, мога да потвърдя че в гореописания смисъл ефект ИМА!

19.10.10
18:30

Абе не мога да разбера гледам на хот бъъд съставките гледам разни буустери никой освен хот блъъда не е забранен за под 18 да не би да има някакъв допълнителен страничен ефект питам защото мисля да си го взема

19.10.10
18:34

И той е забранен за под 18 споко.

19.10.10
19:28

ти не ме разбра знам че е забранен ама питам защо

19.10.10
19:57

Ми незнам, джак3д също пише да не се пие под 18. Сигурно и на другите буустери ще е така, просто не навсякъде го пишат по сайтовете май :D

Мнението беше редактирано от Riko на 19.10.10 19:59.

19.10.10
21:01

Може би пише, че не е препоръчителна употребата му от лица под 18 годишна възраст.

CI

20.10.10
08:00

Така пише Но всъщност проблеми няма. Може би търговците се застраховат срещу родители които искат да ги съдят за това че продават “анаболи” на децата им :D :D :D

казано от CircleOfPain на 20.10.10, 08:00:

Така пише Но всъщност проблеми няма.

Разбира се, че не си прав и говориш наизуст.

Продуктите от този клас (почти БЕЗ изключения!) съдържат МНОГО сериозни количества стимуланти на нервната система.

Това е причината, поради която те са непрепоръчителни за един млад организъм. Вярно е, че в днешно време кофеинът се приема във всевъзможни форми и продукти, но това не прави системната му употреба във високи дози по-полезна и/или безвредна. Също така той съвсем не е единственият стимулант... Предупреждението на производителите НЕ е случайно.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.10.10 18:46.

20.10.10
17:49

Най-накрая мнение дето има смисъл ама не мога да разбера пряка вреда има ли примерно да получавам нервни тикове и така нататък един приятел почна да пие мн кафе за да се буди рано и разви нервен тик на клепача почваше да трепери ей така без нищо малко е смешно ама е доста кофти

Взех си hot blooda ама имам малак проблем :) , понеже преди тренировка пия протеинов шейк с плод, кога точно да взема hot blooda, при положение, че взимам шейка 20-30 мин преди тренировка ?

09.11.10
13:57

казано от Николай Маринов на 09.11.10, 12:14:

Взех си hot blooda ама имам малак проблем :) , понеже преди тренировка пия протеинов шейк с плод, кога точно да взема hot blooda, при положение, че взимам шейка 20-30 мин преди тренировка ?

при положение че за оптимален ефект се пие на гладно 30-40 мин. преди тренировка, най-добре шейка след тренировка според мен.

Аз пия и друг след тренировка... Добре нека фурмолирам въпроса така : Кое е по-добре преди тренировка-протеинов шейк(суроватка)+плод или азотен бустер. Предложиха ми и алтернатива да драпна предтренировачното хранене някаде към 11ч. и да си пия hot blooda 30 мин преди тренировка (при положения, че обядвам в 1ч, и тренирам към 3.30ч) ....

Мнението беше редактирано от Николай Маринов на 09.11.10 15:24.

09.11.10
15:31

Аз бих го направил така: 12-12:30ч. обядвам, в 15:00ч. бустер + 5 или 10гр. БЦАА.

08.04.11
08:45

а момчета,колко често трябва да се тренира w sedmicata ако се взима HOT BLOOD?:)

Мнението беше редактирано от Georgi Kanchev на 08.04.11 08:46.

казано от Georgi Kanchev на 08.04.11, 08:45:

а момчета,колко често трябва да се тренира w sedmicata ако се взима HOT BLOOD? :)

Честотата на тренировките не се определя от предтренировъчния продукт.

10.04.11
17:50

А само от нета ли може да се купи,има ли магазин в София,и ако има къде?:)

Лично аз мога да кажа че съм много доволен от този продукт.Страхотно напомпване , издръжливост, мотивация и сила :))) какво ти е нужно повече за една разбиваща тренировка? По големи тежести , по големи мускули :)
Аз го търсех да си го купя от Пиротцка , но там го нямаше и реших да отида до склада им на околовръстен път до симеоново, но там продавача ме шокира .... незнаеше какво е това и се наложи да му обяснявам 30мин ..... нямам думи !
а немога да разбера защо не си го поръчаш от нета ?

04.08.12
18:56

темата е от 2009 :D

Мнението беше редактирано от Teen Power на 04.08.12 18:57.

07.10.13
13:55

Are you crazy ?

facepalm

Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 07.10.13 13:57.

PH

07.10.13
13:58

Браво бе човек,ти откри топлата вода и ни светна всичките ... Ние балъците тук си слагахме по 1-2 лъжички в предтренировъчната баница,която си месим и се чудехме защо това чудо на хранителните добавки ХОТ БЛЪД не действа ...

Здравейте! От скоро пия SCITEC Hot Blood и мога да ви кажа, че добавката наистина действа. Пил съм и други бустъри, този е без конкуренция за цената си. Стигнах обаче до някой важни моменти, които важат и за много други бустъри и искам да ги споделя с вас.
Ефектът на бустъра тотално се влияе от времето на прием
1. Пих го с 2 банана сутрин, като целта беше да ме удари яко пък да си наваксам в следтренировъчното хранене - няма такова главоболие, най - скапаната ми тренировка някога, НЕ го правете на гладно
2. Пих го много близо до калорична храна, едва се усети....
3. Пих го след 2 кисели млека, недейте въобще да си го помисляте, вкусът беше pink limonade, едва не повърнах във фитнеса...
4. НАЙ- СЕТНЕ стигнах до правилния вариант - ядете стабилна закуска/каквото и да е друго хранене без мляко в него, чакате 1 час, бустър и тръгвате към залата. При тези условия Hot blood е разбиващ, няма друг бустър на такава смешна цена, който да е толкова добър, пробвайте! Надявам се, че опитът ми с бустърите ще е полезен на някой!

06.01.14
23:29

Модерация: Писането на български език в този форум е задължително!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.01.14 07:16.

Здравейте искам да попитам,добра комбинация ли е креатин монохидрат с хот блоод 2.0,за качване на маса и за енергия също и за малко възстановяване.И дали как да ги пия като се има в предвид,че в хот блоода има креатин.

Не мисля, че е нужно да приемаш креатин отделно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1