Правилен ли е хранителният ми режим?

Значи най-после от 1 година тренировки реших да започна хранителен режим за покачване на мускулна маса.Спрял съм се на най-простия и икономичен вариянт,който не изисква много мислене и усилия.Реших да ям по 6 пъти на ден на малки порции.Таа хранителния ми режим е 500 грама месо и 400 грама ориз на ден + 1 салата домати и краставици(не мога без нея :Д)..1 седмица ям това,а след това 1 седмица риба с варени картофи и така ги редувам...+ всеки ден по 2 протеинови шейка на ОN Gold Standard…около 160 гр. протеин,350 гр. въгл....как ви се вижда?

Темата беше редактирана от Атанас Найденов на 22.07.11 21:43.

22.07.11
23:03

чакай сега да вида дали разбрах значи до сега си тренирал 1 година и не си се хранил правилно ама си пил добавки :D ,се тая добре си се насочил към това даже аз бих препоръчал ако имаш възможност това месо да е телешко и ориза да е кафяв също така добави овесени ядки извара и 1 кисело мляко можеш и плодове след като режима е за качване на ММ целта е да имаш 500калории излишък за да може тялото  ти да реагира по най-добрия начин и да качваш възможно най-чисто ;)

Ами, Филип ти е казал по-необходимото.

Защо вместо да ядеш цяла седмица само ориз, а после картофи, не ги ядеш заедно всеки ден. Е, ако имаш сили да ядеш по толкова ориз постоянно - давай. Гледай обаче да си купиш и витамини и минерали като добавка, за да избегнеш дефицита им поради еднообразие в храната.

И моля, научи се да използваш функцията “редакция на мнението”. Не е нужно да пускаш по 2-3 последователни мнения.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 24.07.11 13:20.

ок,мерси за помоща.А калориите на ден ми стават около 2300,а трябва да са с 1000 повече за да има излишък,какво да добавя към менюто???добре ли е например 1-2 кисели млека + 150 грама ядки(фъстъци или орехи)?

Мнението беше редактирано от Атанас Найденов на 24.07.11 13:49.

24.07.11
13:48

яйца

Мнението беше редактирано от Fallen на 24.07.11 13:49.

орехите са добро решение за добавяне на калории към дневния прием :)

Гипса даде добра идея с яйцата вече дали орехи или яйца зависи от това като теглиш чертата от долу колко протеин и колко мазнини ти излизат за деня :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 24.07.11 14:35.

Мерси много за помоща (: . иии последен въпрос...сега всичко ли е както трябва:

500 гр. ориз,500 гр. пилешко филе без кожа,5 твърдо сварени яйца,100гр. домати,100гр. краставици,2 плода (по избор):
Общо:
Протеини-200 гр.
Въглехидрати-400 гр.
Мазнини-70 гр.
Калории-3200
Това добре ли е за покачване на MM? И добре ли ще е да добавя 1-2 протеинови шейка ?

Давай, започвай да ядеш, пък според резултатите ще видиш дали нещо куца. Протеинов шейк след тренировка можеш да използваш. През останалото време ползвай месото и яйцата. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1