31.07.11
19:19
Преди седмица си купих от трибустерона на полската фирма Оlymp - Tribusteron 90. Капсулите са в блистери по 15 .
За една година три пъти съм си купувал от този препарат като и трите пъти има един проблем, а сега забелязах и друго нещо, но за всичко по реда си.
Първо - при отваряне на опаковката, чийто срок на годност е до 16.02.2013, всички капсули без изключение са твърди. Субстанцията, която трябва да представлява прах, се е превърнала в твърда, тъмнокафява маса, което предполагам, че е в резултат от овлажняването на праха. Капсулата вече не е изпълнена със съставката, а последната се е “свила” при овлажняването и при поклащане на капсулата се чуват ударите на субстанцията в стените на капсулата. Както казах, това го наблюдавам от една година през няколко месеца при кутии с различен срок на годност и партидни номера. При други продукти, съдържащи трибулус това не съм наблюдавал - става въпрос за трибестана на Диматайз и на Юнивърсал Нутришън (странно изглеждат тези имена, написани на кирилица, но съм поддръжник на писането на кирилица).
Второ - Преди седмица както казах пак си купих от тази фирма с надеждата да съм грешал предните два пъти и сега да попадна на годен, прахообразен трибулус, но не само, че не стана, а открих и друг недостатък, който до сега не бях срещал. При отваряне на капсулките, за да видя отново приличащата на пчелен клей субстанция, открих, че всяка капсулка се отваря много лесно, а вътре субстанцията, която свивайки се би трябвало да запази продълговатата форма на капсулката, е с нарушена цялост и от нея липсва около 1/4 . Помислих си, че може да съм попаднал на такава капсулка и отворих няколко капсулки от различни блистери. Всички бяха с този проблем. От субстанцията в капсулата липсва около 1/4 и твърдата маса завършва с остър ръб (като отчупена).
Струва ми се, че продуктът в такъв вид и състояние, е с нарушени свойства и ефективност и като такъв представлява измама, тъй като не получаваш това, за което плащаш.
Наистина съжалявам, че пиша негативен коментар или тема, което може да накърни нечии интереси, но смятам, че така ще информирам читателите, защото е крайно време да се спре с ментетата, а това може да стане само ако се говори за тях!
Благодаря. Отворен съм за въпроси или коментари по темата.
31.07.11
19:30
Няма нищо притеснително в състоянието на капсулите на на Power Man са същите, но пълнежа на капсулата го оприличавам по-скоро на парче смола. Никой няма да седне да ти прави менте на непопулярна Полска добавка ;)
01.08.11
09:27
казано от head_hunter на 31.07.11, 19:30:
Никой няма да седне да ти прави менте на непопулярна Полска добавка ;)
Съгласен съм, освен фирмата, която е вносител за България и която ПРЕДПОЛАГАМ има ресурси за това. Та хората правят ментета на почти всички видове химоч, който изглежда почти като истинския, но това е друга тема, която е забранена тук.