25.07.11
10:52
На 13г 155см и 56 кг .Искам да попитам :Когато бягам на стадиона дебело облечен какъв ще е ефектът?И ще има ли ефект ако ям само краставици и нещо друго за разнообразие?Искам да достигна 48-50 кг за седмиза ,две
25.07.11
10:57
тичане по стадиона дебело облечен - изтощение, дехидратация, претопляне, топлинен удар, смърт.
ако ядеш само краставици - изтощение, глад, смърт.
до къде ще стигнеш зависи от времето което ги правиш тия неща.
Виж сега ако бягаш дебело облечен само ще сваляш вода,а твоята цел е да валяш мазнини овен ако не тренираш нещо и не е готвиш за категория не разбирам защо да се мъчиш.Свалянето не е постига с глад,а с изключването на вредните храни от менюто ти като бързи закуски,сладки и газирано и залагаш на протеини,бягането е доста добро и ще има ефект ако си сериозен,това е,и гледай да сваляш бавно и да правиш коремни,за да не е отпуска кожата,успех.:)
25.07.11
11:02
+ Всичко това ще добавя да започнеш и фитнес или лостове, ако нямаш възможност за фитнес. Ефекта ще е още по-добър.
25.07.11
13:34
Скачане на въже около 10-15 мин, ще ти помогне при бягането, пък и е доста ефективно и след това бягане нормално облечен ( не като за северния полюс, а като за лято ) и ако правиш по някоя друга лицева опорка и коремна преса от време на време за две седмици е напълно постижимо да свалиш 5-6 килограма. Аз горе долу като бях на 13 за седмица и половина свалих 3.5-4кг само от скачане.
25.07.11
13:44
1. Не си давай крайни срокове - на всеки организъм му е необходимо различно време да започне да действа по различен начин.
2. Силови тренировки - мускулите изграждат “машина за изгаряне на мазнини”.
3. Кардио сутрин на гладно, леко облечен, така че да ти е приятно и комфортно. Спортът трябва да е удоволствие. Погрешно е да се смята, че щом ще се отслабва, значи ще започнат мъки, диети, глад, пот, жега, изтощение. Не. Търси приятния начин, такъв има.
4. Храненето - забрави за екстремни диети с минимален брой калории - тялото е в стрес, който го принуждава да складира всяка хапка под формата на запас, защото усеща, че не му се дава достатъчно и гледа да се застрахова, за да оцелее в бъдеще. Заложи на РБД, намалявайки количеството на въглехидратите с идването на вечерта. Разпредели храната на 5-6 приема. Спри рафинираните, пържените, подсладените, пресолените, полуготовите, оцветените, газираните и пълни с консерванти храни и напитки. Заложи на пълнозърнести изделия, варен кафяв ориз, бяло или червено нетлъсто месо (печено или варено), яйца, мляко и млечни продукти, варива, сурови плодове и зеленчуци, вода и чайове. Храни се редовно, на неголеми порции, за да зареждаш тялото си постоянно и метаболизмът ти да се забърза. Още веднъж - не допускай калорийният ти прием да пада под нормата.
5. Почивки - давай на организма си време за възстановяване, в противен случай всякакви тренировки са излишни. Тоест, не прави кардио и силова тренировка в един и същи ден, прави силовите поне през 1 ден. Давай си поне 1 ден, в който да почиваш.
казано от Дидо Aleksanrov на 25.07.11, 10:52:
На 13г 155см и 56 кг .Искам да попитам :Когато бягам на стадиона дебело облечен какъв ще е ефектът?И ще има ли ефект ако ям само краставици и нещо друго за разнообразие?Искам да достигна 48-50 кг за седмиза ,две
Ефект определено ще има, ще заприличаш на идиот и ще се чувстваш, като такъв. Да се облечеш дебело в тези жеги е меко казано идиотизъм. Дехидратацията е една от възможностите, които може да постигнеш, но да не забравяме и добрият стар топлинен удар - приятел на самоубиеца. Към краставиците може да добавиш и домат, направо за една салатка. Само внимавай да не преядеш и да ти стане тежко. :D
Младо момче си, ЧЕТИ! Прочети в сайта как се прави туй нещо отслабването по правилен начин. И наистина ли имаш нужда да отслабнеш? Не е ли по-добре да натрупаш малко мускули? ;)
25.07.11
21:16
Офф брато този сайт беше като злато за мен.Вземи изчети всички теми и статии те са за това.Като гледам какво си писал направо си личи че не знаеш нито 1% за фитнеса тогава ако имаш някой въпроси ги дай тука.Я си представи ако всички питаха като тебе като отговора си им е пред носа.Затова казвам ти сериозно започни да се самообучаваш.
послепис:Dimza брато направо си ме зарадва много с отговорa :D.Добре е да има малко настроение тук :D
26.07.11
12:07
Ходих на фитнес и чесно казано имаше ефект.Силата ми се увеличи и ръкцете ми заякнаха,но много хора ми казват че съм бил малък и спрях.Даже и наще това ми казваха!Трябва да се науча да се набира,но не мога!ТЕЖА :D
26.07.11
12:14
казано от Miss Fight на 25.07.11, 13:44:
1. Не си давай крайни срокове - на всеки организъм му е необходимо различно време да започне да действа по различен начин.
2. Силови тренировки - мускулите изграждат “машина за изгаряне на мазнини”.
3. Кардио сутрин на гладно, леко облечен, така че да ти е приятно и комфортно. Спортът трябва да е удоволствие. Погрешно е да се смята, че щом ще се отслабва, значи ще започнат мъки, диети, глад, пот, жега, изтощение. Не. Търси приятния начин, такъв има.
4. Храненето - забрави за екстремни диети с минимален брой калории - тялото е в стрес, който го принуждава да складира всяка хапка под формата на запас, защото усеща, че не му се дава достатъчно и гледа да се застрахова, за да оцелее в бъдеще. Заложи на РБД, намалявайки количеството на въглехидратите с идването на вечерта. Разпредели храната на 5-6 приема. Спри рафинираните, пържените, подсладените, пресолените, полуготовите, оцветените, газираните и пълни с консерванти храни и напитки. Заложи на пълнозърнести изделия, варен кафяв ориз, бяло или червено нетлъсто месо (печено или варено), яйца, мляко и млечни продукти, варива, сурови плодове и зеленчуци, вода и чайове. Храни се редовно, на неголеми порции, за да зареждаш тялото си постоянно и метаболизмът ти да се забърза. Още веднъж - не допускай калорийният ти прием да пада под нормата.
5. Почивки - давай на организма си време за възстановяване, в противен случай всякакви тренировки са излишни. Тоест, не прави кардио и силова тренировка в един и същи ден, прави силовите поне през 1 ден. Давай си поне 1 ден, в който да почиваш.
Имам проблеми със ръцете и не бива да ги тренирам.Коремни преси стават ли за тренировка?+час,два на стадиона?И със караставиците добавям пъпеш и диня(не в малко количество).А за първото ми съобщение за дебелото облекло на стадиона БЕШЕ ВЪПРОС!
Ти като дръпнеш след година-две с още 20 сантиметра на батерии ли ще го караш с тези 50 кила? Набиранията не се учат, трябва да имаш сила, а сила нямаш, защото слушаш другите, които ти казват, че си малък, за да тренираш. Ходил съм в залата с баща ми още като бях на 9-10 години, не виждам да имам някакви проблеми сега, дори ми е било от полза, като се запалих по фитнеса, години след това.
Мнението беше редактирано от Гордан на 26.07.11 15:48.