27.07.11
23:55
‘Здравейте ,в период на качване на килограми съм. Използвам следните добавки:Гейнер-Scitec-Jumbo(дават да се пие по 2 дози а една доза е 4 лъжички)Креатинова матрица Green Mag(дават да се пие по1 доза преди или след тренировка) и Gaspari-Amino 8000(Дават да се пият на ден по 8 хапа разделени на 2 пъти) Та по същесттво, денят ми протича по следния начин по часове :9:00-овесени ядки с мляко и малко мед.10:50-аминокисиллини 4 хапа,след 10 минути-2 лъжички гейнер.13:30-обяд(риба или месо с гарнитура картофи).16:00-2 лъжики гейнер.18:00-4 хапа амино и след 10 минути 1 доза креатин и тренировка.След тренировка 4 хапа амино и след 10 минути 1 доза креатин и 2 лъжички гейнер.19:30-хранене(някакво месо) 11:30-вечеря пак месо или нещо бобено. Програмата по която тренирам е следната:понеделник-гърди,вторник ръце,сряда почивка,четвъртък-гръб,петък-крака и рамо.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 28.07.11 10:56.
28.07.11
10:53
И аз преди бях като теб...залагах повече на добавки без да гледам хранителен и трен. режим...според мен първо си оправи храната и тренировките и тогава се почни с добавки.
28.07.11
10:59
Моля да го приемеш като препоръка, не като опит за заяждане - ползването на абзаци при писането значително увеличава желанието на четящите да отговорят.
28.07.11
10:59
това са неща,които ми станаха ясни преди 1 седмица :D но вече знам кое е правилно и кое е важно.По моето скромно мнение първо виж тази тема http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49742
изчисли си КБ и добави между 300 и 500 калории калориен излишък,виж колко белтъчини и въгл. да приемаш за 1 ден,състави си меню, a след това може да погледнеш някоя трен.програма тук не съм спец,но знам че ръцете трябва да ги тренираш последни и трябва да започнеш седмицата с големите мускулни групи(гръб,гърди,крака).
И според мен напълно излишно е да се хвърлят пари за гейнъри,като за по-малко пари може да си вземеш по-качествени въглехидрати,например ориз,картофи...просто за мен е излишно,това е поука,която си направих след 1 година хвърляне на луди пари за протеини и гейнъри.
Мнението беше редактирано от Атанас Найденов на 28.07.11 11:02.
28.07.11
11:00
Добре е хранителния режим има 2 хранения който се заместват от гейнера само приема на аминокиселините не ми харесва направи ги 4 преди и 4 след тренировка гейнера добре си го сложил след тренировка за възстановяване :)
28.07.11
11:33
Така не става. Засили храненето. Още от първите месеци си почнал с добавките! Защо не спомена, че тренираш от 8 месеца и, като гледам с прекъсвания? Това, което си замислил, не мисля, че ще стане!
п.п. И с тая програма от 4 пъти седмично на тренировка - как си я представяш тази работа с качването?
И в предните теми, които пуска за хранителни добавки ти обясних, че без ядене не стават нещата, а трябва и четене по въпроса! Тръгнал си с трици маймуни да хващаш. Писнало ми е да повтарям, че не си ли оправите тренировките, с каквото и да се натъпчете - ще си останете същите!
Мнението беше редактирано от head_hunter на 28.07.11 11:37.
28.07.11
11:52
head_hunter май обърка човекът,който е пуснал темата с мен...
28.07.11
14:40
казано от Атанас Найденов на 28.07.11, 11:52:
head_hunter май обърка човекът,който е пуснал темата с мен...
Определено не съм въпреки, че и двамата допускате едни и същи грешки.
28.07.11
14:49
Добре,а по колко пъти да тренирам седмично и как?????
28.07.11
14:59
казано от hristo hristov на 28.07.11, 14:49:
Добре,а по колко пъти да тренирам седмично и как?????
http://www.bb-team.org/fitness/workouts
Тук погледна ли? Гледай за “начинаещи”, защото така, както виждам аз нещата си в тази графа.
Виж си и храненето, защото то е една от основите за въстановяването.
Грешките ти до момента след изчитане на всичките ти мнения:
- тренировъчен режим: не е съобразен с нивото ти
- хранителен режим: при този тренировъчен режим е недостатъчно, най-вероятно с точен калориен прием или отрицателен.
- хранителни добавки: има статия за използването на хранителни добавки от новаци, а ти си се хвърлил в дълбокото, без да можеш да плуваш /образно казано/.
Съвет: Изчистваш хранителния и тренировъчния режим /и за двете има прекалено много инфо във форума и достатъчно статии/. Хранителния режим гледаш да ти е с положителен калориен прием /т.е. като за начало малко над дневните ти нужди/. За тренировъчния режим съм ти казал по-горе. Трябва да сведеш вредни навици, като алкохол и цигари до минимума, а препоръчвам да се преустановят напълно /в случай, че ги има/ и достатъчно сън. Хранителни добавки - след като си прочел статиите за хранителни добавки при новаци и си направил приличен хранителен режим - може да си вземеш витамини /съобразени с нивото ти/, протеин /евентуално да запълниш някоя дупка в хранителния режим/ и рибено масло. За момента друго не ти трябва или поне аз с моя скромен опит, така виждам нещата.