Кардио упражнения сутрин

03.06.05
10:34

Здравейте,

можете ли да ми посочите аналог на бягането сутрин? За жалост, няма кой да гледа сина ми, за да тичам в парка, който е на 5 мин. :x
Преди повече от година прекъснах тренировките в залата, но сега най- накрая започнах отново. Започнах да взимам фет-бърнър на Оптимум и Л- Карнитин, но след всичко прочетено из форумите, разбрах, че за изчистване на мазнини са най- ефективни, комбинирани с кардио.
Започнах да тренирам сутрин аеробиката на Синди Кроуфърд, но не мога да преценя дали тя може да замести бягането?
Другото, което ме интересува е как да си намаля мускулите на краката? Не знам как се наричат точно тези над коляното( лаик съм, естествено), но определено са като на футболист, което комбинирано с мазнините, натрупано от застоялия ми период е грозна гледка.
Това най- вероятно е станало, заради неправилна програма, но изборът на фитнес зали и треньори в провинцията не е кой знае какъв.
Благодаря ви предварително!

WO

03.06.05
10:43

[quote author=“mother”]Здравейте,

можете ли да ми посочите аналог на бягането сутрин?........ 
Започнах да тренирам сутрин аеробиката на Синди Кроуфърд, но не мога да преценя дали тя може да замести бягането?
Благодаря ви предварително!

идеята на кардиото е да е интензивно и постоянно, в домашни условия споменатото се постига много трудно..можеш да пробваш с аеробика в по-бързо темпо(повече подскоци и по-малко стречинг) незнам доколко ще може да замени бягането...като се замисля най-добрият вариант е да си вземеш един велоергометър за вкъщи и да заместваш бягането с него

за мускулите на краката: не вярвам да са ти като на футболист;) след като изчистиш мазнините, загледай ги пак и кажи какво мислиш за краката си

03.06.05
11:47

Здравей, mother, можеш да замениш бягането сутрин със скачането на въже или както беше казал някой да танцуваш на много бърза музика, можеш да подскачаш и без въже ако нямаш такова стига да поддържаш темпото.

03.06.05
12:40

Благодаря ви много.  Това за въженцето е супер!
За краката, естествено беше преувеличено, ама не си измислям. Ще видя кво ще стане след 20тина дни усилия...Просто, за да изглеждат добре, трябва върху тях да си е само кожата :wink:, а при мен не е така :cry:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1