Разширени вени по краката?

22.07.11
14:41

Здравейте ! Тренирам от 1 год и половина ... на скоро забелязах , че имам разширени вени по краката (прасците по точно).По бедрата нямам , но по прасците имам.Скоро ще навърша 16 години.Та въпроса ми е мога ли да тренирам краката ? И ако мога трябва ли е с по - малко килограми ? Или поне да правя кардио ? Ще се радвам ако ми отговорите тъй като краката са половината тяло и ако не ги тренирам другата част от тялото расте по бавно.

Благодаря предварително ! :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 22.07.11 14:43.

22.07.11
14:56

Има най-малко 2 статии точно за раширените вени,там ще намериш много отговори на твоите въпроси.

22.07.11
15:10

Това, че има статии не значи че има отговори - доколкото съм чел, разширените са по-криви и дебели, докато изпъкналите означава, че или имаш малко мазнини или просто кръвоносните съдове са близо до кожата.

22.07.11
15:43

казано от entwickler на 22.07.11, 15:10:

Това, че има статии не значи че има отговори - доколкото съм чел, разширените са по-криви и дебели, докато изпъкналите означава, че или имаш малко мазнини или просто кръвоносните съдове са близо до кожата.

Толкова си ги чел значи,пише си как и какво може да се тренира,какво е противопоказна и тн.

22.07.11
16:05

Христо, според мен си много млад да имаш разширени вени. Питай родителите си дали имат същия проблем (обикновено е наследствено). Може да отидеш на съдов хирург да те погледне и да ти даде съвети. . После ще коригираш тренировките, ако е наложително.

Не всяка видима вена е разширена такава, където и да се намира.

(Въпросните статии са в началото на тази страница)

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 22.07.11 16:08.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1