22.07.11
23:59
Здравейте на всички от форума.От една седмица започнах тренировки.Сега съм в началото и знам, че напредъка е голям и искам максимално да използвам този момент.Не ми се дават пари за добавки мисля да наблегна на храната.В момента съм 75кг искам да кача около 20кг маса може и корем не ми е проблем.Незнам нищо за храненето, бързи-бавни въглехидрати и т.н
В момента изпълнявам един хранителен режим за който съм сигурен, че е грешен нищо, че качвам кг.Моля ви посъветвайте ме кое да махна и какво да прибавя.Дневно на 5 пъти приемам:
6 вафли фокус
Пакет локум
90гр. кишу
700-900гр хляб
1кг кренвирш
200гр. майонеза
Благодаря ви предварително.
Това ще голяма спам тема,усещам как трола се прокрадва с мнение номер едно.
Тази тема с и е за триене.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 23.07.11 00:31.
23.07.11
01:20
Еми супер ти е хранителния режим, няма какво да се коригира. Спазвай го стриктно и ще качиш най-малко 20кг чиста мускулна маса за по-малко от 3 месеца :)
п.с. през ден може вместо кренвирши да вкарваш салам “Камчия”. Много е анаболен.
Мнението беше редактирано от Георги Владимиров на 23.07.11 01:21.
23.07.11
10:22
ПФф поредния човек който го мързи да чете :D Има дневници разгледай ги има теми статии как да си изградим режим за качване на кг. и т.н ти си ми сложил тука само некав джънк фууд и кво качваш вода и сланина супер си :) .Чети момче не чакай на готово.
казано от Филип Буцев на 23.07.11, 10:22:
ПФф поредния човек който го мързи да чете :D Има дневници разгледай ги има теми статии как да си изградим режим за качване на кг. и т.н ти си ми сложил тука само некав джънк фууд и кво качваш вода и сланина супер си :) .Чети момче не чакай на готово.
Don’t feed the troll.
23.07.11
13:26
Супер е режима!!! Съчетава новите суперхрани, тъпкани с витамини и минерали!
1. Вафлата - това откритие на съвременната наука. Протеиновото съдържание варира според сорта - обикновена, с лешников крем иии...разбира се, първенеца на аминокиселините - тункваната вафла!
2. Локум - ами да, вие как мислите нашите южни съседи ваят тези божествени форми?! В комбинация с баклава получавате пълна гама от минерали.
3. Майонеза - този чист протеин, дар от природата и истински приятел на билдъра, идеално съчетаващ се с топено сирене и сметана.
4. О, да - ето го и нашия победител сред храните - чудооо—моля вашите аплодисменти заа ... кренвиршъъъъъъът!!! Това гениално съчетание от протеини, въглехидрати и мазнини ще ви даде енергия за идеален старт на деня, особено комбиниран с бурканче лютеница и маргарин. На всичкото отгоре, приемайки го, не бихте нарушили и постите си. Не мислете повече, а грабнете първия вакуум-пакет с кренвирши под левче!
Вместо хляба и кашуто, бих ти препоръчала напитки за маса, които да включиш в менюто си:
- Боза
- Сокче BBB
- Степче
Продължавай в същия дух и скоро от теб ще излезе подобрена версия на комбинация от Херкулес, Попай и Годзила.
23.07.11
14:20
ЕЕЕ това беше много добро хахахахах
Мнението беше редактирано от Филип Буцев на 23.07.11 14:21.
23.07.11
14:57
Добре нахранихте ме.Ще заменя вафлите сутрин с някаква закуска.Локума спада към бързите въглехидрати ще го оставя преди тренировка и ще го редувам с шоколад.Ще изключа майонезата заради мазнините и ще прибавя варени картофи и ориз.Вместо кренвиршите ще приемам пилешко, а през зимния сезон свинско.Сега по-добре ли е?
Мнението беше редактирано от stasa angelov на 23.07.11 14:58.
23.07.11
15:04
казано от stasa angelov на 23.07.11, 14:57:
Добре нахранихте ме.Ще заменя вафлите сутрин с някаква закуска.Локума спада към бързите въглехидрати ще го оставя преди тренировка и ще го редувам с шоколад.Ще изключа майонезата заради мазнините и ще прибавя варени картофи и ориз.Вместо кренвиршите ще приемам пилешко, а през зимния сезон свинско.Сега по-добре ли е?
Много малко.
Тряя ти протеин преди тренировка не се яде бърз въглехидрат а бавен а след тренировка се яде бърз също така храната ти е 4/5 въглехидрати не очаквай да прогресираш ,прочети темата как да си изградим хранителен режим за качване на кг. След това влез в състав на храните и виж кой храни съдържат протеин кой въглехидрат после се разтърси за Гликемичен индекс на храните в интернет като прочетеш тези неща и си изградиш хранителен режим който прилича на нещо пиши в темата да видим дали е добре.
23.07.11
15:21
Закуска - 2 яйца +50гр. сирене + 50гр. кашкавал + чаша прясно мляко
Обяд - Хляб + чиния варени картофи и пилешко + чаша прясно мляко
16-17часа -Чиния варен ориз ще редувам с кишу.
След тренировка локум или шоколад
Вечеря - Хляб + пилешко + ориз и картофи
Понеже нямам протеин, а съм замислил едно събуждане през вечерта към 2-3 часа какво да приемам яйце или чаша мляко.
Мнението беше редактирано от stasa angelov на 23.07.11 15:23.
23.07.11
15:29
казано от stasa angelov на 23.07.11, 15:21:
Закуска - 2 яйца +50гр. сирене + 50гр. кашкавал + чаша прясно мляко
Обяд - Хляб + чиния варени картофи и пилешко + чаша прясно мляко
16-17часа -Чиния варен ориз ще редувам с кишу.
След тренировка локум или шоколад
Вечеря - Хляб + пилешко + ориз и картофи
Понеже нямам протеин, а съм замислил едно събуждане през вечерта към 2-3 часа какво да приемам яйце или чаша мляко.
Не знам дали изобщо си прочел и 1 от нещата който ти казах така да започна това хранене в 16-17 часа тряя да има протеин в него тоест месо или млечни продукти или яйца след тренировка към тея въглехидрати трябва да има протеин най-удачния вариант е 3 варени яйца после вечерята е ок и вместо да ставаш посред нощ яж 200гр извара точно преди лягане.
23.07.11
15:33
Добре благодаря ви.Заключвайте темата!