Какви добавки да вземам?

02.06.05
00:33

Значи 50 кг. съм и тренирам нещо като “ТаекУонДо” , тренирам по 2 часа на ден 3-4 дена в седмицата и доста се поизпотявам.Искам да попитам какво мога да вземам за енергия и нещо което да ми оформя релефа?Смисъл че не искам да качвам много килограми. Може , ама не прекалено много! Благодаря предварително.

02.06.05
19:03

Е никои ли не знае? :?:

02.06.05
19:20

ами за енергия... може Б12 и фолиева киселина :P и напидки с които да има таурин и пектин има една питбул маи е 1.10 и е добра не съм я пил но целия ми клас я пият кат вода :lol:

03.06.05
11:04

[quote author=“aide_na_kafe”]ами за енергия... може Б12 и фолиева киселина :P и напидки с които да има таурин и пектин има една питбул маи е 1.10 и е добра не съм я пил но целия ми клас я пият кат вода :lol:

Добре пич , мислиш ли си че разбрах нещо от това което каза? Какво е тфа Б12 ? Аз не искам да зимам забранени медикаменти , искам нещо протеини , аминокиселини или креатин , нещо от тоя сорт?

03.06.05
13:07

B12 е витамин с който ти нараства силата и имаш повече енергия.А според мен първо почни с протеини,и чак след тва креатин. :wink:

03.06.05
15:35

[quote author=“aide_na_kafe”]ами за енергия... може Б12 и фолиева киселина :P и напидки с които да има таурин и пектин има една питбул маи е 1.10 и е добра не съм я пил но целия ми клас я пият кат вода :lol:

Добре пич , мислиш ли си че разбрах нещо от това което каза? Какво е тфа Б12 ? Аз не искам да зимам забранени медикаменти , искам нещо протеини , аминокиселини или креатин , нещо от тоя сорт?[/quote

еее пич ти уби сичко детско в мен бе ! :evil:  как може да не знаеш какво е Б12 ?!? :P егати .... що никои не чете поне 50 % от инфото в саита и после да пита бе де** :evil:

и аз съм съгласен че първо с протеин и после с креатин и ако имаш пари и за глутамин ще ти доиде мн мн добре :D

04.06.05
01:31

Се едно ми казахте “купи си куче”, ама каква порода не казахте  :) . Е то има 1000 вида протеини - гейнъри , за мускули , за издържливост и тнт. Е какъв да земам , няма зна4ение от цената !

04.06.05
10:47

Купи си креатин. Дава добра енергия. Според мене ще си доволен. Пий по 5 г. сутрин и вечер (една чаена лъжичка с малък връх).

04.06.05
11:01

ми протеин.... кажи колко пари може да дадеш бе пич :P

[quote author=“Baga-tur”]Се едно ми казахте “купи си куче”, ама каква порода не казахте  :) . Е то има 1000 вида протеини - гейнъри , за мускули , за издържливост и тнт. Е какъв да земам , няма зна4ение от цената !

Какъв протеин? Протеинът ти да е суроватъчен. В форума има много теми. Ето основното:
- скъп и качествен Optimum Nutrition 100% WHEY - 53лв./909гр.
- евтин и с по-ниско качество, но също добър - Nutrim Pure WHEY 85% Pro - 27лв./1кг

Какъв креатин - монохидрат.
- Optimum Nutrition Creatine Powder 150g/20 lv.
- Nutrim Creatine Monohydrate 100g/12 lv.

Избери си по едно и почвай. Ако имаш други въпроси казвай, не се притеснявай.

05.06.05
09:42

[quote author=“manson”][quote author=“Baga-tur”]Се едно ми казахте “купи си куче”, ама каква порода не казахте  :) . Е то има 1000 вида протеини - гейнъри , за мускули , за издържливост и тнт. Е какъв да земам , няма зна4ение от цената !

Какъв протеин? Протеинът ти да е суроватъчен. В форума има много теми. Ето основното:
- евтин и с по-ниско качество, но също добър - Nutrim Pure WHEY 85% Pro - 27лв./1кг

Добре ,а ти прочете ли първия ми пост? Аз съм 50 кг и са ми казвали , че аминокиселините се земали за сваляне на мазнини ? А я кажи щом не ходя на фитнес ще има ли ефект от тия протеини и аминокиселини? Също така кажи и къде мога да ги намеря тия на Нутритион?

06.06.05
12:45

Е защо така никой не отговаря? :?

06.06.05
14:53

споко бе пич ако никои не се сети за теб ас ще ти драсна поне 4-5 реда :twisted: аминото не е за сваляне на мазнини ами за по лесно качване на маса но тва не малко кат ефект и повече за издръжливост :D а кат не ходиш на фитнес .... кажи тогава кво тренираш ? иначе не може да няма ефект ако е някои спорт дет се иска да мърдаш :P

07.06.05
22:45

[quote author=“aide_na_kafe”]споко бе пич ако никои не се сети за теб ас ще ти драсна поне 4-5 реда :twisted: аминото не е за сваляне на мазнини ами за по лесно качване на маса но тва не малко кат ефект и повече за издръжливост :D а кат не ходиш на фитнес .... кажи тогава кво тренираш ? иначе не може да няма ефект ако е някои спорт дет се иска да мърдаш :P

Еми в 1вия си пост съм написал какво тренирам , това е смесен тип боино изкуство , подобно на таекуондото тренирам по 2 часа 3-4 дена в седмицата и доста се изморавям , такак като се замисля май натоварвам всички мускулни групи. Правим много лицеви опори , набирания рядко ходя и на фитнес ! 170 см - 50 кг ?

M_

07.06.05
22:55

П.П тва Б12 колко струва и как се исползва ...  :roll:  ( извиняваи чи се отколявам от темата.. )

[quote author=“Baga-tur”][quote author=“manson”][quote author=“Baga-tur”]Се едно ми казахте “купи си куче”, ама каква порода не казахте  :) . Е то има 1000 вида протеини - гейнъри , за мускули , за издържливост и тнт. Е какъв да земам , няма зна4ение от цената !

Добре ,а ти прочете ли първия ми пост? Аз съм 50 кг и са ми казвали , че аминокиселините се земали за сваляне на мазнини ? А я кажи щом не ходя на фитнес ще има ли ефект от тия протеини и аминокиселини? Също така кажи и къде мога да ги намеря тия на Нутритион?

От амино не се сваля! Пък и къв релеф ще оформяш на 50кг?! Ако не ходиш на фитнес, вземаш протеин и амино ще надебелееш. Това е личното ми мнение. Но при положение, че тренираш нещо ефектът ще е положителен, а не отрицателен и може да качиш някое кило. Продукти на ОН можеш да намериш на Пиротска 12 в София.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1