Горене на мазнини?

25.07.11
15:42

На 15год. съм 1.80 и тежа 66 кг.Търся начин по който да изгоря мазнините в рамките на 1-2 месеца.Имам 4 см. мазнини по корема.
Имам на разположение фитнес зала.
С какво бихте ми предложили  да се заема?

25.07.11
15:50

Тренирай 3 пъти седмично с програма за начинаещи като за начало.

25.07.11
15:52

Понеделник: Тренировъчен план
  Вторник: Почивка
  Сряда: Тренировъчен план В
  Четвъртък: Почивка
  Петък: Тренировъчен план А
  Събота: Тренировъчен план
  Неделя: почивка

Тренировъчен план А

1. 5 минути бързо ходене по наклон
  Придърпване на вертикален скрипец с раменен подхват - 4 серии х 15 повторения
  Избутване на машина за гръдни мускули - 4 серии х 15 повторения
  Придърпване на долен скрипец с широк надхват - 3 серии х 15 повторения
  Пек-дек - 3 серии х 15-20 повторения
  Железен кръст - 3 серии х 15-20 повторения
  Глутеус Мост - 4 серии х 30-40 повторения
  Глутеус Машина - 3 серии х 20-35 повторения за всеки крак
  30 мин. бързо ходене на пътека по наклон при мониторинг на пулса с 65% от максимално допустимата пулсова честота. Ако се интересувате коя кардио дейност е подходяща за Вас, прочетете повече за кардио тренировката.

Последователност:
1; 2+3; 4+5+6; 7+8; 9.

Препоръки:
Почивайте по 30 секунди между упражненията в двусет или трисет, по минута между две кръга в рамките на един двусет/трисет и по минута и половина между два двусета.
Тренировъчен план В

5 минути загрявка на елиптикал машина
  Тренажор за коремни мускули тип “колене-лакти” - 3 серии х 25-35 повторения
  Тренажор за дълги гръбни мускули (гръбна преса) - 3 серии х 20-25 повторения
  Трицепсово разгъване на машина - 3 серии х 15 повторения
  Бицепсово сгъване на скрипец - 3 серии х 15 повторения
  Лег-преса - 4 серии х 30-40 повторения
  Разтваряне на Абдуктор машина с акцент върху бедрата - 2 серии х 30-45 повторения
  Затваряне на бедра на Аддуктор машина - 2 серии х 30-45 повторения
  Бедрено сгъване - 3 серии х 30-40 повторения
  От 30 до 40 мин. каране на елиптикал машина при мониторинг на пулса с 65% от максимално допустимата пулсова честота.

Например тази????

25.07.11
16:15

От към тренировка добре , “entwickler” те е насочил идеално , но само с тренировка няма да стане , можеш ли да споделиш как си от към страна на храна? :)

25.07.11
16:25

3 пъти на ден.Не закусам(просто се събуждам в 12 часа на обяд и затова :D)
Обяд(на обяд не обръщам внимание на какво ям като изключим че не ям пържено), следобяд нещо колкото да имам бърз метаболизъм и вечеря(гледам да ям омлети за вечеря).Не ям сладко, пия доста газирано.

Мнението беше редактирано от Antonii Georgiew на 25.07.11 16:31.

25.07.11
16:51

Значи наблегни на месото , яйцата (най-вече белтъци) , млека , сирене , извара , зеленчуци  ... Чистенето ти няма да е фрапанто защотото не си 100кг и да искаш да станеш 70 80 на бързо , просто наблегни на тези храни с тази тренировка , яж повече белтъчини и гледай да присъстват във всяко хранене , яж на често по малко ... няма смисъл изведнъж да се хвърляш на зверски режими и т.н защото си на 15 и има още доста време  и избягвай газираното (максимум ако ти се пие кола-лайт , въпреки , че и тя не е за препоръчване) .

25.07.11
16:55

П.с. забравих да ти кажа , че като станеш когато и да е като не ядеш , по-този начин объркваш организма и той започва да работи още по-бавно ( не задейства метаболизма към по-бързо) , за това гледай да хапнеш нещо , ако ще 2 яйца или 50г овесени ядки :)

25.07.11
17:41

Прочете темата за НВД или си избери друга диета за понижаване на тегло. Включи тренировка с тежести и 3-4 пъти кардио седмично. С НВД и кардио за тази седмица от 110 килограма станах 108,2.

25.07.11
18:29

Въпрос: За Тренировъчен план А

30 мин. бързо ходене на пътека
  Глутеус Мост - 4 серии х 30-40 повторения
  Глутеус Машина - 3 серии х 20-35 повторения за всеки крак

Тези 2 упражнения с какво бих могъл да заменя, също така 30мин бързо ходене ще мога ли да го сменя с бягане просто?
От разглеждане тук-там разбрах, че тази програма се комбинира и с още една наша?(мога ли да я комбинирам с програма за корем/същите дни в седмицата и също може да се каже че е за горене на мазнини?/ или е по подходящо след като съм си направил програмата първата за горене да направя и упражнения за гръб,бицепс 1 ден и гърди трицепс втория ден?)

Колеги, моля, малко по-задълбочено. Някой да мярна:

На 15год. съм 1.80 и тежа 66 кг

Да се мъчиш да чистиш мазнини от теб ще е най-голямата грешка, която можеш да направиш. Ориентирай се към покачване на активното тегло.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1