29.07.11
00:34
Здравейте,
аз съм мери-попинс и искам да споделя с Вас.На 36г.и за жалост,след като родих напълнях доста.
Както и да е.При мен случая е, че ако работата ми е свързана с повечко движение-нямам нужда
от каквото и да било,за да отслабна. Обаче,в момента съм безработна и се сещайте.Не казвам,че
нямам време за тичане,упражнения,и всичко останало...Въпроса е,че нямам желание.Чуствам се,
безполезна,сдъвкана и изплюта.Иначе,харесвам каланетиката,аеробиката+ чудесна музика и
ОКЕЙ. Явно ще трябва,да си потърся програми за постепенно включване в ритъм.Стига съм Ви
дърдорила.Обаче ще се радвам,на критики и мнения.МНОГО ХУБАВ ДЕН!!!!!
29.07.11
00:42
ще се радваме ако можеш да получиш подкрепа от нас.
Привет и добре дошла. Преди всичко значи ти трябва да преодолееш апатията и негативизма, тоест работа върху себе си в ментално-духовен-градивен аспект. Винаги съм казвала, че правилната максима трябва да бъде “Здраво тяло в здрав дух” :-) Ако не можеш да се справиш сама, мога да ти препоръчам книги, материали, хора, които да ти помогнат да си върнеш баланса. А оттам насетне тръгва и грижата за тялото - с желание и удовлетворение.
Дано намериш подкрепа и полезна информация във форума (sun)
Здравей, имам идея, защо не се опиташ да се върнеш в детството си? Обзалагам се, че ще ти е забавно да въртиш обръч, да скачаш на въже, а защо не и да играеш на ластик? :)
казано от мagdalena petkova на 29.07.11, 00:34:
Не казвам,че
нямам време за тичане,упражнения,и всичко останало...Въпроса е,че нямам желание.Чуствам се,
безполезна,сдъвкана и изплюта.
Качкто казват хората - апетита идва с яденето. Няма как да започнем да ти обясняваме колко е готино да се движиш.
Трябва:
1. да промениш настройката си към движението
2. да го приемеш като единствения начин да избегнеш чувството на безполезност и “сдъвканост”
3. да откриеш това, което те кара да се чувстваш добре - варианти за движение - много
4. най-важно - да възвърнеш “желанието си за живот”, защото не ми звичиш особено жизнерадостно