01.06.05
17:10
Искам да ви попитам какво мислите за Мусаши и по специално за глутамина и креатина. Според мен на Мусаши са най-добрите. Какво мислите?
01.06.05
17:14
аз мисля 4е са боклуци :roll: производителите са някви мутри, копуват ги от австралия и тука в БГ ги смесват с некви лаина....
01.06.05
17:58
аз мисля че креатина не им е лош един мои приятел му го подариха на едно състезание :P и е доволен от него де :D
За креатина мога да кажа, че е един от най-добрите, които съм ползвал! Но е доста скъп и не мога да си го позволя в повечето случаи!
01.06.05
23:16
Аз почнах с креатин на Юнивърсал -имаше доста добър ефект ,след 1 месец почивка си взех на Мусаши -никакъв ефект ! След месец почивка в момента съм на Оптимум и съм адски доволен .Също съм ползвал Глутамин на Мусаши -пак нищо .
Единсвенно на Мусаши съм доволен от Сурватката и BCAA-то .
Аз за креатина също мога да кажа че е един от най-добрите. :)
Усетих и сила и маса :) Доста добре ми се отрази, но наистина е малко по-скъп от другите фирми на пазара :)
Креатина на Оптимум е най-добрият според мен. Чувал съм и аз, че в България ги смесват с нещо, както и че има бианабол в някой продукти на Мусаши
02.06.05
14:41
[quote author=“galant”]Креатина на Оптимум е най-добрият според мен. Чувал съм и аз, че в България ги смесват с нещо, както и че има бианабол в някой продукти на Мусаши
Така ли ? Кои сатези продукти да не се “зобиме” с тях ! А според мен креатина на “Weider” с нищо не отстъпва на този на “Optimum” ! Това да твърдиш че най-добрите са оптимум ,е наполоовина истина и наполовина спам !
Моето мнение е, че мусаши са не качествени каквото и да сам пробвал не сам доволен.
Сега си вземам продукти на мултипалър и сам доволен от тях. също на Optimum и Weider сам ползвал продукти и сам останал с добри впечатлени, но на мултипалър ми прават отстъпка и за това минах на тях.