Продълителност на НВД ?

30.07.11
21:48

Та въпроса ми е мога ли да се придържам към нвд постоянно докато тренирам ? И за покачване и за сваляне съм разбрал че на организма ми най-много му допада нвд  та има ли някакъв проблем ако си се придържам към нея постоянно ? Благодаря предварително :)

DE

30.07.11
21:49

Надявам се си чел,че НВД не е шега работа.НВД не е за качване,даже изобщо.Повече от месец не трябва да се придържаш,защото става опасно.Просто прочети статията НВД ;)

30.07.11
21:52

Да четох доста имам впредвид да качвам или да поддържам тегло с ВМ-НВД

31.07.11
10:49

Какво точно може да причини НВД аз вече доста време съм на този режим?(muscle)

31.07.11
13:36

ем просто тялото привиква и спираш да сваляш иначе нищо не може да причини ако пиеш достатъчно вода ,а пък и ако правиш един зареждащ ден с много калории може да си я поддържаш и повече поне според мен.

31.07.11
13:54

Можеш да караш на ВМ-НВД постоянно , имай в предвит че ако до сега си се хранил предимно с въглехидрати адаптацията към мазнинен режим е близо месец ( поне за мен беше така ). В този месец може да не се чувстваш много добре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1