Въпрос за Ecdy Steel

27.07.11
21:00

Здравейте на всички!Искам да ви попитам...,че много се колебая..,разполагам с близо 40 капсули Ecdy Steel(Explode)!Ще започна с това..,че съм на 18 ГОДИНИ !Питам ви дали е добре да го приемам или ще ми навреди доста на хормоните!Има анаболен ефект..,но има и трибулус терестис...,което малко ме притеснява..,тъй като съм на 18 години... и не ми е нужен!Кажете си мнението!Благодаря !
Ето го и продукта :  http://www.megazob.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/Ecdy_Steel_4d583e171c3d7.jpg

KE

28.07.11
22:29

Екдистийла не може да ти навреди. Съмнение е, че и ще ти помогне дори (по принцип при суплементи/медикаменти, които са ‘’нож с две остриета’‘..при тях помощта идва първа, а лошите последствия след това), но Екдистийл не е от тези суплементи.
Може да има ефект, но самостоятелно няма да стане. Може да се каже, че няма да ти окаже силно влияние, защото хормоните са ти предостатъчно сега, но да се каже, че не може да ти помогне е грешно. Би ти помогнало, но не чак толкова, че да го усетиш добре.
Пий го, но и добави нещо с него, че само Екди-то няма да направи кой знае какво.

KE

28.07.11
22:29

Добави протеин, креатин, глутамин.
И особеноста на Екди-то е, че трябва МНОГО протеин да се взима с него за да работи.

Мнението беше редактирано от Kubrat Emilov на 28.07.11 22:32.

28.07.11
23:06

Е това е сега качествен отговор!Благодаря за което!Ами виж приятел..,аз масата съм я качвал само с правилно хранене и почивка и повярвай...,постигал съм страшни резултати!Дори хора които се занимават от много години с бодибилдинг  ме питат и в залите какво съм взимал...,тъй,че ако го вкарам в ВВД..,би трябвало да има самостоятелно някъв ефект!Аз сега чакам да ми дойде прашеца и ще го бъркам с мед и него ще вкарам :)!Но като каза,че Екди действа в комбинация с протеин..,какво имаш в предвид протеин..,като добавка ли ?

29.07.11
00:10

Абсолютно(подчертавам) нищичко няма да усетиш... концентрацията на екдистерон в този продукт е смешна.

HE

29.07.11
09:06

казано от Kubrat Emilov на 28.07.11, 22:29:

Екдистийла не може да ти навреди. Съмнение е, че и ще ти помогне дори (по принцип при суплементи/медикаменти, които са ‘’нож с две остриета’‘..при тях помощта идва първа, а лошите последствия след това), но Екдистийл не е от тези суплементи.
Може да има ефект, но самостоятелно няма да стане. Може да се каже, че няма да ти окаже силно влияние, защото хормоните са ти предостатъчно сега, но да се каже, че не може да ти помогне е грешно. Би ти помогнало, но не чак толкова, че да го усетиш добре.
Пий го, но и добави нещо с него, че само Екди-то няма да направи кой знае какво.

Искаш ли да се обосновеш, а не да говориш така на изуст? С какво точно ще му помогне хормоно-стимулираща добавка при неговите години и хормоналните нива?

казано от Андриан К на 29.07.11, 00:10:

Абсолютно(подчертавам) нищичко няма да усетиш... концентрацията на екдистерон в този продукт е смешна.

Съгласен. Дози далече от съобщаваните за работещи при този иначе много спорен продукт.

29.07.11
10:29

Може да не ми помогне..,кой знай колко...,но пак ще ми е от полза!Не съм давал пари за него..,защо да не го употреба?И “head hunter” има ли вероятност да ми обърка хормоните ?

KE

29.07.11
13:35

казано от NoMercy на 28.07.11, 23:06:

Е това е сега качествен отговор!Благодаря за което!Ами виж приятел..,аз масата съм я качвал само с правилно хранене и почивка и повярвай...,постигал съм страшни резултати!Дори хора които се занимават от много години с бодибилдинг  ме питат и в залите какво съм взимал...,тъй,че ако го вкарам в ВВД..,би трябвало да има самостоятелно някъв ефект!Аз сега чакам да ми дойде прашеца и ще го бъркам с мед и него ще вкарам :)!Но като каза,че Екди действа в комбинация с протеин..,какво имаш в предвид протеин..,като добавка ли ?

И като добавка и като хранене.

KE

29.07.11
13:35

Не можеш да подчертаеш, че нищо няма да усети, след като имаме наличен факт, че всеки е индивидуален. И пак казвам, така или иначе...Екди-то самостоятелно няма да го бъде.

KE

29.07.11
13:40

казано от head_hunter на 29.07.11, 09:06:

казано от Kubrat Emilov на 28.07.11, 22:29:

Искаш ли да се обосновеш, а не да говориш така на изуст? С какво точно ще му помогне хормоно-стимулираща добавка при неговите години и хормоналните нива?

Съгласен. Дози далече от съобщаваните за работещи при този иначе много спорен продукт.

Не говоря на изуст. Аз съм на 18 години и съм минал два тримесечни цикъла с месец пауза между тях, един след един...с Екдистийл. На такава база не бих казал, че говоря на изуст.
Прочети отново поста ми. Казах, че няма да му помогне кой знае колко...в момента той има предостатъчна секреция на нужните хормони, НО това не означава, че един продукт като Екдистийл няма да му помогне, колкото и нищожна да е тази помощ.
Ти би ли твърдял, че дори един индивид между 15 и 19 години, който е в пика на хормоните си, не може дори и в незначително ниво да стимулира допълнително производство? Ако би... аз пък бих казал, че това е абсолютна глупост.

KE

29.07.11
13:41

казано от NoMercy на 29.07.11, 10:29:

Може да не ми помогне..,кой знай колко...,но пак ще ми е от полза!Не съм давал пари за него..,защо да не го употреба?И “head hunter” има ли вероятност да ми обърка хормоните ?

Няма абсолютно никаква вероятност да ти обърка хормоните.

KE

29.07.11
14:05

Със сигурност мога да кажа, че Екдистийл е един от най-слабите продукти (да не кажа и най-слабият), който съм ползвал, но бях купил всичко предварително. Но не бих казал, че не работи...работи си, но не толкова задоволително...минимално.

П.С: Ако ти излязат пъпки...не се учудвай. Ако не ти излязат, то ти имаш повече късмет от мен (и не само).

29.07.11
20:58

Благодаря ти наистина много братле!Но нали ти казвам.,аз не съм разчитал на добавки...,и не очаквам някви кой.,знай кви резултати!Просто да ми е в помощ...,да не е без хич :) !Пъпките къде ти излезнаха братле..,по цялото тяло ???

HE

29.07.11
20:59

казано от NoMercy на 29.07.11, 10:29:

Според мен няма, но тази DHEA, която си споменал - ми това си е прохормон и се препоръчва за използване след 35 г., когато нивата в организма започнат да намаляват ;) Фирмата е Българска, дозировката нищожна - ефект няма да има от където и да го гледаш и върху, каквото и да било ;) Поста ми беше провокиран от младежа, който не знае за използването на бутона “редактирай” и правилото на форума за поредните постове, та очаквах отговор тип “аз съм го пил и на мен нищо ми няма” и за това зададох въпроса си по този начин :D Казах ти това, което ме накара да се позамисля е DHEA-та. Принципа на подобни добавки, като трибулуса и Ecdy Steel е да карат тялото да секретира хормони, но на твоята възраст, когато тялото произвежда на максимални обороти - къде повече? Грешката ти според мен е, че търсиш сила и издръжливост на неподходящото място, ако това търсиш от тези продукти, защото хич не ми се ще да повярвам, че си се вързал на това за “неимоверното увеличаване на мускулната маса”. Има една много хубава тема за Ecdy Steel, където се бяха включили много по-голями капачитети в тази област от мен и ако я намериш - ще ти е от полза. Ако я намеря преди теб - ще си едитна поста с линк към нея.

edit: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/34252 - това е темата.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 29.07.11 21:06.

29.07.11
21:43

Да..,тази тема я прочетох преди да пусна тази моята тема!Но виж..,аз една година тренирам само за сила,експлозивност и силова издръжливост...,ПРИ КВАЛИФИЦИРАН ТРЕНЬОР!Просто четох..,че е и за мускулна маса..,а истината е такава,че останаха 28 капсули от брат ми и не искам да останат ей така..,та да ги употреба!А Дхеата..,е едни малки такива капсулки..,прозрачни..,а това Екди е големи бели!Дори и минимални резултати да са....,пак са ми от полза..,по-добре от колкото без!Знам..,че деата не е за мен и няма да я пия!А иначе ти ако си пил Екди на Explode..,сподели какви са капсулите..,големи и бели ли ?

HE

29.07.11
22:50

Български добавки избягвам ;) Пил съм ThermoLife - Ecdysten /4 опаковки/. Първите две ги пих по предписания на етикета начин и резултата беше нулев, другите две ги изпих в двойни от препоръчаните дози и ефекта беше същия. Пробвани са самостоятелно, без употреба на други добавки, освен протеин /заради завишения протеинов синтез :D/. Добре, че ги бях взел на по-ниска от БГ цена, защото още щях да си хапя макарите, ако ги бях взел на цени от тук :D

п.п. Сила и издръжливост - бетааланин и креатин, евентуално креатинова матрица /зависи от търсения резултат/. Общо взето с креатина - пробваш и виждаш резултатите /има доволни от определени продукти има и недоволни/.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 29.07.11 22:53.

29.07.11
23:42

Ясно..,но ти май не ме разбра!Аз силата и експлозивноста я имам повече от всичко!1 година прекарах в тежки силови тренировки!Ще го изпия тва Екди пък квото стане!

KE

30.07.11
01:50

Станах да ям..та да драсна някой ред тука..

Относно пъпките - само по лицето ми бяха излезли.
Относно действието на Екди-то ... моят беше на Експлоуд (ама ИЗОБЩО не съм им фен/вече/(никога не съм бил, просто ги пробвах)) ..  Аз, за разлика от много..когато искам да разбера дали действа... предлагам на самият продукт ‘’подходяща среда на действие’, а именно всичко останало е перфектно И по време на взимането при съмнителни продукти като Екдистийл си правих тестове на тестостерона. Имах увеличение с 3% в следствие на продукта, но видим резултат не видях. Аз го тълкувам, че си действа, но не колкото да се усети/забележи/ както съм писал и в други постове. Виж..за рекламата дето му правят, че увеличавал тестостерона с... (двуцифрено число беше) е абсолютна глупост.

И да.. пак ще го напиша - Увеличение на тестостерона с 3% при употреба на Екдистийл при 17 годишен индивид/тогава/ (в случая аз).

30.07.11
11:11

Аха..,благодаря ти !

01.08.11
10:49

Приятели трябва ми спешно помоща ви!Кажете ми кога да го пия това Екди?Смисъл преди тренировка..,след..или по друго време !Моля ако има някой с бърз отговор..,за да може поне едната доза да я приема ! БЛАГОДАРЯ ! ! !

Мнението беше редактирано от Kudo на 01.08.11 12:25.

01.08.11
15:26

Ами на кутията сигурно или там откъдето си го купувал трябва да пише.

01.08.11
15:40

Не съм новак..,в сайта съм от години и знам..,как стоят нещата с темите!Прочел съм опаковката..,пише само дозата..,но не пише кога  да се приема !

01.08.11
16:08

Много лошо говори това за фирмата..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1