Много странен проблем

NI

29.07.11
10:47

Имам изключително странен проблем
В момента съм на НВД и пия елкарнитин, протеин и бцаа. Правя мощно кардио което включва най-различни ритници и тупаници и за десерт 10повторения на 10коремни упражнения=100 повторения общо.Вчера забелязах че паласките ми отдясно са далеч по-малко от тези на лявата страна на тялото ми. Шокирах се много, мислех си че нещо си въобразявам но днес се погледнах в огледалото (с друго огледало, както при фризьорката) и установих че опасенията ми са напълно реални..мазнини от лявата странично-задна част на тялото ми са много повече отколкото отдясно.На какво се дължи това? Какво да правя за да се оправя моля Ви ПОМОЩ! Напълно депресирах вече.. ;(

ген.

MF

29.07.11
12:37

Ми и ген да е, какво ти  пука - нали целта е да сваляш?! - За какво ти е да са ти равномерно разпределени като ще се отърваваш от тях?

NI

29.07.11
13:02

ама все едно отляво нищо не съм свалил а отдясно е готино и ми се иска и от двете страни да е така а не да съм като някой лош герой от филмите - половината лице нормално другата половина изгоряло. мн е кофти така и плача ;(

МЙ

29.07.11
13:27

:D Споко бе човек и аз съм така и повечето хора.Просто искаш идеална симетрия ама няма как.Половината тяло винаги се разминава в размера(има хора с идеален баланс но за съжаление ние не сме от тях) Не спирай да тренираш :D

MF

29.07.11
16:09

Продължавай да тренираш, целта ти по-добре да не е идеална фигура, а идеално усещане, хармония със себе си. Спортът като цяло доставя удоволствие, снижава нивата на стреса, подобрява настроението и тонуса, възползвай се от тези му качества и не си давай невъзможни цели - не си длъжен да изглеждаш по какъвто и да е начин, само защото някой изглежда така или пък на някого точно този вид му харесва. Винаги ще има по-добри и по-лоши от теб, но никога няма да има някой като теб!

NI

29.07.11
16:24

Доста мотивиращо и окуражително, благодаря ти :)

29.07.11
18:58

Спокойно Sashko , колегите по-горе ти казаха много правилно , със времето и постоянство всичко се постига аз пък имам разлика във ръцете близо около 1-1.5см и разлика във бицепс и трицепс на двете , но няма нищо фатално , просто наистина си е ген ... ти се старай да си постигаш целите , а нещата ще се оправят и ще получиш нужната симетрия ;)

29.07.11
22:34

Аз съм силно впечатлен от историята ти и искам да видя снимки, понеже имам известни съмнения, че малко си внушаваш прекалено силно нещата - не се и съмнявам, че едната ти страна е по-напред от другата (при абсолютно всички е така), но така както го изкарваш .. де да знам, дай някоя снимка.

Иначе, факт е - щом ще ги махаш всичките, няма значение в какъв ред ще се махнат :D Продължавай да работиш и това е (y)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1