Може ли съвет относно хранителни добавки?

Здравейте на всички във форума. Нова съм и тъй като до сега не съм имала достъп до хранителни добавки, а една моя приятелка ми препоръча ето тези хранителни добавки

http://fitking.bg/изгаряне-мазнини/dymatize-dyma-burn-xtreme-with-ephedrina-100-caps

http://fitking.bg/изгаряне-мазнини/dymatize-l-carnitine-extreme-60-caps

и каза че имала много хубави резултати с тях, заедно и с изготвената им диета. И искам да Ви попитам, добри ли са? Като цени проверих на всякъде и тука са най-ниски, а и имат безплатна доставка. Как смятате?

На 29 години съм, висока съм 167 и тежа 78 кг. Евентуално ще има и хранителен режим съчетан с тях и ходене на фитнес 4 пъти седмично, като момчето което е диетолог и треньор към сайта, ме посъветва да започна с 2-3 пъти и постепенно да ги увеличавам?
Дайте мнението си по въпрса.
Благодаря предварително.

TN

03.08.11
12:19

Ефедрина не беше ли нещо като “медикамент” ?

03.08.11
12:22

казано от Галина Иванова на 03.08.11, 11:40:

Евентуално ще има и хранителен режим съчетан с тях и ходене на фитнес 4 пъти седмично, като момчето което е диетолог и треньор към сайта, ме посъветва да започна с 2-3 пъти и постепенно да ги увеличавам?
Дайте мнението си по въпрса.
Благодаря предварително.

Не евентуално, а задължително трябва да имаш хранителен режим. Даже най-много наблегни на него и на тренировките, а не на добавките.

Мога да се храня 4-5 пъти дневно, но добавките просто са ми наложителни, защото имам процент телесни мазнини доста голям. А и другото е, че ще ги включвам чак след първия месец, не на момента, за да има ефект първо диетата и после те.

03.08.11
12:37

Мисля си, че имаш прекалено големи очаквания към тези продукти. Ако не бързаш за някъде или няма да ходиш на ревю, не са ти чак толкова наложителни.

Имам си лични причини за да искам да включа хранителни добавки. Ежедневието ми просто не позволява прекалено време в залата, не съм като повечето, които имат време да тренират. Да, ще тренирам, но най-много 30-40 минути с висока интензивност. Наскоро родих и трябва да се отърва от килограмите, за да мога да си влезна в дрехите, а и професията ми го изисква - не мога да си позволя такъв вънеш вид, все пак съм представително лице на фирма/организация.

Подходът ти е неправилен като концепция.
Хранителният режим не е ‘евентуално’, а ‘задължително’, след като преследваш конкретна цел.
Той е в основата на всичко.

Колкото до продуктите... първият е енергетик и е препоръчително да внимаваш със стимулантите на нервната система докато го приемаш. Вторият ще окаже влияние само при подходящи дози (които са далеч над препоръките по етикет).

Добре, тогава ще ми изготвят и хранителен режим - задължително. Относно стимулантите на нерваната система - в отлично здраве съм, нямам здравословни проблеми.
Благодаря, още веднъж. Ако някой има препоръки, нека ги добави.

казано от Галина Иванова на 03.08.11, 13:26:

Относно стимулантите на нерваната система - в отлично здраве съм, нямам здравословни проблеми.

Идеята е да не си ги създадеш тези здравословни проблеми чрез продължителен прием на високи дози стимуланти (кофеинът е най-разпространеният от тях). Това имах предвид - започни приема на продукта с ниска доза и я увеличавай постепенно. Заедно с това внимавай с кафе, чай, енергийни напитки и други подобни.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.08.11 13:30.

Това ми препоръча и деитолога на сайта, само че каза така “Ще започнем само с хранителен режим, за да свикне тялото с диетата и новия ти начин на живот и постепенно ще добавим хранителните добавки, като ще започнем с двойно по-ниска доза от нормалната, за да имаме напредък.”
Сега видях, че в диетата ми е конкретизирал точно кога и колко кафе и зелен чай да приемам (пия кафе, но рядко), надявам се да даде резултат.

Поздрави.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1