30.11.09
07:59
Впечатления от продуктите , след по-дълъг прием ?
HotBlood е добро, помпи мигновенно и направо ти стопля групата която работиш
Разрови дневника на @ Георги Николаев. Той прави цикъл с HOT BLOOD и описа впечатленията си.
HotBlood за парите си е доста добър бустър.
Аз пих една кутия - 25 дози, само в тренировъчни дни.
Пих по една доза, не съм ги увеличавал - имах чувството, че ще ми дойде в повече двойна доза.
Усеща се добре, дава енергия и добро напомпване. Задължително на гладно, иначе ефекта се намалява значително.
Но при този вид продукти тези неща са доста индивидуални - при едни действа добре този, други изобщо може да не го усетят.
Чел съм му дневника,ако не бях бая ровене трябваше :D, виж сега аз не мога на базата на 1 човек да напрая сравнение ,и основно се чудя кое от двете да пробвам.(hot blood го чакам да дойде в залата в сашета ,да го пробвам,на бройка,ама говоря за дълготрайния му ефект.))
30.11.09
17:01
Дълготраен ефект от азотен буустър не можеш да очакваш. Такива са ми наблюденията след като съм пробвал доста азотни буустъри.
Харесва ми ефекта относно енергията,фокуса и напомпването, но за съжаление е само това. Имат адски малко влияние върху покачването на мускулната маса. Цаката е да приемаш INTRA workout БЦAA или аминокиселини докато тренираш и си приел буустър преди това. Иначе почти НИЩО не правиш. Помпиш се в залата, пред огледалото си супер и час по-късно няма и помен от мускулите и вените :)
Няма по-добро от FOOD PUMP , да си напомпиш мускулите с въглехидрати, а не от аргинин. каrlo знае какво имам предвид ;)
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 30.11.09 17:02.
Оо аз от азотен буустер не очаквам никакъв дълготраен ефект ,имам опит с такива ,но специално за тези двата се чудя,и все пак в Attack има 5 вида креа ,в Hot има бета аланин ,нз точно в каква доза де ,хубавото е че са на приемливи цени .
Модерация: нарушена точка 1.0 от условията за ползване.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 13.10.10 17:21.
13.10.10
12:54
Щом сваляш, а не качваш, значи се храниш като за човек който сваля. Какво ли се мъча да ти отговоря като така или иначе ще ти затрият поста.
аз съм след средата на по-голямата кутия на Hot blood, а по време на тренировка пия Xtend и съм доста доволен. Само да спомена че тва ми е първи бустер.
Модерация: нарушена точка 1.0 от условията за ползване.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 13.10.10 17:21.
По принцип ролята на бустерите не е ли по-скоро психологическа? Напомпваш се в залата, кефиш се и имаш мотивация за слеващите пъти?
16.10.10
11:26
Енергията ти се увеличава, възтановяваш се по-лесно по време на тренировка и така пада времето нужно за почивка. Тренировката става по-качествена.
16.10.10
12:12
Още веднъж да кажа: Естествено, че ИМА дълготраен ефект от буустърите! Ако тренираш по-дълго, с по-малко умора и с повече тежести и повторения, с две думи - по-добра тренировка - ДОРИ това да е от самовнушение, то ефектът е ясен! Друг ефект не може и да се търси, но този ни трябва да се отрича! Последната ми тренировка за ръце, час и половина не усетих умора, и тъй като знам как е със и без такъв продукт, мога да потвърдя че в гореописания смисъл ефект ИМА!
Абе не мога да разбера гледам на хот бъъд съставките гледам разни буустери никой освен хот блъъда не е забранен за под 18 да не би да има някакъв допълнителен страничен ефект питам защото мисля да си го взема
Ми незнам, джак3д също пише да не се пие под 18. Сигурно и на другите буустери ще е така, просто не навсякъде го пишат по сайтовете май :D
Мнението беше редактирано от Riko на 19.10.10 19:59.
Може би пише, че не е препоръчителна употребата му от лица под 18 годишна възраст.
20.10.10
08:00
Така пише Но всъщност проблеми няма. Може би търговците се застраховат срещу родители които искат да ги съдят за това че продават “анаболи” на децата им :D :D :D
20.10.10
09:08
казано от CircleOfPain на 20.10.10, 08:00:
Така пише Но всъщност проблеми няма.
Разбира се, че не си прав и говориш наизуст.
Продуктите от този клас (почти БЕЗ изключения!) съдържат МНОГО сериозни количества стимуланти на нервната система.
Това е причината, поради която те са непрепоръчителни за един млад организъм. Вярно е, че в днешно време кофеинът се приема във всевъзможни форми и продукти, но това не прави системната му употреба във високи дози по-полезна и/или безвредна. Също така той съвсем не е единственият стимулант... Предупреждението на производителите НЕ е случайно.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.10.10 18:46.
Най-накрая мнение дето има смисъл ама не мога да разбера пряка вреда има ли примерно да получавам нервни тикове и така нататък един приятел почна да пие мн кафе за да се буди рано и разви нервен тик на клепача почваше да трепери ей така без нищо малко е смешно ама е доста кофти
09.11.10
12:14
Взех си hot blooda ама имам малак проблем :) , понеже преди тренировка пия протеинов шейк с плод, кога точно да взема hot blooda, при положение, че взимам шейка 20-30 мин преди тренировка ?
казано от Николай Маринов на 09.11.10, 12:14:
Взех си hot blooda ама имам малак проблем :) , понеже преди тренировка пия протеинов шейк с плод, кога точно да взема hot blooda, при положение, че взимам шейка 20-30 мин преди тренировка ?
при положение че за оптимален ефект се пие на гладно 30-40 мин. преди тренировка, най-добре шейка след тренировка според мен.
09.11.10
14:54
Аз пия и друг след тренировка... Добре нека фурмолирам въпроса така : Кое е по-добре преди тренировка-протеинов шейк(суроватка)+плод или азотен бустер. Предложиха ми и алтернатива да драпна предтренировачното хранене някаде към 11ч. и да си пия hot blooda 30 мин преди тренировка (при положения, че обядвам в 1ч, и тренирам към 3.30ч) ....
Мнението беше редактирано от Николай Маринов на 09.11.10 15:24.
Аз бих го направил така: 12-12:30ч. обядвам, в 15:00ч. бустер + 5 или 10гр. БЦАА.
08.04.11
08:45
а момчета,колко често трябва да се тренира w sedmicata ако се взима HOT BLOOD?:)
Мнението беше редактирано от Georgi Kanchev на 08.04.11 08:46.
08.04.11
08:52
казано от Georgi Kanchev на 08.04.11, 08:45:
а момчета,колко често трябва да се тренира w sedmicata ако се взима HOT BLOOD? :)
Честотата на тренировките не се определя от предтренировъчния продукт.
10.04.11
17:50
А само от нета ли може да се купи,има ли магазин в София,и ако има къде?:)
21.07.11
15:26
Лично аз мога да кажа че съм много доволен от този продукт.Страхотно напомпване , издръжливост, мотивация и сила :))) какво ти е нужно повече за една разбиваща тренировка? По големи тежести , по големи мускули :)
Аз го търсех да си го купя от Пиротцка , но там го нямаше и реших да отида до склада им на околовръстен път до симеоново, но там продавача ме шокира .... незнаеше какво е това и се наложи да му обяснявам 30мин ..... нямам думи !
а немога да разбера защо не си го поръчаш от нета ?
04.08.12
18:56
темата е от 2009 :D
Мнението беше редактирано от Teen Power на 04.08.12 18:57.
Are you crazy ?
Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 07.10.13 13:57.
07.10.13
13:58
Браво бе човек,ти откри топлата вода и ни светна всичките ... Ние балъците тук си слагахме по 1-2 лъжички в предтренировъчната баница,която си месим и се чудехме защо това чудо на хранителните добавки ХОТ БЛЪД не действа ...
07.10.13
13:31
Здравейте! От скоро пия SCITEC Hot Blood и мога да ви кажа, че добавката наистина действа. Пил съм и други бустъри, този е без конкуренция за цената си. Стигнах обаче до някой важни моменти, които важат и за много други бустъри и искам да ги споделя с вас.
Ефектът на бустъра тотално се влияе от времето на прием
1. Пих го с 2 банана сутрин, като целта беше да ме удари яко пък да си наваксам в следтренировъчното хранене - няма такова главоболие, най - скапаната ми тренировка някога, НЕ го правете на гладно
2. Пих го много близо до калорична храна, едва се усети....
3. Пих го след 2 кисели млека, недейте въобще да си го помисляте, вкусът беше pink limonade, едва не повърнах във фитнеса...
4. НАЙ- СЕТНЕ стигнах до правилния вариант - ядете стабилна закуска/каквото и да е друго хранене без мляко в него, чакате 1 час, бустър и тръгвате към залата. При тези условия Hot blood е разбиващ, няма друг бустър на такава смешна цена, който да е толкова добър, пробвайте! Надявам се, че опитът ми с бустърите ще е полезен на някой!
06.01.14
23:29
Модерация: Писането на български език в този форум е задължително!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.01.14 07:16.
13.03.14
19:37
Здравейте искам да попитам,добра комбинация ли е креатин монохидрат с хот блоод 2.0,за качване на маса и за енергия също и за малко възстановяване.И дали как да ги пия като се има в предвид,че в хот блоода има креатин.
13.03.14
20:18
Не мисля, че е нужно да приемаш креатин отделно.