Интеграционни турнири по канадска борба за хора с увреждания

Интегационните турнири по канадска борба “Воля за победа” ще се проведат в следните местоположения и дати:

I. ВОЛЯ ЗА ПОБЕДА – с.Поликраище – петък 22 юли 2011 г.
II. ВОЛЯ ЗА ПОБЕДА – гр.Пловдив – петък 29 юли 2011 г.

Още две състезания са в очакване на решение...

————————————-
Воля за победа - 22 юли 2011 год., с.Поликраище - КАРТИНА - ЦЪК

Категории:
Мъже -80kg, лява ръка / дясна ръка
Мъже +80kg, лява ръка / дясна ръка
Жени -65kg, лява ръка / дясна ръка
Жени +65kg, лява ръка / дясна ръка
————————————-

Български сайт за канадска борба...

Темата беше редактирана от Мартин Николов на 14.07.11 12:24.

28.07.11
21:17

Абсолютно против тези турнири съм ! Интеграцията( рекламата на спонсорите ) се прави по друг начин, не с цената на счупени ръце и провалени очаквания. Пред мен на турнир от Тази серия мъж с паркинсон на едната ръка успя да счупи другата си ! ЕВАЛА на организаторите, ЕВАЛА на съдиите ! За състезания в този спорт са нужни ПОЗНАНИЯ и ОПИТ, какъвто никой от участниците НЕ притежава !

За съжаление реално по-малко от 10% от хората (състезателите в тези турнири) имат представа, за какво иде реч. Прав си за фрактурите и контузиите, но пък аз смятам, че всеки от тях отива с усмивка и повечето се връщат с усмивка, което пак е важно.

28.07.11
22:29

Хубаво е да се забавлява човек, но това ми се струва прекално рисково. За мен една контузия значи прекалено много, от страна на спортуващ, постоянно развиващ се човек. Не знам как го приемат те, вероятно не им прави особено впечатление ако са слепи.. или в инвалидни колички или бавноразвиващи се.. ( надявам се усещаш иронията ) защото точно такива с повечето. Пристрастен съм и в изказването си, разбира се, претърпявал съм контузии заради канадската и по време на състезания и по време на тренировки и честно да ти кажа.. не си струва. Да си на най-високото стъпало е хубаво, но задоволството е моментно. Казвам ДА на състезанията между добре подготвени, класови играчи.. но това не мога да го приема.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1