31.07.11
10:36
Здравейте! Тренирам редовни и смятам, че краката ми вече придобиват спортен и стегнат вид, но генетично ми е заложено да трупам лесно мускули на прасците. Спортувам разнообразно- ходя на фитнес, правя упражнения от диска на Синди Крауфорд, бягам и какво ли още не, но така натоварвам и прасците си и те стават твърде мускулести. Ще ми кажете ли кой спорт е най- щадящ за тях?
Ето и снимка да придобиете представа какво имам предвид. Левият ми прасец попринцип е по-едър от десния.
http://prikachi.com/images/281/3631281H.jpg
Високият ток развива доста добре прасците,по вероятно е той да е причината от колкото всякакво друг спорт.
31.07.11
11:14
Токовете определено ги бях изключила като причина за това. А наистина аз постоянно ги нося, защото съм по-ниска. Ще ми е доста трудно да се откажа от тях :(
31.07.11
11:20
е незнам ама мене ме кефят сериозно ти говоря ! :)
Прасците не се щадят никъде :) да отидеш до магазина пак ги натоаварваш ако искаш да намалеят като размер трябва да ги претренираш но това си е мисия невъзможна особенно за едно момиче така, че според мен по-хубаво си продължи с тренировките и се радвай на живота това, че някой момчета като мен нямаме такива хубави прасци си е наш проблем не твой :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 31.07.11 11:22.
31.07.11
12:51
при тренирането с тежести можеш да не натоварваш прасците си интензивно. за груповите спортове - такива в които лежиш(калнетика, йога, пилатес) няма да ги товарят.
като почнат да те болят коленете или кръста от токчетата, тогава пак ще си помислиш, ама дано да съм лош пророк.
31.07.11
13:52
1. Много високите токчета са вредни.
2. Това, че си “по-ниска” не е нещо, което трябва да коригираш, това си ТИ.
3. Имаш много красиви крака.
31.07.11
14:23
Street Fitness (sun) :D
Грозно да е имаш големи прасци без релеф,при теб такова нещо няма,като имаш в предвид че тук всички са критици виждаш отговорите включително и моят,по-скоро бих ти казал браво!
п.с. ако от тичането ти се натоварват прекалено и те притеснява растежа явно в стъпването ти има грешки.
02.08.11
23:30
Определено се успокоих. Благодаря много за съветите и мненията! :) Попринцип всички забелязват прасците ми, повечето ми правят комплименти за тях, а някои смятат, че съм прекалила. Други пък не намират смисъл в тренировките и понеже съм слаба, като чуят, че тренирам, коментират- ти луда ли си още да отслабваш! :D
Мисля да пробвам разни упражнения като пилатес, макар че ги намирам за скучни. А иначе един приятел ме посъветва да пробвам с масажи на прасците, така можело да отслабнат, но не ми се струва много сполучлив вариант!
Мнението беше редактирано от Лилия Георгиева на 02.08.11 23:32.
02.08.11
23:35
с масаж няма да отслабнат... масажа има положителна следа в развитието на мускулите така, че от масаж не очаквай малки прасци... културистите в Америка ходят на масаж 2-3пъти седмично точно за да се отпуснат мускулите и да се възстановяват ( растът ) по-добре... разбира се при теб масажа няма да накара прасците ти да пораснат ама няма и да ги смали :)
И тренировките не служат само за отслабване... я кажи колко си висока и колко килограма си :) може пък и там да може да помогнем :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 02.08.11 23:35.
02.08.11
23:43
Ами съм доста ниска, но височината не съм си я мерила от няколко години, все нямам смелост, но съм сигурно към 160,
не повече, може би 157,8. Тежах 43, но откакто тръгнах на фитнес съм 44 и не падам надолу. Постигнала съм един премерен релеф на ръцете и гърба, личи си, че са тренирани, но не прекалено. По-късно ще потърся снимка, която да кача.
03.08.11
11:40
Аааа Кристианчооо...ама ти май си търсиш булка а :D
03.08.11
12:02
Miss Fight - К Л Е В Е Т А ! :D
Краката ти са перфектни. На мен лично ми харесват много... явно генетично прасеца ти върви, но не виждам ни най-малка причина за притеснение.
03.08.11
22:04
казано от kristiancho на 03.08.11, 12:02:
Miss Fight - К Л Е В Е Т А ! :D
Ха - хаа, така ще кажеш тииии :D
Е, разбирам, разбирам, то не става само с вдигане...на тежести. ;)