22.04.10
14:41
Доста тънък момент е това май при този тип хранене. Аз лично приемам почти всичките си въглехидрати за деня точно след тренировка под формата на мед и банани... въглехидрати приемам и сутрин, след ставане. Интересно ми е дали такова покачване на инсулина след трен проваля идеята на ВМ-НВДто.
Интересно е да се отбележи, че съм имал неведнъж тренировки, след които вместо класическия прием на въглехидрати, съм изяждал по 5 цели яйца и при това усещам същото, да не кажа по-добро усещане за пълнота в мускулите през деня. Изобщо, необходимо ли е да мисля за бързото възстановяване на гликогена след тренировка при ВМ-НВД?
Присъединявам се с питане към темата: Ядките(и подобните) не са ли удачен избор в случая? Все пак съдържат от всичко. Аз след тренировка хапвам 1 банан,30-40 минути по-късно 100 ядки(или подобно) и след още 30-тина минути вече месо,кашкавал,масло,салатки.
Според мен ядките не са добра идея. Заложи на месо+зеленчук. Не е нужно да ядеш банани или мед и с това да си изчерпиш всички въглехидрати за деня. По-добре след тренировка храненето да е нормално като за ВМ НВХ, а не да си бъркаш режима с бързи въглехидрати.
15.07.11
18:28
10 сурови яйца + протеинова пудра+малко мед - взимаш тези 1000 калории и избухваш...