Въпрос - Мазнини + Протеин

DE

22.07.11
22:14

Здравейте на всички :) Докато си разцкъвах компютъра ми щракна един въпрос в главата,на който не мога да си отговоря.Става въпрос за суроватъчния протеин преди сън.Ако се комбинира с ядки това означава ли,че по-бавно ще се усвои от организма? Благодаря колеги предварително :)

Да би трябвало да се усвоява по-бавно ама те хората са измислили казеина за тази цел :D

DE

22.07.11
22:16

Братле :D Не ме мисли за толкова глупав :D Питах за суроватъчни специално. :)

Не бе глупости дори не съм си го помислял :) ... Няма ли да е по-добре да си вземеш един казеин да мухаш по една доза то ще ти стигне за много време според мен :)

TN

22.07.11
22:31

Само дето е малко спък казеина :D

22.07.11
23:04

Извара момчета извара колкото и да е гадна за някой от вас :) това е най -евтиното и хубаво решение

DE

23.07.11
00:04

Нищо лично,момчета,но само Крис загатна леко въпроса.Всеки тръгна да ми дава алтернативи! Спокойно знаем ги :D Просто исках да питам дали ако се комбинира суроватъчен + ядки (да речем) ще се забави усвояването.Но мерси все пак :)

Ще го забави няма как. Стомаха ще трябва да обработи ядките в подходяща смес и тогава ще изпразни стомаха. И понеже ядките са богати на мазнини, обработката ще е по-бавна.

DE

27.07.11
00:04

Благодаря ти ProxXx :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1