една такава умора

25.05.04
23:56

прави ми впечатление, че последните дни изпитвам една особена умора, много особена, не е като да си копал цял ден и да си уморен, ами друга по константна умора, лека една...

и понеже от средата на март до сега ходя всеки ден по от 1 час в началото до 2,5 чаас сега  в зала, без да преаклявам особено с тежестите, си мисля дали не е дошъл оня момент, за който все чета , че трябва от време на време да се прави от 1 ден почивка

сега и с тая умора като си вляза в залата всичко си правя...но

трябва да мине повече време докато съвсем добре тълкувам сигналите на тялото, вие какво мислите за тая умора?

притеснявам се да не взема да напълнея ако спра посещенията, аз и без това почти не ям, така, че не мога да намаля храната за да избегна този ефект...

Пълнеенето ще дойде от храната, не от спирането на тренировките. Задължително е да се почива на определени периоди от време по седмица - две (за почивам два месеца). Винаги трябва да му се поотпусне края, за да не превърташ.

26.05.04
01:38

ммм, почиваш по една-две седмци на всеки 2 месеца? или поне така аз разбрах...а иначе си тренираш всеки ден?

26.05.04
01:48

До скоро (до преди две години :wink: ) не бях привърженик на периодичните почивки, но като направих първата такава, разбрах че са безценни! Оттогава тренирам два месеца редовно и правя двуседмична почивка! Определено се чувствам доста по-добре! Малко са неприятни първите една две тренировки след почивката, но после всичко си идва на мястото!

26.05.04
09:05

аха, мерси за отговорите , явно и на мен ми е ошло времето, макар, че това са ми първите два и половина тренировъчни месеца, явно тялото си иска лентяйство или презарежане и ще му го дам, но мисля да опитам с един ден, т.е един ден почивка, все пак не тренирам от 2 одини, дано има ефект

все пак , за тия 2-3 месеца ми направи впечатление, едно бивше гадже , с което се виждаме чат-пат има навика да нахлува в живота  ми и да ме отвлича за известно време, така се получи, че един ден пропуснах и да другия не само че пращях от сила ами можех да остана в залата чаове и да не съм изразходила енергията и сега предполагам ефекта ще е подобен

Аз правя друго - на 8-9 месеца тренировки почивам 1-2 месеца, което се пада лятото и тогава плуване, плаж, море ала бала... :)

Есента като влезна пак да тренирам раста все едно не съм пипал тежести никога през живота си.

27.05.04
02:03

май и аз като теб ще направя, днес се самозаплаших, че ще почина един ден, но въпреки това си имах едно наум и суртинта като излизах си гепнах и екипа, уж така , ще го оставя на работа, после тръгвайки от работа пак си го взех и докато мислех дали направо да отида на втората работа или да мина през залата просто се засилих на там и направо полудях, адски се учудих от себе си от доста време не дръзвам да мина границите на някои тежести, на пек-дек все не успявам добе с 25 кг, а тоя път ги идуха, на скрипеца също, а за краката тов с тежестите го обънах на кардио.. с много повторения , но тои път и доста по бързо, дали е просто мобилизация на организма не знам, но явно има да почакам до почивка

и друго си мисля, чела бях, че ако се задържи тегло или модел на живот за 3-6 мсеца, организма го възприема като постоянен и се стреми да го поддържа, а така аз моя го стреснах преди 2-3 месеца с нов стил на живот и сега ако го вкарам пак в стрес(като спра) , много ще му дойде....

ВН

27.05.04
03:31

Ще ти е още по-лесно да изградиш модела! Тялото ти решава - аха да се отпусне и ти пак го стягаш. Този процес е връща тялото в правия път, а това ти носи по-добра система за саморегулация на организма.

27.05.04
07:44

ха, виж това е съвсем нова(за мен) идея, за която трябва доста да почета, да изровя инфо и да се захвана с попиване и анализ

ЗАЩОТО ИНФОРМАЦИЯТА СЕ ОЧЕРТАВА  ЕДИН  БЕЗУСЛОВНО  БЕЗЦЕНЕНИТЕ РЕУРСИ

не може да правиш нещо без да знаеш защо го правиш

е може ама не е в стила ми ( не е въпрос на недоверие, просто ми даваш кука , за която да се хвана) :twisted:  :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1