Болки в дясната ръка при упражнения

19.07.11
13:39

Здравейте! Имам болки в дясната ръка(трицепса и лакътя главно) усещат се най- много при набирания. Интересното е, че на лявата ръка имам по развит трицепс, а на дясната по развит бицепс и е много неприятно защото правя набирания около 10-тина минути и почва да ме боли и ме изважда от строя. Можете ли да ме посъветвате какви упражнения да правя за да се неутрализира тази болка. Мерси предварително!

Не прави нищо, освен 3-4 дневна почивка...

21.07.11
14:35

Еми аз бях направил почивка от една седмица и после пак тия болежки

застани прав. опитай с брадичката да си допреш гръдната кост. после опитай от началното положение да погледнеш надясно докъдето можеш и после да си допреш дясната ключица. направи същото и наляво. дръж устата затворена и в двата случая.

21.07.11
16:52

Какво представлява това упражнение, били ми казал, че ми звучи странно с това да оправя болката. Пробвах и нищо не стана би ли обяснил по- подробно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1