31.07.11
19:27
Здравейте на сички, начи имам един проблем - наскоро работя по цял ден с много физически труд, само с един ден почивка и вече имам мускулна треска на всички мускули без гърдите. Тя не може да се възстанови, понеже няма почивка, всеки ден се натоварва целодневно. Чудя се дали това няма да се отрази зле на фитнеса, въпреки че взимам креатин преди тренировка и се храня стабилно. Освен това дори и да не се отрази е трудно да се работи така, понеже трябва да понасям болката непрестанно. Някой дали има идея какво бих могъл да направя? Препоръчаха ми аспирин, но той само може да намали болката, а да възстанови мускулите?
- Повече и качествена храна
- Преструктуриране на тренировките съобразено с натоварването в работата
- Повече сън
И пускай по-разбираеми заглавия на темите си ;)
31.07.11
22:29
Еми,тя,работата ти е едного рода фитнес,може би някаква разновидност на хеви лифтинг кросфит,за какво ти е допълнителен ? :)
Сега малко по сериозно...на дали би издържал на това темпо,аз собствено нямам познат който да работи тежък физически труд и да тренира,просто няма как
-по време на работа приемай интра суплементи както при тренировка,БСАА,буустери,и тт,точно ще ти се повиши и КПДто,и току виж шефа ти дал премия
-тренирай преди работа,въпреки че може би така и правиш,след тежък физически труд да се тренира силово е мазохистично
-повече ързи въглехидрати за енергия
-много сън
-смени работата
Дано съм ти бил полезен
02.08.11
18:05
смени работата е най добрия съвет, ама това ще стане след около месец и половина. не мога да тренирам преди работа, понеже почвам в 8 или 7, зависи от смяната. вече съм бил три пъти на трен след работа и е доста тежко; засега не страдат силовите постижения обаче ме е страх това да не стане с времето. аз си мисля за въглехидрати на шейк преди тренировка, дали ще помогне? след тренировка имам добра храна, но преди нея съм изразходвал гликогена в работата.
04.08.11
18:14
чудя се също дали да продължавам с тренировките за рамо, понеже то най много се уморява от работата, така тренировките са най тежки, и обратно, от тренировките за рамо после по време на работа повече ще ме боли рамото. обаче, ако не го тренирам дали няма да му спадне силата, понеже е лишено от тежести, въпреки че има умора целодневно?