Упражнения за лицето

03.06.05
21:32

Здравеите на всички. Преди 3 месеца си изготвих хранителен режим и от тогава го спазвам, ходя на фитнес и правя упражнения вкъщи. Така свалих няколко килограмчета и съвсем още малко ми остана до идеалното тегло. Но по наследство имам по-големи бузки. Та искам да питам някой знае ли някакви упражнения за лицето, които могат да ми помогнат да посмаля малко бузките си?

03.06.05
21:47

малко ще ти е трудно само от бузите да свалиш! По принцип се сваля от цялото тяло! Същото е като: “да сваля от корема или дупето”, сваля се цялостно! Диета (тя е най-важна от всичко, въпреки че в крайности не обичам да говоря)! НВД предполагам, тренировки в залата и кардио упражнения! Кажи някакви данни и мерки и колко искаш да свалиш до “идеалното тегло”!

03.06.05
21:49

Мисля че няма такова нещо, но бузките ти ще се смалят когато намалее общия процент мазнини по тялото.

03.06.05
22:02

Ами в момента съм 163 52 килограма. Искам да стана около 49-50 кг. Талията ми 64 см(целта ми около 60 см да стане), ханш - 91см(цел - 90см), гръдна обиколка - 92(цел - възможно най-малко сваляне от тази област поради обясними причини :П). Ами аз не съм точно на НВД, защото въглехидратите ми са около 30%, а мисля че така ми е добре. Не искам да намалям въглехидратите на 20%. Калориите ми са около 1600 -1800 Вече ходя на фитнес и правя упражнения вкъщи.

X_

03.06.05
22:10

nSeal

но бузките ти ще се смалят когато намалее общия процент мазнини по тялото.

това е правилният отговор на твоят въпрос.

03.06.05
22:16

[quote author=“x_man”]nSeal

но бузките ти ще се смалят когато намалее общия процент мазнини по тялото.

това е правилният отговор на твоят въпрос.

За съжаление и от гръдната обиколка ще спаднат размерите защото гърдите са мастни образувания, така че имаш избор: или големи гърди или големи бузки! Неприятно, но факт! Не може да се избегне!

03.06.05
22:18

може със силикон  :D :D :D :D :D :D :D

03.06.05
22:27

Учителят на джедайте е прав:)) Но мисля че бузките изчезват по-бързо от гърдите, a и по-добре големи гърди и големи бузки отколкото малки бузки и малки гърди :P

03.06.05
22:29

[quote author=“nSeal”]Учителят на джедайте е прав:)) Но мисля че бузките изчезват по-бързо от гърдите, a и по-добре големи гърди и големи бузки отколкото малки бузки и малки гърди :P

прав си! значи трябва да уцелиш границата!

BO

03.06.05
22:53

[quote author=“nSeal”]Учителят на джедайте е прав:)) Но мисля че бузките изчезват по-бързо от гърдите, a и по-добре големи гърди и големи бузки отколкото малки бузки и малки гърди :P

Малки бузки и малки гърди, аз примерно предпочитам, защото щом горните бузки са малки, тогава и долните две бъдат ще малки!  :wink:

И нека силата бъде с вас!

03.06.05
22:57

Май се отклоняваме вече от темата:)

03.06.05
23:02

възможно е бузите като форма да са ген,познавам доста слаби  момичета и момчета с “бузки за щипкане”

иначе при отслабване,отслабва първо лицето и е нормално да спаднат бузките

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1